Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Viszont azt nézem, hogy a honalpon nincs 26os Inbred (?)

én nem találtam. az reynolds csõbõl van?
mindenképpen könnyû acélvázat keresek. talán egy használt yasec-et... :chin:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
jaja, én is paragon papucsokat használok a 29esben s tökéletesek.

Onone-ék egy DN6 fantázia nevü csõszettet használnak. nem könnyü, viszont nehéz :)

Viszont azt nézem, hogy a honalpon nincs 26os Inbred (?)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

On-one vázat venni egyszerübb, pláne ha vannak kapcsolatok angol honban :) ha meg mondjuk elvárás, hogy tárcsásítható legyen akkor tényleg ez a legegyszerübb út sztm.
Az átalakítás is tökéletes lehet (közös nagydarab ismerõsünk nagyüzemben dolgozik már-már) csak nehéz mostanság, jó minõségü acél vázat találni... ez utóbbi viszont nagy valószinüséggel olcsóbban is összejöhet.
(én az onone papucsát nem tartom tökéletesnek, akkor inkább egy hagyományos csúszópapucs)

azért gondoltam az átalakittatásra, mert megtetszett a paragon machineworks papucs, amit azt hiszem te is használsz.

Feltöltött kép

ez :)
acélvázat is inkább kinntrõl szereznék.
nem találtam a honlapon, de az on-one az már nem csinál 853-ból vázat, csak ez a 456 van gyári csõszettel? mindenképpen 26" kerékméret érdekel

szerk: látom, van 853 vázuk, de csak 100db limitáltban. a többi váz miylen csõszettbõl van?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

fityisz ha már itt vagy:
mi a jobb, venni egy on-one vázat, vagy keresni valami (óvatosan)használt vázat, és átalakittatni csúszópapucsosra?
acél kellene mindeképp.

On-one vázat venni egyszerübb, pláne ha vannak kapcsolatok angol honban :) ha meg mondjuk elvárás, hogy tárcsásítható legyen akkor tényleg ez a legegyszerübb út sztm.
Az átalakítás is tökéletes lehet (közös nagydarab ismerõsünk nagyüzemben dolgozik már-már) csak nehéz mostanság, jó minõségü acél vázat találni... ez utóbbi viszont nagy valószinüséggel olcsóbban is összejöhet.
(én az onone papucsát nem tartom tökéletesnek, akkor inkább egy hagyományos csúszópapucs)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
fityisz ha már itt vagy:
mi a jobb, venni egy on-one vázat, vagy keresni valami (óvatosan)használt vázat, és átalakittatni csúszópapucsosra?
acél kellene mindeképp.

pepe16

pepe16

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
sziasztok
a véleményeteket szeretném kérni a wheeler buddy 03-as vázól , h ha van róla tapasztalatotok , kiváncsi lenné rá
köszi elõre is
szevasztok

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Persze, oké, csak még dolgozott bennem a múltkori vitaáradat, az olcsó kommersz dolgok, (többek között vázak) milyenségét illetõen. Szal ezzel csak azt próbáltam mondani, hogy furcsa ahogy némelyek lenézik az olcsó(persze átlagemberek számára drága és felsõkategóriás) cuccokat, holott azok nagyon sokszor jóval tartósabbak.Persze kinek mi számít...

még mindig nem értetted meg mirõl is volt szó...de nem is fogod. s ha ez ekkora szálkát hagyott benned akkor ITT tuti segitenek ;)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
lehet h fasság amit írok de az olcsóbb cuccok azért nem törnek mert vagy
-nehezebbek.. ugy emint tudjuk a cc-sek elég grammániások
-ami sztem valószínûbb h azt általában a kezdõbbek veszik õk pedig nem használják olyan keményen, mint a profik
meg persze lehet valamennyi márkanévfelár

