Jelentkezz be Regisztrálj

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2006. október 27. - 16:13

Írta 2006. október 27. - 14:58

fritzek mérték, és általában többnek szokták mérni....de sztem reális...ez biztos?
csak mert nekem olyan nehezkesnek tunik. kicsit. pedig mar konnyitettem rajta. kerekek meg gumik is jo sulyban vannak, pille fejcsapagy, gagyi lx sor helyett xt, jobb pedal... osszeadogatom mar hogy kb mennyi lehet. merlegem sajna nincs.
használtban nagyon komolyakat lehet ennyiért venni. én eladnám a foxot és vennék egy cannondale optimo vázat leftyvel. na az unikum. de én elfogult vagyok
a legrosszabb dolog amit az ember tehet hogy elad egy foxot....

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. október 27. - 14:48

csak vagy fél kilóval könnyebb
Tied 2630 g taggal, a trance meg rendesen 3 kiló fölött van,,,és a specko sztem sokkal jobb geo......
ez biztos?
csak mert nekem olyan nehezkesnek tunik. kicsit. pedig mar konnyitettem rajta. kerekek meg gumik is jo sulyban vannak, pille fejcsapagy, gagyi lx sor helyett xt, jobb pedal... osszeadogatom mar hogy kb mennyi lehet. merlegem sajna nincs.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. október 27. - 09:10

Üdv!
CC vázat szeretnék venni, kb. 100-120ezres felsõ határral, tahát már valami komolyabbat. Márka igazából mind1, csak ktm, merida ne legyen. Ki milyet javasol ? Lehet unikum is, mivel Fox F80 RLT megy beleHa az ár esetleg kicsit felette van az sem gond, mert akkor megpróbálok valahonnan elfekvõbõl vagy használtan szerezni.
Jelenleg Specialized Rockhopper Comp Disc '05 vázam van, de nem igazán CC geometria.
Elõre is kösz a segítséget
használtban nagyon komolyakat lehet ennyiért venni. én eladnám a foxot és vennék egy cannondale optimo vázat leftyvel. na az unikum. de én elfogult vagyok:)
Írta 2006. október 26. - 15:02

ha unikum akkor tegyél még hozzá kicsit és Yasec.....Üdv!
CC vázat szeretnék venni, kb. 100-120ezres felsõ határral, tahát már valami komolyabbat. Márka igazából mind1, csak ktm, merida ne legyen. Ki milyet javasol ? Lehet unikum is, mivel Fox F80 RLT megy beleHa az ár esetleg kicsit felette van az sem gond, mert akkor megpróbálok valahonnan elfekvõbõl vagy használtan szerezni.
Jelenleg Specialized Rockhopper Comp Disc '05 vázam van, de nem igazán CC geometria.
amúgy : easton csöves Kona, ha körülnézel lehet van még tavalyi akciós specko stumpjumper s-vorks 140 150 körül, 150 körül van tavalyi szkandium kona, easton csöves author , asszem a vision/ebbe viszont ballonos gumit nem nagyon tudsz tenni/ , giant xtc ha nem zavar hogy kissé rövid,
trek 8000 es......
vagy ha bevállalod hogy esetleg 2 év múlva eltûnik a magyar forgalmazó akkor kissé ritkább cuccok
Írta 2006. október 26. - 14:20

CC vázat szeretnék venni, kb. 100-120ezres felsõ határral, tahát már valami komolyabbat. Márka igazából mind1, csak ktm, merida ne legyen. Ki milyet javasol ? Lehet unikum is, mivel Fox F80 RLT megy bele

Írta 2006. október 26. - 14:09

még nem szereltem át ilyenre, de itt az ideje kipróbálni.
Írta 2006. október 26. - 13:11

Írta 2006. október 26. - 09:25

azért tavasszal hozzá lehetett jutni, néhány darabhoz, (gondolom hazai sajátosság, de így volt nekem merevfarú vázként nem kapható speckóm) igaz tag nélkül, és ez sztem jövõre is így leszÉn is a trance-szel kacérkodom gondolatban, mert a speci nem nagyon kapható külön, ami nagy hiba a forgalmazó részérõl. Nem tekerek sokat felfelé, de a túrákon már unom a sok rázkódást, bár a pyxis nem a merevségérõl híres.

