én nem találtam. az reynolds csõbõl van?Viszont azt nézem, hogy a honalpon nincs 26os Inbred (?)
mindenképpen könnyû acélvázat keresek. talán egy használt yasec-et... :chin:
én nem találtam. az reynolds csõbõl van?Viszont azt nézem, hogy a honalpon nincs 26os Inbred (?)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
On-one vázat venni egyszerübb, pláne ha vannak kapcsolatok angol honban ha meg mondjuk elvárás, hogy tárcsásítható legyen akkor tényleg ez a legegyszerübb út sztm.
Az átalakítás is tökéletes lehet (közös nagydarab ismerõsünk nagyüzemben dolgozik már-már) csak nehéz mostanság, jó minõségü acél vázat találni... ez utóbbi viszont nagy valószinüséggel olcsóbban is összejöhet.
(én az onone papucsát nem tartom tökéletesnek, akkor inkább egy hagyományos csúszópapucs)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
fityisz ha már itt vagy:
mi a jobb, venni egy on-one vázat, vagy keresni valami (óvatosan)használt vázat, és átalakittatni csúszópapucsosra?
acél kellene mindeképp.
Persze, oké, csak még dolgozott bennem a múltkori vitaáradat, az olcsó kommersz dolgok, (többek között vázak) milyenségét illetõen. Szal ezzel csak azt próbáltam mondani, hogy furcsa ahogy némelyek lenézik az olcsó(persze átlagemberek számára drága és felsõkategóriás) cuccokat, holott azok nagyon sokszor jóval tartósabbak.Persze kinek mi számít...
mivel kevés az anyag benne, értelemszerû hogy több esélye van a törésre.Az a legjobb, hogy a szuperigényes emberek méregdrága, szuperigényes, szuperdrága és persze hozzá kell tenni szuperkönnyû vázai reccsennek meg leggyakrabban. A "szar", kommersz vázakkal nagyságrendekkel ritkábban van baj. Persze az is lehet, hogy azokról csak nem pofáznak annyit.
milyen méretben, az kitaláltad már?
100as stucnival sztem 18"as, kicsinek fog tûnni a mostani vázadhoz képest, nekem is annak tûnt, de gyorsan hozzászoktam, h jó rövid
olyan boltban dolgozom, ahol az eladott vagy a szerelesre bejovo bringak eros 80%-a varosi tekeresre van hasznalva. [London nem tul hegyesvolgyes kornyek]
torott vazat megis lattam mar, nem keveset. tobbnyire egyikkel se lett ugralva.
csak azt akarom mondani, hogy nem feltetlenul kell baromkodni ahhoz, hogy torjon a vaz. eleg az is, ha szarul van megcsinalva
azért mielõtt nekiesel tedd mellé a telót, a sárga-szürkével jól mutat sztem a kék...
És szerencsére többször lebeszéltem magam egy Votec vázról Az épp mostanában tört el ... Annyival nem jobb mint drágább.
Jaja, a tulaj csak finoman cc-zett vele 90% városi használattal egybekötve, És az "értelmes" :idiot: belülvezetett bowden becsatlakozónál repedt körbe.olyan boltban dolgozom, ahol az eladott vagy a szerelesre bejovo bringak eros 80%-a varosi tekeresre van hasznalva. [London nem tul hegyesvolgyes kornyek]
torott vazat megis lattam mar, nem keveset. tobbnyire egyikkel se lett ugralva.
csak azt akarom mondani, hogy nem feltetlenul kell baromkodni ahhoz, hogy torjon a vaz. eleg az is, ha szarul van megcsinalva
Ride everywhere.
.