Jó tekerést nektek!
Na, végre! Kössz az infót!néhány piacon az FX széria vertigo volt.
ugyanazt a vázat takarja a vertigo lsd worldcup is mint az fx-dh
Sziasztok!
Van egy merida hfs pro vázam és most sikerült a régi xt szettet lecserélnem egy újabra. Cserére került a v-fék is, tárcsára. A kérdésem a következõ: a v-fék konzolt a hátsó támvilláról hogyan lehet letekerni? A 9-es villáskulcs meg sem mozdítja, menetragasztó fogja vagy ponthegesztés? Marad a fûrész??? Valaki próbálta már kitekerni?
Köszönöm: Laco
néhány piacon az FX széria vertigo volt.Enyém S? Akkor, mint egy ház! Sámliról kell rá felszállni. Akkor mekkora lehet egy L-es...
És mit szólsz a Vertigo LSD World Cup vagy a Vertigo DH UW megnevezésekhez?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Enyém S? Akkor, mint egy ház! Sámliról kell rá felszállni. Akkor mekkora lehet egy L-es...
scott fx dh
http://lh3.ggpht.com...cott fx-dh1.JPG
a képen amit én linkeltem, egy L-es van, amit meg te, az meg a hajtott felsõcsõ miatt valószinüleg egy S-es
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Akkor majd szól valaki, ha tudja a pontos nevét ennek a váznak: #10207, #10208?
ja , egy idõben nyomultak szkandival, fritz újságokban , akkor azzal keverem...
mikor megláttam akartam is mondani hogy évekig "lógott" a probike-ban a falon, de aztán írja is a szövegben.
amúgy nincs kizárva hogy szkandium cucc, de azért nem esküdnék meg rá. lehet a mervseggû tesója volt az. mongy annyit megér kb....
errõl van valakinek infója, véleménye?
No Saint fully váz « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
A sebesség mindent megold.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Mi a baj a rapidshare-rel?
#10209! Réz kalapács.