Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11010 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez most ilyen masodbringa projekt?

tudok ilyet szemet aron, hogy

Feltöltött kép

ha nem muszajos neki 853-nak lenni. a Tange prestige tan van eleg jo, nem?

vagy kona unit?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

SS és alu? brrrrrrr, inkább várj egy jó CroMo vázra. a papucsok itt vannak kb 100$-ból két hét alatt, azokat el kell raktározni s amint van megfelelõ donor váz akkor leht is kaszabolni. a multkor láttam egy eladó Heavy Tools R1-es vázat ha jól emlékeszem Tange Ultimate csövekbõl, na az megérné sztm... de már elkelt :( mekkora kéne amúgy?

:D
papucs lesz 2 hónap mulva is, csak ezért nem veszek kettõt.
nagyjából 18" vázat keresek, de nem baj, ha kisebb, csak a felsõcsöve legyen 575+ mm
mostantól kiemelt figyelemmel böngészem az aprót :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

ehhe, megint álmodozásba fulladunk.... a soulcraft az szép, a zöld nem.
néztem, hogy van az apróban egy kona pahoehoe, nagyjából '99-es vagy 2000-es, 22-ért. 1620 gramm, easton ultralight alu.
veszek mellé egy csúszópapucsos polarixet, és a kettõbõl lesz egy jó váz.
na? :D
vagy csak simán maratok neki egy papucsot aluból, valamelyik nap kiderült, hogy marós ismerõs közelebb lakik, mint gondoltam (pontosan a szomszédban!)

SS és alu? brrrrrrr, inkább várj egy jó CroMo vázra. a papucsok itt vannak kb 100$-ból két hét alatt, azokat el kell raktározni s amint van megfelelõ donor váz akkor leht is kaszabolni. a multkor láttam egy eladó Heavy Tools R1-es vázat ha jól emlékeszem Tange Ultimate csövekbõl, na az megérné sztm... de már elkelt :( mekkora kéne amúgy?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ehhe, megint álmodozásba fulladunk.... a soulcraft az szép, a zöld nem.
néztem, hogy van az apróban egy kona pahoehoe, nagyjából '99-es vagy 2000-es, 22-ért. 1620 gramm, easton ultralight alu.
veszek mellé egy csúszópapucsos polarixet, és a kettõbõl lesz egy jó váz.
na? :D
vagy csak simán maratok neki egy papucsot aluból, valamelyik nap kiderült, hogy marós ismerõs közelebb lakik, mint gondoltam (pontosan a szomszédban!)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
rob akkor nincs más megoldás:

Feltöltött kép

vagy:
Feltöltött kép

netán (bár ez titán):
Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat akkor nyiszald szejjel azt.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tam, a papucs az nálam elvi kérdés :)
ha már singlespeedezünk, akkor nem csak egy egyszerû csúszópapucsot akarok, hanem valami igazán szépet.
azon gondolkozom amugy, hogy egy régebbi gt cro-mo vázat próbálok meg szerezni, mert azok nekem nagyon tetszenek. (jó, biztos nem könnyû, meg nem is reynolds 853)

ez amit linkeltél ráadásul randa is. a sárga cotic ellenben _nagyon_ egyben van, ha olyan papucs lenne, mint az a fentebb linkelt paragon mw, akkor nem kellene mirõl beszélgetnünk tovább.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
linkelek neki egy 853 ss vazat, erre panaszkodik. szeretjuk az ilyet

ez kesz van egybe, es nem kell nyiszalni rajta semmit, meg herr Zugn -re varni ket honapot. szerintem.

van ilyen is

igaz, ez csak 725-bol van.

Feltöltött kép

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

én ilyet nem merek mondani...pláne itt..

aki ellenkezik, azt kimoderálom :D

tán egy Pace?
https://www.pacecycl...ID=2&subcat=461

igazad van, angolok ugyan milyen villát tennének bele :mybad: olyat is szereznem kell :)

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

szivfájdalom nélkül :)
gondolj bele, hogy jobb lesz mit az eredeti, szóval ha igy nézed, akkor nem is szétnyiszálom, hanem uj életet lehelek bele.

én ilyet nem merek mondani...pláne itt.. :)

viszont az a villa büntet abban a cotic-ban, mi az?

tán egy Pace?
https://www.pacecycl...ID=2&subcat=461

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

ehhhh...szétnyiszálnál egy Yasecot? :D

szivfájdalom nélkül :)
gondolj bele, hogy jobb lesz mit az eredeti, szóval ha igy nézed, akkor nem is szétnyiszálom, hanem uj életet lehelek bele.

tam: szép-szép, de láttad azt a paragon papucsot fentebb? na nekem olyan kell. vagy valami hasonló
viszont az a villa büntet abban a cotic-ban, mi az?

Feltöltött kép

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Hát elég csúnyácska! De hát ízlések és pofonok. Én soha nem bíztam az ilyen csirke nyeregvázcsövekben, meg az egy forgáspont sem a kedvencem. A súlya viszont jó lehet.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
méretes tag :scared: szép, csak az a fránya 83-as mono.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
az egyik kedvenc vázam:
eddig jóval drágább volt.

http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

egyszerû de nagyszerû

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a reynolds nem azert reynolds, mert olyan iszonyat konnyu. fogtam multkor kezembe egy Blizzardot, es bar szep, meg minden, de a sulyatol nem dobtam hatast.

viszont orokke tart :) mar ha nem engeded agyig rozsdasodni.

ez 300 font kisker. viszont toluk nemtok olcson szerezni asszem.

Feltöltött kép

ehhehehe

edit

megtalaltam ne

Feltöltött kép

>> LINK <<

RAUH-Welt
B E G R I F F

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

én nem találtam. az reynolds csõbõl van?
mindenképpen könnyû acélvázat keresek. talán egy használt yasec-et... :chin:

out of stock :( de az sem reynolds.

ehhhh...szétnyiszálnál egy Yasecot? :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

még nem nagyon gondolkozok ujj vázban , igaz ez is a második vázam , mert eggy már a kukában van :-D
de ha oda jutok megint , akkor már erõsen el fogok gondolkozni , h mit vegyek

jézusom, ugye nem 16 éves vagy? (nick alapján)
mert a helyesirásod õszintén szólva is szánalmas.

váz ügyben a kona shred jó váz, bárkitõl hallottad hogy nem jó, az biztos tudta mit beszél.... vagy elképzelése sem volt a felhasználási területérõl.

pepe16

pepe16

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
még nem nagyon gondolkozok ujj vázban , igaz ez is a második vázam , mert eggy már a kukában van :-D
de ha oda jutok megint , akkor már erõsen el fogok gondolkozni , h mit vegyek

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
A Shred Nem csúszópapucsos hanem fixXD. (ha fix akk h tudna kikopni?)ilyenrõl még csúszópapucsos vázaknál se hallotam:D , de cáfoljatok meg. Szentem az author vázak azok kakik. Nem volt soha ilyenem se ismerõsöknek de weben nagyon sokat olvasgattam olyanokat h elreped a fejcsõnél a varrat.Szerintem ha 24 akk altrix airbore. bitang jó geó és iszonyat erõs.

pepe16

pepe16

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
helló a kona sred-rõl rossz tapasztalatokat halottam , állítólag kikopik a papucs hátul ( tudom , h nem becsúszós )
meg nekem a kona vázak nem tetszenek , ha másikat veszek , 24-es autort építek majd