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Persze, oké, csak még dolgozott bennem a múltkori vitaáradat, az olcsó kommersz dolgok, (többek között vázak) milyenségét illetõen. Szal ezzel csak azt próbáltam mondani, hogy furcsa ahogy némelyek lenézik az olcsó(persze átlagemberek számára drága és felsõkategóriás) cuccokat, holott azok nagyon sokszor jóval tartósabbak.Persze kinek mi számít...
Igazából nem tudom, ez most hogy jött ide...csak érdekes kérdés, hogy mit is nevezünk minõségnek.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Az a legjobb, hogy a szuperigényes emberek méregdrága, szuperigényes, szuperdrága és persze hozzá kell tenni szuperkönnyû vázai reccsennek meg leggyakrabban. A "szar", kommersz vázakkal nagyságrendekkel ritkábban van baj. Persze az is lehet, hogy azokról csak nem pofáznak annyit.:)

mivel kevés az anyag benne, értelemszerû hogy több esélye van a törésre.
de a többi jelzõs szerkezetet nem értem.
attól még, hogy te esetleg nem engedhetsz meg magadnak ilyet, még más nem lesz "szuperigényes" mert könnyû és emiatt drága vázat vesz.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

milyen méretben, az kitaláltad már?
100as stucnival sztem 18"as, kicsinek fog tûnni a mostani vázadhoz képest, nekem is annak tûnt, de gyorsan hozzászoktam, h jó rövid

szombaton tudom csak megmondani, hogy 18"-as vagy 20"-as lesz, majd akkor elmondom miért :D

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
milyen méretben, az kitaláltad már?
100as stucnival sztem 18"as, kicsinek fog tûnni a mostani vázadhoz képest, nekem is annak tûnt, de gyorsan hozzászoktam, h jó rövid

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás

olyan boltban dolgozom, ahol az eladott vagy a szerelesre bejovo bringak eros 80%-a varosi tekeresre van hasznalva. [London nem tul hegyesvolgyes kornyek]
torott vazat megis lattam mar, nem keveset. tobbnyire egyikkel se lett ugralva.
csak azt akarom mondani, hogy nem feltetlenul kell baromkodni ahhoz, hogy torjon a vaz. eleg az is, ha szarul van megcsinalva ;)

Az a legjobb, hogy a szuperigényes emberek méregdrága, szuperigényes, szuperdrága és persze hozzá kell tenni szuperkönnyû vázai reccsennek meg leggyakrabban. A "szar", kommersz vázakkal nagyságrendekkel ritkábban van baj. Persze az is lehet, hogy azokról csak nem pofáznak annyit.:)

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

és még idén lesz? v kivárod a tavaszt?

szombaton :D

belémbújt a kisördög...

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
és még idén lesz? v kivárod a tavaszt?

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

azért mielõtt nekiesel tedd mellé a telót, a sárga-szürkével jól mutat sztem a kék...

megnézem majd :P

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
azért mielõtt nekiesel tedd mellé a telót, a sárga-szürkével jól mutat sztem a kék...

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás
kitaláltam végre:

06-os serpens vázat veszek és átfestetem a teló színére :D

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

És szerencsére többször lebeszéltem magam egy Votec vázról ;) Az épp mostanában tört el ... Annyival nem jobb mint drágább.

Hogy jó e nem tudom, mert nekem nem volt. Én arra válaszoltam, hogy miért drága.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

olyan boltban dolgozom, ahol az eladott vagy a szerelesre bejovo bringak eros 80%-a varosi tekeresre van hasznalva. [London nem tul hegyesvolgyes kornyek]

torott vazat megis lattam mar, nem keveset. tobbnyire egyikkel se lett ugralva.

csak azt akarom mondani, hogy nem feltetlenul kell baromkodni ahhoz, hogy torjon a vaz. eleg az is, ha szarul van megcsinalva ;)

Jaja, a tulaj csak finoman cc-zett vele 90% városi használattal egybekötve, És az "értelmes" :idiot: belülvezetett bowden becsatlakozónál repedt körbe.
Letörés?!? Hajajajj, padka is alig...
A porsche-ról még Jurus is mondotta régebben, hogy szar...

Ride everywhere.

.