tudok ilyet szemet aron, hogy

ha nem muszajos neki 853-nak lenni. a Tange prestige tan van eleg jo, nem?
vagy kona unit?
RAUH-Welt
B E G R I F F
SS és alu? brrrrrrr, inkább várj egy jó CroMo vázra. a papucsok itt vannak kb 100$-ból két hét alatt, azokat el kell raktározni s amint van megfelelõ donor váz akkor leht is kaszabolni. a multkor láttam egy eladó Heavy Tools R1-es vázat ha jól emlékeszem Tange Ultimate csövekbõl, na az megérné sztm... de már elkelt
mekkora kéne amúgy?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ehhe, megint álmodozásba fulladunk.... a soulcraft az szép, a zöld nem.
néztem, hogy van az apróban egy kona pahoehoe, nagyjából '99-es vagy 2000-es, 22-ért. 1620 gramm, easton ultralight alu.
veszek mellé egy csúszópapucsos polarixet, és a kettõbõl lesz egy jó váz.
na?
vagy csak simán maratok neki egy papucsot aluból, valamelyik nap kiderült, hogy marós ismerõs közelebb lakik, mint gondoltam (pontosan a szomszédban!)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
aki ellenkezik, azt kimoderálomén ilyet nem merek mondani...pláne itt..
igazad van, angolok ugyan milyen villát tennének bele :mybad: olyat is szereznem kelltán egy Pace?
https://www.pacecycl...ID=2&subcat=461
én ilyet nem merek mondani...pláne itt..szivfájdalom nélkül
gondolj bele, hogy jobb lesz mit az eredeti, szóval ha igy nézed, akkor nem is szétnyiszálom, hanem uj életet lehelek bele.
tán egy Pace?viszont az a villa büntet abban a cotic-ban, mi az?
szivfájdalom nélkülehhhh...szétnyiszálnál egy Yasecot?
RAUH-Welt
B E G R I F F
én nem találtam. az reynolds csõbõl van?
mindenképpen könnyû acélvázat keresek. talán egy használt yasec-et... :chin:
jézusom, ugye nem 16 éves vagy? (nick alapján)még nem nagyon gondolkozok ujj vázban , igaz ez is a második vázam , mert eggy már a kukában van :-D
de ha oda jutok megint , akkor már erõsen el fogok gondolkozni , h mit vegyek