meg láttam már bontottat is, elég jó áron.....
más kérdés hogy a trance valószinû brutálian erõs és túlépített a speckóhoz képest...
Írta 2006. október 26. - 09:17

Írta 2006. október 26. - 09:12

de olee: en ajanlom a fsr xc-t, nekem nagyon bejott. Fox Triad van benne, ami iiiiiiszonyat jo. kb trance sulya lehet a vaznak, ]
csak vagy fél kilóval könnyebb
Tied 2630 g taggal, a trance meg rendesen 3 kiló fölött van,,,és a specko sztem sokkal jobb geo......
Írta 2006. október 25. - 23:04

Az FSR Xc-rõl annyit tudtam meg, hogyha komplett keróból bontják ki, akkoris kb 210-be kerül. Nekem akkor inkább Trance.(egy kis márkafüggõség, bár már szívesen másznék mással is)
Írta 2006. október 25. - 22:53

egy szavazat a yetire :matrix:
lattam eloben. ki is akartam probalni, de nem adtak ide

olee: en ajanlom a fsr xc-t, nekem nagyon bejott. Fox Triad van benne, ami iiiiiiszonyat jo. {full aktiv - repuloszonyeg; PPD - varosi tekeres, vagy maszas; lockout - egyertelmu] kb trance sulya lehet a vaznak, mozgasra is hasonlo, igazabol csak azert vettem ezt a trance helyett, mert abbol nem volt M-es. ha lett volna gondban lettem volna... vagyis leginkabb az szolt a fsr mellett, hogy a triad van benne, nem a RP3. az se rossz, de ez jobb.
tavasszal eladom az enyemet, es jon ak kovetkezo gond, hogy mi legyen helyette . az uj fsr xc pro az piros, azt valahogy kihagynam. a 07 stumpjumper igazabol nem tetszik, szal most az epic fele huzok. ezek mar elvileg nem annyira versenyzosok [trail tuned vagymi]
szal nezhetnel esetleg hasznalt epicet is. [ebay?]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. október 25. - 22:48

A Sinister is kábé 15-ször többet tud a te képességeidnél. Ezt nem bántásként!
Szerintem inkább arra kéne költened, hogy kihasználd végre azt a fasza gépet.
Írta 2006. október 25. - 22:26

Írta 2006. október 25. - 22:24

Írta 2006. október 25. - 22:21

Íme kész a bringám!De még alakul...
Váz: Kona Scrap 05'
Telo: Manitou Six Sport
Elso Felni: Single Track 26" 36L
Elso Agy: XCM Gyorszáras
Elso küllök: Sapim 2mm
Elso Belso: Continental AV40
Elso Külso: Maxxis High Roller 2.5
Hátso Felni: Double Track 36L
Hátso Agy: Bike+ Country Disc
Hátso Küllök: Sapim 2mm
Hátso Belso: Continental AV40
Hátso Külso: Duro WildLife Leopard 2.6
Fogaskoszorú: NoName 8-as
Hajtomu: Truvativ Isoflow Single DH ISIS
Monoblokk: Truvativ ISIS Drive PowerSpline Cartidge
Lánc: Sram
Láncvezeto: -
Hátso Válto: Sram 4.0
Váltokar: Shimano
Elso Fék: Tektro 160mm
Hátso Fék: Shimano Saint Hydraulics 160mm
Kormánycsapágy: WTB Race A'Head
Stucni: DaBomb Minime
Kormány: Zoom DH
Nyeregcso: Altrix
Ülés: Bike+ Dirt
Markolat: BBB
Pedál: Bike+ Norma Jump
Írta 2006. október 25. - 19:11

Jövõre lesz új DHR.nahh
Kinek mi és miért?
Yeti 303dh
Turner dhr
SC V10-Intense m3
ironhorse Sunday
giant glory
ezek jönnek számításba szigoruan fox taggal.
köszi elõre is

A "jövõ évi újdonságokba" raktam is be képet.
Egyébként meg mi a rákot akarsz, ha a múltkor is áradoztál a Sinisterrõl?
Filmemet meg visszahozták már?
Írta 2006. október 25. - 19:10

Sunday... alacsony fenék az jóóóóó, stabilitást szeressük
vagy SántaC, ha böszme tankot akarsz, okos rendszerrel
Írta 2006. október 25. - 18:51