Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

TaaT

TaaT

vendég

• fórumtag
  • 148 posts
Igen, google nekem sem dobott ki semmit erre névre.
Alkudni nem sikerült, de a 100e-s árat nem találtam eltúlzottnak, 1-2 festékleverõdést leszámítva újszerû állapotban van a bicó.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

akkor mondhatjuk hogy minõségben nem feltétlen rosszabb a vázam egy hasonló kategóriás "nevesebb" gyártó vázánál?
mondjuk tök mindegy, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve :)

Így ahogy mondod nem feltétlen.
Egyébként pedig az a lényeg hogy meg vagy vele elégedve.
Honnét vetted ki az eladó mert én ilyen infók birtokában biztos tennék fel neki egy két kellemetlen kérdést ill ha lehet kicsikarnék tõle árengedményt.
Mert hogy az általad megvett bringától eltekintve amit hirdettek vagy 5 helyen még képet sem találtam.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

TaaT

TaaT

vendég

• fórumtag
  • 148 posts
akkor mondhatjuk hogy minõségben nem feltétlen rosszabb a vázam egy hasonló kategóriás "nevesebb" gyártó vázánál?
mondjuk tök mindegy, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve :)

Rapax

Rapax

vendég

• fórumtag
  • 154 posts
A tucat tajvani váz annyit tesz, hogy katalógus váz, tehát a cég kiválasztja a gyártó katalógusából a neki tetszõ modellt, és azt nyersen, vagy az általa elképzelt színkompozícióval és matricázással megrendeli. Nevesebb gyártók megtervezik a vázat/vázakat, és ezek alapján legyártatják az erre szakosodott távol-keleti céggel. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a KTM - legalábbis egyes vázai - ne lennének katalógus vázak, csupán egyértelmûsíteni kívánom a témát.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Miért, a ktm nem tucat taiwani váz?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a fejcsomerevites kikonnyitese miatt lehet KTM-nek hinni, de a kinaiak lemasolnak barmit
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TaaT

TaaT

vendég

• fórumtag
  • 148 posts

elkeserítelek, ennek semmi köze a ktm-hez
tucat taiwani váz

akkor így jártam...

milyen néven fut amúgy?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

az eladó...

elkeserítelek, ennek semmi köze a ktm-hez
tucat taiwani váz

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

TaaT

TaaT

vendég

• fórumtag
  • 148 posts
az eladó...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
ki mondta hogy ktm ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TaaT

TaaT

vendég

• fórumtag
  • 148 posts
Sziasztok!

Tudja vki hogy ez milyen KTM váz?

Feltöltött kép

Awesome Zoll

Awesome Zoll

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Sziasztok!

A 2008-as Magellan Crux és Pyxis vázak között mi a különbség? A gyári adatok alapján teljesen egyformák, csak a festés nem egyezik.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Nagyon köszönöm!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Eltört a nyeregcsõ bilincsem, ahogy tisztítás/zsírzás után meg akartam húzni. A váz Merida, 31.6-os nyeregcsövet fogad. Vajon 35.8-as méretet kell keresnem? Köszi!

34,9est.

A sebesség mindent megold.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Eltört a nyeregcsõ bilincsem, ahogy tisztítás/zsírzás után meg akartam húzni. A váz Merida, 31.6-os nyeregcsövet fogad. Vajon 35.8-as méretet kell keresnem? Köszi!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nagy valószínûséggel 34.9

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
lehet balga a kérdés.. ha egy vázba 30.9es nyeregcsõ csúszik be, mekkora átmérõjû lehet a nyeregvázcsõ?

ams_72

ams_72

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Hááát köszönöm a tippeket! Megpróbálom a melegítést és a leszedést, remélem nem barmolom össze. Vannak normális szerszámaim, már megtanultam, hogy muszáj befektetni, ha nem akarsz szopni a gagyival :) Viszont érdekes, hogy pl. a hátsó féktest két tartószeme közül a felsõbõl is le kellett reszelnem egy mm-t mert nem fért el az adapter a tárcsa és a vázon lévõ fül között... Nem tudom normális-e, elõször megijedtem, de maró hiányában szépen lereszeltem és így tökéletes.

Jó tekerést nektek!

h734802

h734802

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

néhány piacon az FX széria vertigo volt.
ugyanazt a vázat takarja a vertigo lsd worldcup is mint az fx-dh

Na, végre! Kössz az infót!:)
Tehát S-es. Most próbálom elképzelni az L-eset. Ahhoz már létra kell. LOL

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 posts

Sziasztok!

Van egy merida hfs pro vázam és most sikerült a régi xt szettet lecserélnem egy újabra. Cserére került a v-fék is, tárcsára. A kérdésem a következõ: a v-fék konzolt a hátsó támvilláról hogyan lehet letekerni? A 9-es villáskulcs meg sem mozdítja, menetragasztó fogja vagy ponthegesztés? Marad a fûrész??? Valaki próbálta már kitekerni?

Köszönöm: Laco

A merida nem tudom milyen rögzítõt használ, de nem lesz könnyû dolgod, már többen szívtak vele. Esetleg lehet próbálkozni egy kis melegítéssel (hajszárító, finoman hõlégfúvó) talán könnyebben megindul. Vagy megbarátkozól vele, esetleg valakitõl szerzel rá ilyen mûanyag kupakot, ha jól rémlik vázszetthez adják/adták (pl.: talán márkakereskedõnél fiókban stb.).
Olyan hegyre mentem, aminek nem volt teteje csak vége. Úgy hívták szél.