Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
120/130mm és 18 kiló? :D
enyim ugyanezt tudja (na jó, 130/139) és 5.5 kilóval könnyebb :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
az volt az uccsó jó manitou villa. a rockymountain meg nekem egyáltalán nem bejövõs. nehéz, csúnya, igénytelen. ja, de kanadában csinálják....

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Pedig az milyen hulladék villa:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Ez az enyim volt

és én már akkor is hogy utáltalak érte ... :D meg a supernováért is ...
Posted Image

edit: de májerfaktor 1millió pont. mint általában a manitouk. szar, de májer :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
A fogasnál egyszer láttam 2004 óta, úgy használta.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Ez az enyim volt :) , akkor még küldött az RM matricaszettet ha kérted meg Kanada zászlós matricát és ajcsi katalógust is. Ma már az e-mail cím se él. :(

Semmi rosszat nem tudok róla mondani, ezer erõs, merev, kutyafüle, pogozik, úgyhogy lock-os tag kell bele, fékezéskor meg felkeményedik kicsit.
Igazi trükközõs gép. Ja és bazi nehéz.

Hm hm...

Régi álmom egy swich és most itt van bagóért...
csak az a dátum nem tetszik ami mellé van írva...
a 4,26kiló az ugye taggal együtt van??

Nekem pont jó lenne a z150el,meg amúgyis valami ilyesmi kisgép kellene...
Geo alapján is jó lenne...

csak azért mégis,nem mai darab,meg kitudja a csóka hogy használta..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
CSá!
vki nem tudja h a kona shred/scrapbe milyen széles monblokk kel(csapágyházszélesség),és milyen tengelyhosszú,ha truvativ hussefelt dh-val használom...(nemtom h a hajtómûvön múli-e h milyen hosszú kell bele...de a scottba 118-as kellet 68-as csapágyházszélességnél.)

lécci gyorsan írjatok mer fontos

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ez az enyim volt :) , akkor még küldött az RM matricaszettet ha kérted meg Kanada zászlós matricát és ajcsi katalógust is. Ma már az e-mail cím se él. :(

Semmi rosszat nem tudok róla mondani, ezer erõs, merev, kutyafüle, pogozik, úgyhogy lock-os tag kell bele, fékezéskor meg felkeményedik kicsit.
Igazi trükközõs gép. Ja és bazi nehéz.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Iljicsnek volt, lehet, hogy ez az, mert asszem nem sok ilyen van itthon, õ megírja szerintem ha kérdezed:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
rob szomorodj meg!!!! :)

az apróban lévõ swich vázat ismeri valaki?Mármint konkrétan ezt a vázat,nem ugy általánosságban

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
megmértem a fisert.
12.85 kg :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
Hellosztok!
Érdekes dolog történt velem nemrég nézegettem a kerómat /giant ac/ és ahogy a csapágynál /oknál belenéztem abba a kis lyukba ahova az imbuszt rakod (ha szét akarod szedn) láttam h a vége össze van töredezve... mint az autók félig meddig betört szélvédõje kb... a csapágyaknak semmi baja nincs mint kiderült mitõl lehet ez??? ez probléma??? vagy csak én fújom fel nagyon???

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
a csávó 95kilo val használta..megfogom venni tutira..jövõ tavaszig használom/telet leszámítva/ aztán megkapja hugom..aki meg kb évente 2szer elmegy a bnõivel a városban kicsit cangázni arra bõvben elég lesz...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
én bevállalnám a helyedben, ha más nem, a tag miatt, ha bármi baja lesz még, kidobod a vázat és eladod a tagot, vagy boltba járni használod
meg lehet azért az alu vázakat is javítani, ha kell, egy NRS váz egyszerûen nem lehet olyan öreg, h kifáradjon (azért a tényleges kifáradáshoz kell 4-5-6-7 év intenzív használat, ha ez elõtt megreccsen, akkor az anyag/gyártási hiba, rossz használat, fõleg cc cucc esetén)

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
hamár többpézt költök rá akkor énis újat vennék..de más dolog csak kölcsönkérni meg más azér beletenni pl 2000km-t..az más tapasztalat minthogy haver idaadja egy emelkedõ erejéig..ráadásul a közelemben senkinek sincs csak meridája..de az meg xar...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

köszi szépen..megértem h óvtok ettõl de sztem bevállalom, ha sikerül anyámból még kisajtolni bringára egy keveset

pedig jobb gondolat lenne tényleg kölcsöngéppel próbálkozni...így ez kb kidobott pénz, én pl sose mernék vele nyugodtan bringázni....és eladni max a tagot fogod tudni, töredék árért....tanulópénznek sztem sok....inkább gyüjtögesd még, és ilyesmi vázakat /03-04-es/vagy komplett gépeket is elég jó áron lehet még kapni itt ott zsírújat is,,,
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
köszi szépen..megértem h óvtok ettõl de sztem bevállalom, ha sikerül anyámból még kisajtolni bringára egy keveset

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

hosszútávra nemtervezem...most jön is a rosszidõ..jövõre vagy egy új nrs vagy ha nemjönbe akkor merevváz...de íyg h plusz erõsítés van odaheggesztve így sem bírja maj sokáig? meg abból én leakarok alkudni anniyt nemadok érte... az a baj h eddig 19.5es vázat használtam ez meg cak 18.5es így a ny.csövet jobban ki kell húznom ami által nagyobb lesz az erõkar, szal..

Elfáradt a váz, máshol is el fog repedni. Néhány lájtos használatot biztos kibír, de szerintem nem ér meg annyit. Inkább kérj kölcsön egy fully-t valakitõl.

A sebesség mindent megold.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

MJani: hidd el a 13 kg már elég sok hogy egyensen tartson. vagy mi az a lélektani TÖMEG határ amitõl már stabil a bringa?:)

Ha nehezebb, mint én:) . De inkább a sok gyakorlás tart egyenesben.

A sebesség mindent megold.

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
hosszútávra nemtervezem...most jön is a rosszidõ..jövõre vagy egy új nrs vagy ha nemjönbe akkor merevváz...de íyg h plusz erõsítés van odaheggesztve így sem bírja maj sokáig? meg abból én leakarok alkudni anniyt nemadok érte... az a baj h eddig 19.5es vázat használtam ez meg cak 18.5es így a ny.csövet jobban ki kell húznom ami által nagyobb lesz az erõkar, szal..