szégyen, de nem találok sehol XTC vázgeometriai adatokat

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Enyém ennél is nehezebb majd 10 dekával kb, de zselés és nekem ergonómikusabb...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
és ha kipróbálnál tartósan 4-5 bicót rájönnél hogy elég jelentõs különbségek vannak.....ballonos gumival is /mivel 2,2-esnél virslibbet ritkán használok/....azokat a 60-80 dekás hosszútvon elviselhetetlen kényelmetlen nyergeket meg használja akinek 2 anyja van..féloff:
Azért ezt a fenkszétrázós dolgot ne értem.. komolyan a vázzal akarják ezt sokan eldönteni hgoy milyen kényelmes lesz a bicó? Ez alatt az értem hogy miért nem gumi meg nyeregre koncentrálnak az emberek, akkor már olymindegy hgoy milyen rázós a váz... mikor 4-5K-ért fl centis utas elasztomeres és zsélés és prosztatavédõs nyergek vannak akkor a különbözõ nyeregcsöves/vázas rázási problémáit _én_ nem értem... Máj prísösz...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
sztem kifejezetten ocsmány.....
El vagy tévedve. Annak, hogy Specibõl mely típus kapható vázként is, semmi köze egy adott országhoz. A gyártó határozza meg, hogy melyik modellt dobja piacra adott évben külön vázként.
nem Mo. a specko többnyire csak az s-works vázakat árulja külön,,,,,az volt itthoni specialitás hogy ezek forgalomba kerültek.....Aha,jóvan hát ez Mo.,akkor marad a Kona.Pontos súlyt tudna valaki megadni Hossra('07-es)?Caldera mennyivel könnyebb?Nekem láncvilla gyengébnek tûnt Calderánál,persze ettõl még egyáltalán nem biztos h nagyobb esély van rá h eltörne/repedne,csak azért mert lejtõzésre is használnám néha.Disces váz van még Konán kívül ezen árkategórián?
Aha,jóvan hát ez Mo.,
jó eséllyel sehol nem fogsz kapni....hivatalosan nincs forgalomban vázként, ....maximum szétbontatni tudsz ha hajlandóak valahol....Megtetszett a Specialized Hardrock váz.A '07-es változatát melyik boltba lehet pesten kapni(e-bolt is jó,csak ne külföldi legyen)?Probike kizárva mert nekik csak '05-ös 15"-os vázuk van,nekem meg 18"-ba kellene.Mellesleg hány gramm a váz?'07-es Kona Hoss-hoz képest milyen,melyiket érdemes venni?Egy könnyû,de erõs,és strapabíró váz kellene amit mindenhol ellehetne használni,és árba 50 körül legyen.Van valahol egyébként kifejezett Specialized szakbolt,ahol bármelyik legújabb vázukat meglehet rendelni?
Hát nem gyönyörû...
http://www.pinkbike.com/photo/1242067/