Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2007. március 30. - 16:54
De még nem próbáltam. Amik bejönnek a hardy steel team, meg mongoose hardball csak az kicsit hosszú
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
Írta 2007. március 28. - 19:45
Írta 2007. március 28. - 18:44
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. március 28. - 13:27
Írta 2007. március 28. - 09:26
Segítséget szeretnék kérni:
Építenék egy picit dirt-ösebb bringát, csak tanácstalan vagyok milyen vázat válasszak. A kinézettek:
Wheeler Buddy 3
UMF Hardy 3
Leader Fox Cocaine
Leader Fox Drug
:afro:
Írta 2007. március 27. - 21:11
de folyamatosan keresek alternatívát
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. március 27. - 20:55
na pont ezaz 19,5 -ös és kiba.... rövid:( PEDIG a rövidségén és a súlyán kívül semmi bajom vele..
Akkor vegyél ideit.
Írta 2007. március 27. - 20:54
na pont ezaz 19,5 -ös és kiba.... rövid:( PEDIG a rövidségén és a súlyán kívül semmi bajom vele..180+ hoz kevés kivétellel /pl specko/ mindenbõl legalább 19......
kétéltû mekkora.....ha 19 es akkor az óriást is szeretnéd mert kb egyforma rövidek....
Írta 2007. március 27. - 20:51
180+ hoz kevés kivétellel /pl specko/ mindenbõl legalább 19......Tigger akkor ebbõl 180+(2)v(3) cm körül akkor 19???
Authorból nekem az Egoist szimpi csak no cash:S
magán: így visszaolvasva tényleg bántóan fogalmazhattam DE tényleg sértõ szándék nem volt bennem.. amúgy sem vagyok ilyen természet.
kétéltû mekkora.....ha 19 es akkor az óriást is szeretnéd mert kb egyforma rövidek....
Tigris: Az idei XTC-k teljesen más geóval rendelkeznek, mint eddig. Jól elbaszták.
aa tavalyig gondoltam, ideinek nem találtam a geóját -*igaz nagyon nem is kerestem-
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. március 27. - 20:49
Tigris: Az idei XTC-k teljesen más geóval rendelkeznek, mint eddig. Jól elbaszták.
Írta 2007. március 27. - 20:43
Authorból nekem az Egoist szimpi csak no cash:S
magán: így visszaolvasva tényleg bántóan fogalmazhattam DE tényleg sértõ szándék nem volt bennem.. amúgy sem vagyok ilyen természet.
Írta 2007. március 27. - 20:40
Te Triple, én sztem tegnap is a tavalyi geo táblát linkeltem, de itt van, amúgy sztem ez sem változott évek óta...nekem is szimpatikus az ára miatt és tetszik is :)már csak a tavalyi méret lenne fonto,mert Olee szerint jó nekem a 17-es,míg Tigger szerint inkább 19(Olee,az asszonyé mekkora méretû váz?) (az Introvert is qrvára le van akciózva ám,a 8900 is meglett volna 70 bõl,de az nem tiszta fekete ugye hehhe)
(a magándolog,én is kicsit túllihegtem,de ilyenekre nagyon be tudok ám rágni,úgyhogy vigyázz )
de itt van e :
http://archive.giant...models/geometry
de a 17-es olyan rövid mint asszony 16-os konája,...
na az nem mûxik, akkor
http://archive.giant...006&model=11265
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. március 27. - 20:26
az XTC alu 70 körül van???:S nekem is nagyon szimpi és a színe is tetszik csak nem értem, hogyan lehet 70 mikor a Konák ill. Meridák (Specirõl nem is beszélve) 100 fölött vanak..
BBB részemrõl csatabárd elásva bár egy pillanatig sem tartottalak téged vagy magamat idióta parasztnak.. a szmájlit meg ezentúl jiobban meggondolom, hiszen többféleképpen értelmezhetõek... Ez egy fórum hátránya na de ez más téma.
nekem is szimpatikus az ára miatt és tetszik is :)már csak a tavalyi méret lenne fonto,mert Olee szerint jó nekem a 17-es,míg Tigger szerint inkább 19(Olee,az asszonyé mekkora méretû váz?) (az Introvert is qrvára le van akciózva ám,a 8900 is meglett volna 70 bõl,de az nem tiszta fekete ugye hehhe)
(a magándolog,én is kicsit túllihegtem,de ilyenekre nagyon be tudok ám rágni,úgyhogy vigyázz )
-=B.B.B.=-
Írta 2007. március 27. - 20:19
BBB részemrõl csatabárd elásva bár egy pillanatig sem tartottalak téged vagy magamat idióta parasztnak.. a szmájlit meg ezentúl jiobban meggondolom, hiszen többféleképpen értelmezhetõek... Ez egy fórum hátránya na de ez más téma.
Írta 2007. március 27. - 19:50
Írta 2007. március 27. - 19:46
az FSA-t szeretem,az van a speeder-ben is
-=B.B.B.=-
Írta 2007. március 27. - 19:26
Eddig mindenki csak jó XTC-t vett.
Írta 2007. március 27. - 18:11
OFF "nincs harag" ha lenne akkor elküldtelek volna priviben a csipába.....épen azért tettem oda szmájlit , hogy ne komolyan de vedd!!! ne szerettem volna magam embereken átgázolónak-érzéketlennek bemutatni és ezért volt ott... Ha megbántottalak akkor elnézést akkor nem gondoltam ,hogy megsértelek vele...
és inkább nem kapom be..
nekem az a smiley kicsit gunyorosnak tûnt abban a szövegkörnyezetben.
Egyébként jó helyre került a váz,annak nagyon örülök ( jó lenne visszavásárolni ) látod Neked sem esik jól a vége,pedig az már poénhalmaz volt.... ON
az integrált fejcsapágy már régebben is téma volt az újságban is,terhelés szempontjából mennyire problémás? 80-as villa kerülne bele (Giant XTC 2006)
-=B.B.B.=-
Írta 2007. március 27. - 15:17
OFF
ha az enyémre gondolsz sajnos el kellett adnom...
Kela,ha már ilyen jót vigyorogtál: remélem sosem jutsz olyan helyzetbe ,hogy a biciklid el kell adnod(vagy részeit) ,mert nem tudod a gáz-,villany-, vízszámlát fizetni.
nincs harag, csak szarul esnek ezek a poénok
amúgy meg:fucku:
ON
épen azért tettem oda szmájlit , hogy ne komolyan de vedd!!! ne szerettem volna magam embereken átgázolónak-érzéketlennek bemutatni és ezért volt ott... Ha megbántottalak akkor elnézést akkor nem gondoltam ,hogy megsértelek vele...
és inkább nem kapom be..