Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás
Polar-x dps http://csekert.hu/we...97@@102226457#3
De még nem próbáltam. Amik bejönnek a hardy steel team, meg mongoose hardball csak az kicsit hosszú

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Ha polarx akkor az új table-topot mondanám, a 4 közül meg Hardy, nekem bejött.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem is polarix.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
polar x ?

attiska

attiska

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni:
Építenék egy picit dirt-ösebb bringát, csak tanácstalan vagyok milyen vázat válasszak. A kinézettek:

Wheeler Buddy 3
UMF Hardy 3
Leader Fox Cocaine
Leader Fox Drug

:afro:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
megint sikerült segget csinálni a számból ;) sajnos iszonyat fáradt és kimerült vagyok,reggel meg 4 kor kelek ..:/ tehát akkor én kevertem a szezont a fazonnal,de mindenki jól beszélt,én voltam bajban a számozás-betû komboval.tegnap rákérdeztem az árra,holnapra mondanak vmit( egyben nem tudom kifizetni)
de folyamatosan keresek alternatívát

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

na pont ezaz 19,5 -ös és kiba.... rövid:( PEDIG a rövidségén és a súlyán kívül semmi bajom vele..

Akkor vegyél ideit.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

180+ hoz kevés kivétellel /pl specko/ mindenbõl legalább 19......
kétéltû mekkora.....ha 19 es akkor az óriást is szeretnéd mert kb egyforma rövidek....

na pont ezaz 19,5 -ös és kiba.... rövid:( PEDIG a rövidségén és a súlyán kívül semmi bajom vele..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Tigger akkor ebbõl 180+(2)v(3) cm körül akkor 19???

Authorból nekem az Egoist szimpi csak no cash:S

magán: így visszaolvasva tényleg bántóan fogalmazhattam DE tényleg sértõ szándék nem volt bennem.. amúgy sem vagyok ilyen természet.

180+ hoz kevés kivétellel /pl specko/ mindenbõl legalább 19......
kétéltû mekkora.....ha 19 es akkor az óriást is szeretnéd mert kb egyforma rövidek....

Tigris: Az idei XTC-k teljesen más geóval rendelkeznek, mint eddig. Jól elbaszták.

aa tavalyig gondoltam, ideinek nem találtam a geóját -*igaz nagyon nem is kerestem-
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Triple: Az asszonyé S-es és 17-es. Soha nem mondtam, hogy ez neked jó. Neked M-es kéne.

Tigris: Az idei XTC-k teljesen más geóval rendelkeznek, mint eddig. Jól elbaszták.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Tigger akkor ebbõl 180+(2)v(3) cm körül akkor 19???

Authorból nekem az Egoist szimpi csak no cash:S

magán: így visszaolvasva tényleg bántóan fogalmazhattam DE tényleg sértõ szándék nem volt bennem.. amúgy sem vagyok ilyen természet.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

nekem is szimpatikus az ára miatt és tetszik is :)már csak a tavalyi méret lenne fonto,mert Olee szerint jó nekem a 17-es,míg Tigger szerint inkább 19(Olee,az asszonyé mekkora méretû váz?) (az Introvert is qrvára le van akciózva ám,a 8900 is meglett volna 70 bõl,de az nem tiszta fekete ugye hehhe)
(a magándolog,én is kicsit túllihegtem,de ilyenekre nagyon be tudok ám rágni,úgyhogy vigyázz :D)

Te Triple, én sztem tegnap is a tavalyi geo táblát linkeltem, de itt van, amúgy sztem ez sem változott évek óta...
de itt van e :

http://archive.giant...models/geometry

de a 17-es olyan rövid mint asszony 16-os konája,...

na az nem mûxik, akkor

http://archive.giant...006&model=11265
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

az XTC alu 70 körül van???:S nekem is nagyon szimpi és a színe is tetszik csak nem értem, hogyan lehet 70 mikor a Konák ill. Meridák (Specirõl nem is beszélve) 100 fölött vanak..

BBB részemrõl csatabárd elásva bár egy pillanatig sem tartottalak téged vagy magamat idióta parasztnak.. a szmájlit meg ezentúl jiobban meggondolom, hiszen többféleképpen értelmezhetõek... Ez egy fórum hátránya na de ez más téma.

nekem is szimpatikus az ára miatt és tetszik is :)már csak a tavalyi méret lenne fonto,mert Olee szerint jó nekem a 17-es,míg Tigger szerint inkább 19(Olee,az asszonyé mekkora méretû váz?) (az Introvert is qrvára le van akciózva ám,a 8900 is meglett volna 70 bõl,de az nem tiszta fekete ugye hehhe)
(a magándolog,én is kicsit túllihegtem,de ilyenekre nagyon be tudok ám rágni,úgyhogy vigyázz :D)

-=B.B.B.=-

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
az XTC alu 70 körül van???:S nekem is nagyon szimpi és a színe is tetszik csak nem értem, hogyan lehet 70 mikor a Konák ill. Meridák (Specirõl nem is beszélve) 100 fölött vanak..

BBB részemrõl csatabárd elásva bár egy pillanatig sem tartottalak téged vagy magamat idióta parasztnak.. a szmájlit meg ezentúl jiobban meggondolom, hiszen többféleképpen értelmezhetõek... Ez egy fórum hátránya na de ez más téma.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ne dumálj az egyik XTC-m majdnem egy évig meg volt.:) Az utána következõt csak azért vettem, mert újabb évjárat. A 2006-ost pedig csak azért adtam el, mert fully-t szerettem volna.:) Ami végre összejött és tökéletes és nem utolsó sorban GIANT. :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
jóvanmá' ,jól meg kell gondolni,mert én nem két hétre akarok venni vázat(bocccs ):P :D
az FSA-t szeretem,az van a speeder-ben is :)

-=B.B.B.=-

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Gyárilag egy tökéletes FSA csapágy jár hozzá. Te mit össze parázol????:D
Eddig mindenki csak jó XTC-t vett.;) :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

épen azért tettem oda szmájlit , hogy ne komolyan de vedd!!! ne szerettem volna magam embereken átgázolónak-érzéketlennek bemutatni és ezért volt ott... Ha megbántottalak akkor elnézést akkor nem gondoltam ,hogy megsértelek vele...

és inkább nem kapom be..

OFF "nincs harag" ;) ha lenne akkor elküldtelek volna priviben a csipába.....
nekem az a smiley kicsit gunyorosnak tûnt abban a szövegkörnyezetben.
Egyébként jó helyre került a váz,annak nagyon örülök :) ( jó lenne visszavásárolni :D ) látod Neked sem esik jól a vége,pedig az már poénhalmaz volt.... ON

az integrált fejcsapágy már régebben is téma volt az újságban is,terhelés szempontjából mennyire problémás? 80-as villa kerülne bele (Giant XTC 2006)

-=B.B.B.=-

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

OFF
ha az enyémre gondolsz sajnos el kellett adnom...:(

Kela,ha már ilyen jót vigyorogtál: remélem sosem jutsz olyan helyzetbe ,hogy a biciklid el kell adnod(vagy részeit) ,mert nem tudod a gáz-,villany-, vízszámlát fizetni.
nincs harag, csak szarul esnek ezek a poénok
amúgy meg:fucku: :D
ON

épen azért tettem oda szmájlit , hogy ne komolyan de vedd!!! ne szerettem volna magam embereken átgázolónak-érzéketlennek bemutatni és ezért volt ott... Ha megbántottalak akkor elnézést akkor nem gondoltam ,hogy megsértelek vele...

és inkább nem kapom be..

szjani

szjani

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
nem akarom, csak érdekel :)