.
tom most mindjárt mondja valamelyik okostojás hogy felfelé nemjó mert nehéz lefel még nem való, ez az enduró.. pedig nem.
ezt meg már el kéne felejteni, mert rég nem errõl szól....
de a scamp még mindig egy nehéz AM váz, ha skatulyázni akarunk...
.
tom most mindjárt mondja valamelyik okostojás hogy felfelé nemjó mert nehéz lefel még nem való, ez az enduró.. pedig nem.
nem, ez egy nehéz, all mountain váz.....az enduro az a coilernél kezdõdik ha konához víszonyítunk...../nem rugóútban, hanem masszívságban/meg ha megnézed akkor az össztelós dirt vázak (pl.: kona cowan ds, v howler) elég masszívak ehhez a vázhoz képest. na meg árban is kicsit más kategória. ha dirtre kell akkor merev, ha dh-ra akkor egy normálisabb össztelós, ha meg enduro akkor ez jó lessz. mert ez egy enduro váz alapvetõen, ami már amolyan nagyonlájt dh, amibe becsúszik pár hosszabb ugrás is, de nem magas, max 1-1.5 méter, és nem síkra.
...amibe becsúszik pár hosszabb ugrás is, de nem magas, max 1-1.5 méter, és nem síkra.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
én is arra gondoltam de nem válaszolt az email-re.
viszont ami nagyon tetszik az a Scamp Colt..a magellan ronda: szóval mit gondoltok errõl?
mennyire lehet ez érzékeny? vagy olyan mint a szar cc-vázak? sajnos még nem nyomogattam ilyet.
:
az igazi univerzális geometria
7005 T6-os alumínium vázcsövek
könnyû és erõs
tömeg: 3.1kg
extra erõsítések a stresszpontokon
félintegrált fejcsapágyhoz
4 forgáspontos rendszer, kiküszöböli a hajtás közben fellépõ pogózást
finom mozgású, tartós ipari csapágyazás
3 fokozatban állítható rugóút (100-150mm)
felhasználási terület: freeride, enduro, all mountain
15colos-at vennék. feketébe, tag nélkl 100ért. sztem megéri
[/SIZE]
demo8 vagy m3? demo foxszal, m3 lehet h csak 6way-jel. érveket is, ha kérhetem, aztán majd kihozok belõle valamit. (hosszútávban gondolkodom)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.