Jelentkezz be Regisztrálj

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Posted 2011. May 19. - 23:34

Posted 2011. May 15. - 21:09

Jó tekerést nektek!
Posted 2011. May 14. - 07:21

Na, végre! Kössz az infót!néhány piacon az FX széria vertigo volt.
ugyanazt a vázat takarja a vertigo lsd worldcup is mint az fx-dh

Tehát S-es. Most próbálom elképzelni az L-eset. Ahhoz már létra kell. LOL
Posted 2011. May 13. - 22:38

Sziasztok!
Van egy merida hfs pro vázam és most sikerült a régi xt szettet lecserélnem egy újabra. Cserére került a v-fék is, tárcsára. A kérdésem a következõ: a v-fék konzolt a hátsó támvilláról hogyan lehet letekerni? A 9-es villáskulcs meg sem mozdítja, menetragasztó fogja vagy ponthegesztés? Marad a fûrész??? Valaki próbálta már kitekerni?
Köszönöm: Laco
A merida nem tudom milyen rögzítõt használ, de nem lesz könnyû dolgod, már többen szívtak vele. Esetleg lehet próbálkozni egy kis melegítéssel (hajszárító, finoman hõlégfúvó) talán könnyebben megindul. Vagy megbarátkozól vele, esetleg valakitõl szerzel rá ilyen mûanyag kupakot, ha jól rémlik vázszetthez adják/adták (pl.: talán márkakereskedõnél fiókban stb.).
Posted 2011. May 13. - 22:13

néhány piacon az FX széria vertigo volt.Enyém S? Akkor, mint egy ház! Sámliról kell rá felszállni. Akkor mekkora lehet egy L-es...
És mit szólsz a Vertigo LSD World Cup vagy a Vertigo DH UW megnevezésekhez?
ugyanazt a vázat takarja a vertigo lsd worldcup is mint az fx-dh
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2011. May 13. - 22:09

Enyém S? Akkor, mint egy ház! Sámliról kell rá felszállni. Akkor mekkora lehet egy L-es...
scott fx dh
http://lh3.ggpht.com...cott fx-dh1.JPG
a képen amit én linkeltem, egy L-es van, amit meg te, az meg a hajtott felsõcsõ miatt valószinüleg egy S-es
És mit szólsz a Vertigo LSD World Cup vagy a Vertigo DH UW megnevezésekhez?
Posted 2011. May 13. - 22:04

menetrögzitö tartja amugy, semmi ponthegesztés (legalábbis én még nem láttam olyat, amiben be lett volna hegesztve.)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2011. May 13. - 22:02

Van egy merida hfs pro vázam és most sikerült a régi xt szettet lecserélnem egy újabra. Cserére került a v-fék is, tárcsára. A kérdésem a következõ: a v-fék konzolt a hátsó támvilláról hogyan lehet letekerni? A 9-es villáskulcs meg sem mozdítja, menetragasztó fogja vagy ponthegesztés? Marad a fûrész??? Valaki próbálta már kitekerni?
Köszönöm: Laco
Posted 2011. May 13. - 21:45

Akkor majd szól valaki, ha tudja a pontos nevét ennek a váznak: #10207, #10208?
scott fx dh
http://lh3.ggpht.com...cott fx-dh1.JPG
a képen amit én linkeltem, egy L-es van, amit meg te, az meg a hajtott felsõcsõ miatt valószinüleg egy S-es
Posted 2011. May 12. - 20:40

Posted 2011. May 10. - 10:03

Posted 2011. May 08. - 23:40

szerk. meg is van!

ez volt a proto, a széria már sima forgásponttal jött ki
Posted 2011. May 08. - 20:28

Posted 2011. May 08. - 16:53

ja , egy idõben nyomultak szkandival, fritz újságokban , akkor azzal keverem...
A merev Luzifer volt szkandi
Posted 2011. May 08. - 16:35

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. May 08. - 16:07

mikor megláttam akartam is mondani hogy évekig "lógott" a probike-ban a falon, de aztán írja is a szövegben.
amúgy nincs kizárva hogy szkandium cucc, de azért nem esküdnék meg rá. lehet a mervseggû tesója volt az. mongy annyit megér kb....
Nem szkandium.Ezt anno én hoztam a Probikeba a cégtõl újonnan.És nem volt olcsó dolog,pedig jó régen volt.Nagyon jó kis cuccos,ennyiért ingyen van.Nem festett hanem nyers alu
Posted 2011. May 08. - 13:33

amúgy nincs kizárva hogy szkandium cucc, de azért nem esküdnék meg rá. lehet a mervseggû tesója volt az. mongy annyit megér kb....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. May 08. - 11:44

errõl van valakinek infója, véleménye?
No Saint fully váz « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Ez valami százezer éves váz, nem? Egyébként szép a színe, de azok alsó forgáspontok elég érdekesek, meg tisztára olyan, mint a tajvani katalógusváz.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. May 08. - 11:40

No Saint fully váz « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2011. May 04. - 18:38