Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Üdv!
CC vázat szeretnék venni, kb. 100-120ezres felsõ határral, tahát már valami komolyabbat. Márka igazából mind1, csak ktm, merida ne legyen. Ki milyet javasol ? Lehet unikum is, mivel Fox F80 RLT megy bele :) Ha az ár esetleg kicsit felette van az sem gond, mert akkor megpróbálok valahonnan elfekvõbõl vagy használtan szerezni.
Jelenleg Specialized Rockhopper Comp Disc '05 vázam van, de nem igazán CC geometria.

Elõre is kösz a segítséget

használtban nagyon komolyakat lehet ennyiért venni. én eladnám a foxot és vennék egy cannondale optimo vázat leftyvel. na az unikum. de én elfogult vagyok:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Üdv!
CC vázat szeretnék venni, kb. 100-120ezres felsõ határral, tahát már valami komolyabbat. Márka igazából mind1, csak ktm, merida ne legyen. Ki milyet javasol ? Lehet unikum is, mivel Fox F80 RLT megy bele :) Ha az ár esetleg kicsit felette van az sem gond, mert akkor megpróbálok valahonnan elfekvõbõl vagy használtan szerezni.
Jelenleg Specialized Rockhopper Comp Disc '05 vázam van, de nem igazán CC geometria.

ha unikum akkor tegyél még hozzá kicsit és Yasec.....

amúgy : easton csöves Kona, ha körülnézel lehet van még tavalyi akciós specko stumpjumper s-vorks 140 150 körül, 150 körül van tavalyi szkandium kona, easton csöves author , asszem a vision/ebbe viszont ballonos gumit nem nagyon tudsz tenni/ , giant xtc ha nem zavar hogy kissé rövid,
trek 8000 es......

vagy ha bevállalod hogy esetleg 2 év múlva eltûnik a magyar forgalmazó akkor kissé ritkább cuccok
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Üdv!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
nekem is kb 12 körül lehet a cécó bicó. rövid stucni, hajlított kormány, 2.2es gumik, és jöhet a menet...

még nem szereltem át ilyenre, de itt az ideje kipróbálni.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Ugyis inkább lejtõzõs túrákra kellene. A könnyebb hazai dh futamokra is inkább azt vinném a Demo helyett, mert idén a pályák jelentõs része simán teljesíthetõ lett volna vele, és az a 4-5 kg mínusz, meg a tekerhetõség már elég érezhetõ lenne.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Én is a trance-szel kacérkodom gondolatban, mert a speci nem nagyon kapható külön, ami nagy hiba a forgalmazó részérõl. Nem tekerek sokat felfelé, de a túrákon már unom a sok rázkódást, bár a pyxis nem a merevségérõl híres.

azért tavasszal hozzá lehetett jutni, néhány darabhoz, (gondolom hazai sajátosság, de így volt nekem merevfarú vázként nem kapható speckóm) igaz tag nélkül, és ez sztem jövõre is így lesz :)
meg láttam már bontottat is, elég jó áron.....

más kérdés hogy a trance valószinû brutálian erõs és túlépített a speckóhoz képest...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Én is a trance-szel kacérkodom gondolatban, mert a speci nem nagyon kapható külön, ami nagy hiba a forgalmazó részérõl. Nem tekerek sokat felfelé, de a túrákon már unom a sok rázkódást, bár a pyxis nem a merevségérõl híres.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

de olee: en ajanlom a fsr xc-t, nekem nagyon bejott. Fox Triad van benne, ami iiiiiiszonyat jo. kb trance sulya lehet a vaznak, ]

csak vagy fél kilóval könnyebb

Tied 2630 g taggal, a trance meg rendesen 3 kiló fölött van,,,és a specko sztem sokkal jobb geo......

