Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11010 hozzászólás a témában

ams_72

ams_72

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hááát köszönöm a tippeket! Megpróbálom a melegítést és a leszedést, remélem nem barmolom össze. Vannak normális szerszámaim, már megtanultam, hogy muszáj befektetni, ha nem akarsz szopni a gagyival :) Viszont érdekes, hogy pl. a hátsó féktest két tartószeme közül a felsõbõl is le kellett reszelnem egy mm-t mert nem fért el az adapter a tárcsa és a vázon lévõ fül között... Nem tudom normális-e, elõször megijedtem, de maró hiányában szépen lereszeltem és így tökéletes.

Jó tekerést nektek!

h734802

h734802

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

néhány piacon az FX széria vertigo volt.
ugyanazt a vázat takarja a vertigo lsd worldcup is mint az fx-dh

Na, végre! Kössz az infót!:)
Tehát S-es. Most próbálom elképzelni az L-eset. Ahhoz már létra kell. LOL

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás

Sziasztok!

Van egy merida hfs pro vázam és most sikerült a régi xt szettet lecserélnem egy újabra. Cserére került a v-fék is, tárcsára. A kérdésem a következõ: a v-fék konzolt a hátsó támvilláról hogyan lehet letekerni? A 9-es villáskulcs meg sem mozdítja, menetragasztó fogja vagy ponthegesztés? Marad a fûrész??? Valaki próbálta már kitekerni?

Köszönöm: Laco

A merida nem tudom milyen rögzítõt használ, de nem lesz könnyû dolgod, már többen szívtak vele. Esetleg lehet próbálkozni egy kis melegítéssel (hajszárító, finoman hõlégfúvó) talán könnyebben megindul. Vagy megbarátkozól vele, esetleg valakitõl szerzel rá ilyen mûanyag kupakot, ha jól rémlik vázszetthez adják/adták (pl.: talán márkakereskedõnél fiókban stb.).
Olyan hegyre mentem, aminek nem volt teteje csak vége. Úgy hívták szél.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Enyém S? Akkor, mint egy ház! Sámliról kell rá felszállni. Akkor mekkora lehet egy L-es...
És mit szólsz a Vertigo LSD World Cup vagy a Vertigo DH UW megnevezésekhez?

néhány piacon az FX széria vertigo volt.
ugyanazt a vázat takarja a vertigo lsd worldcup is mint az fx-dh

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

h734802

h734802

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

scott fx dh
http://lh3.ggpht.com...cott fx-dh1.JPG
a képen amit én linkeltem, egy L-es van, amit meg te, az meg a hajtott felsõcsõ miatt valószinüleg egy S-es

Enyém S? Akkor, mint egy ház! Sámliról kell rá felszállni. Akkor mekkora lehet egy L-es...
És mit szólsz a Vertigo LSD World Cup vagy a Vertigo DH UW megnevezésekhez?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
erõkar és rendes szerszám, mert a kinai gagyi 9-es kulcsot ugy eltörod rajta mint a sicc
menetrögzitö tartja amugy, semmi ponthegesztés (legalábbis én még nem láttam olyat, amiben be lett volna hegesztve.)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ams_72

ams_72

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!

Van egy merida hfs pro vázam és most sikerült a régi xt szettet lecserélnem egy újabra. Cserére került a v-fék is, tárcsára. A kérdésem a következõ: a v-fék konzolt a hátsó támvilláról hogyan lehet letekerni? A 9-es villáskulcs meg sem mozdítja, menetragasztó fogja vagy ponthegesztés? Marad a fûrész??? Valaki próbálta már kitekerni?

Köszönöm: Laco

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Akkor majd szól valaki, ha tudja a pontos nevét ennek a váznak: #10207, #10208?

scott fx dh
http://lh3.ggpht.com...cott fx-dh1.JPG
a képen amit én linkeltem, egy L-es van, amit meg te, az meg a hajtott felsõcsõ miatt valószinüleg egy S-es

h734802

h734802

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Akkor majd szól valaki, ha tudja a pontos nevét ennek a váznak: #10207, #10208?

salieri81

salieri81

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
sziasztok ! szeretnek venni egy müsing (muesing) X LITE mtb vázat. valaki tudna valami infot mondani a gyártóról, és ,hogy milyen minõséget képvisel?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
akartam irni, hogy tucat taiwani váz, de eszembe jutott, hogy akkor a cseke is még az astro-val dolgozott, azok találték ki ezt a forgáspontot asszem. a gulyás misinek is volt egy ilyen forgáspontos polarix fs-e, bomba-sárgában, ha emlékszik valaki még rá.
szerk. meg is van!
Feltöltött kép
ez volt a proto, a széria már sima forgásponttal jött ki

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
És majdnem olyat vettem (Luzifer) ,400 euro volt az ára, az egy olyan súlyú szkandium vázért nem volt sok.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

ja , egy idõben nyomultak szkandival, fritz újságokban , akkor azzal keverem...

A merev Luzifer volt szkandi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
ja , egy idõben nyomultak szkandival, fritz újságokban , akkor azzal keverem...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

mikor megláttam akartam is mondani hogy évekig "lógott" a probike-ban a falon, de aztán írja is a szövegben. :)

amúgy nincs kizárva hogy szkandium cucc, de azért nem esküdnék meg rá. lehet a mervseggû tesója volt az. mongy annyit megér kb....

Nem szkandium.Ezt anno én hoztam a Probikeba a cégtõl újonnan.És nem volt olcsó dolog,pedig jó régen volt.Nagyon jó kis cuccos,ennyiért ingyen van.Nem festett hanem nyers alu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
mikor megláttam akartam is mondani hogy évekig "lógott" a probike-ban a falon, de aztán írja is a szövegben. :)

amúgy nincs kizárva hogy szkandium cucc, de azért nem esküdnék meg rá. lehet a mervseggû tesója volt az. mongy annyit megér kb....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

errõl van valakinek infója, véleménye?
No Saint fully váz « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

Ez valami százezer éves váz, nem? Egyébként szép a színe, de azok alsó forgáspontok elég érdekesek, meg tisztára olyan, mint a tajvani katalógusváz.

A sebesség mindent megold.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.156 hozzászólás
errõl van valakinek infója, véleménye?
No Saint fully váz « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

h734802

h734802

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Tehát, akkor felkerültek a "rejtélyes" vázról a linkek és a képek is (#10207, #10208). Várom a pontos nevét, ha valaki tudja. Tippeket nem kérek, mert azok nekem is vannak.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Mi a baj a rapidshare-rel?

az, hogy mezei userként fél perc várakozás az elsõ letöltésnél, majd utána 1,5+fél perc mindegyik elõtt.

#10209! Réz kalapács.

közben megtárgyaltam hozzáértõvel, kicsit bonyolultabb a történet, úgyhogy inkább nem nyúlok hozzá itthon :D