Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Enyém S? Akkor, mint egy ház! Sámliról kell rá felszállni. Akkor mekkora lehet egy L-es...
És mit szólsz a Vertigo LSD World Cup vagy a Vertigo DH UW megnevezésekhez?

néhány piacon az FX széria vertigo volt.
ugyanazt a vázat takarja a vertigo lsd worldcup is mint az fx-dh

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

h734802

h734802

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

scott fx dh
http://lh3.ggpht.com...cott fx-dh1.JPG
a képen amit én linkeltem, egy L-es van, amit meg te, az meg a hajtott felsõcsõ miatt valószinüleg egy S-es

Enyém S? Akkor, mint egy ház! Sámliról kell rá felszállni. Akkor mekkora lehet egy L-es...
És mit szólsz a Vertigo LSD World Cup vagy a Vertigo DH UW megnevezésekhez?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
erõkar és rendes szerszám, mert a kinai gagyi 9-es kulcsot ugy eltörod rajta mint a sicc
menetrögzitö tartja amugy, semmi ponthegesztés (legalábbis én még nem láttam olyat, amiben be lett volna hegesztve.)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ams_72

ams_72

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!

Van egy merida hfs pro vázam és most sikerült a régi xt szettet lecserélnem egy újabra. Cserére került a v-fék is, tárcsára. A kérdésem a következõ: a v-fék konzolt a hátsó támvilláról hogyan lehet letekerni? A 9-es villáskulcs meg sem mozdítja, menetragasztó fogja vagy ponthegesztés? Marad a fûrész??? Valaki próbálta már kitekerni?

Köszönöm: Laco

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Akkor majd szól valaki, ha tudja a pontos nevét ennek a váznak: #10207, #10208?

scott fx dh
http://lh3.ggpht.com...cott fx-dh1.JPG
a képen amit én linkeltem, egy L-es van, amit meg te, az meg a hajtott felsõcsõ miatt valószinüleg egy S-es

h734802

h734802

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Akkor majd szól valaki, ha tudja a pontos nevét ennek a váznak: #10207, #10208?

salieri81

salieri81

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
sziasztok ! szeretnek venni egy müsing (muesing) X LITE mtb vázat. valaki tudna valami infot mondani a gyártóról, és ,hogy milyen minõséget képvisel?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
akartam irni, hogy tucat taiwani váz, de eszembe jutott, hogy akkor a cseke is még az astro-val dolgozott, azok találték ki ezt a forgáspontot asszem. a gulyás misinek is volt egy ilyen forgáspontos polarix fs-e, bomba-sárgában, ha emlékszik valaki még rá.
szerk. meg is van!
Posted Image
ez volt a proto, a széria már sima forgásponttal jött ki

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
És majdnem olyat vettem (Luzifer) ,400 euro volt az ára, az egy olyan súlyú szkandium vázért nem volt sok.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

ja , egy idõben nyomultak szkandival, fritz újságokban , akkor azzal keverem...

A merev Luzifer volt szkandi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
ja , egy idõben nyomultak szkandival, fritz újságokban , akkor azzal keverem...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

mikor megláttam akartam is mondani hogy évekig "lógott" a probike-ban a falon, de aztán írja is a szövegben. :)

amúgy nincs kizárva hogy szkandium cucc, de azért nem esküdnék meg rá. lehet a mervseggû tesója volt az. mongy annyit megér kb....

Nem szkandium.Ezt anno én hoztam a Probikeba a cégtõl újonnan.És nem volt olcsó dolog,pedig jó régen volt.Nagyon jó kis cuccos,ennyiért ingyen van.Nem festett hanem nyers alu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
mikor megláttam akartam is mondani hogy évekig "lógott" a probike-ban a falon, de aztán írja is a szövegben. :)

amúgy nincs kizárva hogy szkandium cucc, de azért nem esküdnék meg rá. lehet a mervseggû tesója volt az. mongy annyit megér kb....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

errõl van valakinek infója, véleménye?
No Saint fully váz « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

Ez valami százezer éves váz, nem? Egyébként szép a színe, de azok alsó forgáspontok elég érdekesek, meg tisztára olyan, mint a tajvani katalógusváz.

A sebesség mindent megold.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
errõl van valakinek infója, véleménye?
No Saint fully váz « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

h734802

h734802

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Tehát, akkor felkerültek a "rejtélyes" vázról a linkek és a képek is (#10207, #10208). Várom a pontos nevét, ha valaki tudja. Tippeket nem kérek, mert azok nekem is vannak.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Mi a baj a rapidshare-rel?

az, hogy mezei userként fél perc várakozás az elsõ letöltésnél, majd utána 1,5+fél perc mindegyik elõtt.

#10209! Réz kalapács.

közben megtárgyaltam hozzáértõvel, kicsit bonyolultabb a történet, úgyhogy inkább nem nyúlok hozzá itthon :D

h734802

h734802

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
#10209! Réz kalapács.

h734802

h734802

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

itt vannak a képek, ez a rapidshare csúnya dolog volt :D

Mi a baj a rapidshare-rel?

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

4 forgáspontos konán (stab) a középrész felett fõ forgáspontot hogyan lehet otthon bontani? addig eljutottam, hogy egyik oldali csavar ki, és ha jók az információim akkor csak ki kéne ütni a másik irányban a tengelyként funkcionáló hosszabbat. viszont megmozdulni nem akar.

bah, kicsúsztam a 15 percbõl, sry.

erre van ötlet? most az egyik oldali csavart épp csak kicsavarva gondoltam azon keresztül megindítom kalapáccsal. hát meg se mozdul, a menetet meg nem akarom szétütni. egyéb módszer?