Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11012 hozzászólás a témában

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

Suerintetek örülne egy UMF dirt fun váz egy 203-as tárcsának?

mi a fa**nak már boccs...merevfarúra?? ezér törnek el...nagyon max 185 de az is inkább össztelósra való méret

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
sok baja nem lenne, de szerintem felesleges

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
Suerintetek örülne egy UMF dirt fun váz egy 203-as tárcsának?

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
az a több mint 5 kiló az nem rossz (mármint annyival könnyebb). és picivel többet is moccan. :D

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
és szebb is:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
120/130mm és 18 kiló? :D
enyim ugyanezt tudja (na jó, 130/139) és 5.5 kilóval könnyebb :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
az volt az uccsó jó manitou villa. a rockymountain meg nekem egyáltalán nem bejövõs. nehéz, csúnya, igénytelen. ja, de kanadában csinálják....

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Pedig az milyen hulladék villa:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Ez az enyim volt

és én már akkor is hogy utáltalak érte ... :D meg a supernováért is ...
Feltöltött kép

edit: de májerfaktor 1millió pont. mint általában a manitouk. szar, de májer :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
A fogasnál egyszer láttam 2004 óta, úgy használta.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Ez az enyim volt :) , akkor még küldött az RM matricaszettet ha kérted meg Kanada zászlós matricát és ajcsi katalógust is. Ma már az e-mail cím se él. :(

Semmi rosszat nem tudok róla mondani, ezer erõs, merev, kutyafüle, pogozik, úgyhogy lock-os tag kell bele, fékezéskor meg felkeményedik kicsit.
Igazi trükközõs gép. Ja és bazi nehéz.

Hm hm...

Régi álmom egy swich és most itt van bagóért...
csak az a dátum nem tetszik ami mellé van írva...
a 4,26kiló az ugye taggal együtt van??

Nekem pont jó lenne a z150el,meg amúgyis valami ilyesmi kisgép kellene...
Geo alapján is jó lenne...

csak azért mégis,nem mai darab,meg kitudja a csóka hogy használta..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
CSá!
vki nem tudja h a kona shred/scrapbe milyen széles monblokk kel(csapágyházszélesség),és milyen tengelyhosszú,ha truvativ hussefelt dh-val használom...(nemtom h a hajtómûvön múli-e h milyen hosszú kell bele...de a scottba 118-as kellet 68-as csapágyházszélességnél.)

lécci gyorsan írjatok mer fontos

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ez az enyim volt :) , akkor még küldött az RM matricaszettet ha kérted meg Kanada zászlós matricát és ajcsi katalógust is. Ma már az e-mail cím se él. :(

Semmi rosszat nem tudok róla mondani, ezer erõs, merev, kutyafüle, pogozik, úgyhogy lock-os tag kell bele, fékezéskor meg felkeményedik kicsit.
Igazi trükközõs gép. Ja és bazi nehéz.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Iljicsnek volt, lehet, hogy ez az, mert asszem nem sok ilyen van itthon, õ megírja szerintem ha kérdezed:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
rob szomorodj meg!!!! :)

az apróban lévõ swich vázat ismeri valaki?Mármint konkrétan ezt a vázat,nem ugy általánosságban

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
megmértem a fisert.
12.85 kg :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Hellosztok!
Érdekes dolog történt velem nemrég nézegettem a kerómat /giant ac/ és ahogy a csapágynál /oknál belenéztem abba a kis lyukba ahova az imbuszt rakod (ha szét akarod szedn) láttam h a vége össze van töredezve... mint az autók félig meddig betört szélvédõje kb... a csapágyaknak semmi baja nincs mint kiderült mitõl lehet ez??? ez probléma??? vagy csak én fújom fel nagyon???

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
a csávó 95kilo val használta..megfogom venni tutira..jövõ tavaszig használom/telet leszámítva/ aztán megkapja hugom..aki meg kb évente 2szer elmegy a bnõivel a városban kicsit cangázni arra bõvben elég lesz...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
én bevállalnám a helyedben, ha más nem, a tag miatt, ha bármi baja lesz még, kidobod a vázat és eladod a tagot, vagy boltba járni használod
meg lehet azért az alu vázakat is javítani, ha kell, egy NRS váz egyszerûen nem lehet olyan öreg, h kifáradjon (azért a tényleges kifáradáshoz kell 4-5-6-7 év intenzív használat, ha ez elõtt megreccsen, akkor az anyag/gyártási hiba, rossz használat, fõleg cc cucc esetén)

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
hamár többpézt költök rá akkor énis újat vennék..de más dolog csak kölcsönkérni meg más azér beletenni pl 2000km-t..az más tapasztalat minthogy haver idaadja egy emelkedõ erejéig..ráadásul a közelemben senkinek sincs csak meridája..de az meg xar...