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Hát nem vagyok egy gyakorlott netes-rendelõs. Az ebayt meg azt sem tudom, hogy hogyan kell használni. Általában személyesen vásárolok.
Az FSR Xc-rõl annyit tudtam meg, hogyha komplett keróból bontják ki, akkoris kb 210-be kerül. Nekem akkor inkább Trance.(egy kis márkafüggõség, bár már szívesen másznék mással is)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
de hamar leirtatok a 303-at...

egy szavazat a yetire :matrix:

lattam eloben. ki is akartam probalni, de nem adtak ide :D vajon miert? :chin:

olee: en ajanlom a fsr xc-t, nekem nagyon bejott. Fox Triad van benne, ami iiiiiiszonyat jo. {full aktiv - repuloszonyeg; PPD - varosi tekeres, vagy maszas; lockout - egyertelmu] kb trance sulya lehet a vaznak, mozgasra is hasonlo, igazabol csak azert vettem ezt a trance helyett, mert abbol nem volt M-es. ha lett volna gondban lettem volna... vagyis leginkabb az szolt a fsr mellett, hogy a triad van benne, nem a RP3. az se rossz, de ez jobb.

tavasszal eladom az enyemet, es jon ak kovetkezo gond, hogy mi legyen helyette . az uj fsr xc pro az piros, azt valahogy kihagynam. a 07 stumpjumper igazabol nem tetszik, szal most az epic fele huzok. ezek mar elvileg nem annyira versenyzosok [trail tuned vagymi]

szal nezhetnel esetleg hasznalt epicet is. [ebay?]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tényleg Sala! Minek kell neked új váz???????
A Sinister is kábé 15-ször többet tud a te képességeidnél. Ezt nem bántásként!
Szerintem inkább arra kéne költened, hogy kihasználd végre azt a fasza gépet.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
van erre megfelelõ topik, Ki milyen bringával nyomul a címe

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Jó gép, csak rossz topikba raktad be.;)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Feltöltött kép

Íme kész a bringám!De még alakul...

Váz: Kona Scrap 05'
Telo: Manitou Six Sport
Elso Felni: Single Track 26" 36L
Elso Agy: XCM Gyorszáras
Elso küllök: Sapim 2mm
Elso Belso: Continental AV40
Elso Külso: Maxxis High Roller 2.5
Hátso Felni: Double Track 36L
Hátso Agy: Bike+ Country Disc
Hátso Küllök: Sapim 2mm
Hátso Belso: Continental AV40
Hátso Külso: Duro WildLife Leopard 2.6
Fogaskoszorú: NoName 8-as
Hajtomu: Truvativ Isoflow Single DH ISIS
Monoblokk: Truvativ ISIS Drive PowerSpline Cartidge
Lánc: Sram
Láncvezeto: -
Hátso Válto: Sram 4.0
Váltokar: Shimano
Elso Fék: Tektro 160mm
Hátso Fék: Shimano Saint Hydraulics 160mm
Kormánycsapágy: WTB Race A'Head
Stucni: DaBomb Minime
Kormány: Zoom DH
Nyeregcso: Altrix
Ülés: Bike+ Dirt
Markolat: BBB
Pedál: Bike+ Norma Jump

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

nahh

Kinek mi és miért?

Yeti 303dh
Turner dhr
SC V10-Intense m3
ironhorse Sunday
giant glory
ezek jönnek számításba szigoruan fox taggal.

köszi elõre is

Jövõre lesz új DHR.:D
A "jövõ évi újdonságokba" raktam is be képet.

Egyébként meg mi a rákot akarsz, ha a múltkor is áradoztál a Sinisterrõl?
Filmemet meg visszahozták már?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Sala bácsi;
Sunday... alacsony fenék az jóóóóó, stabilitást szeressük
vagy SántaC, ha böszme tankot akarsz, okos rendszerrel

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
hát tudtommal kitti tagja eladó, azt néztem ki magamnak ;) nem kell ide semmi csoda, csak mûködjön és kész... arra pont jó lesz, hogy 3 hetente egyszer biciklizzek vele :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

mit veszel málna koma?

vázra visszatérve nemtudom....
Jani faith-je szépen mozog ha ahhoz hasonlo a glory akkor tuti lehet az is

nehéz döntés...

vegyél Vegát! :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
mit veszel málna koma?

vázra visszatérve nemtudom....
Jani faith-je szépen mozog ha ahhoz hasonlo a glory akkor tuti lehet az is

nehéz döntés...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
akkor jó, akkor mehet a biznisz, lesz végre normálisan mozgó hátulja...

köszi!