Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11010 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

épen azért tettem oda szmájlit , hogy ne komolyan de vedd!!! ne szerettem volna magam embereken átgázolónak-érzéketlennek bemutatni és ezért volt ott... Ha megbántottalak akkor elnézést akkor nem gondoltam ,hogy megsértelek vele...

és inkább nem kapom be..

OFF "nincs harag" ;) ha lenne akkor elküldtelek volna priviben a csipába.....
nekem az a smiley kicsit gunyorosnak tûnt abban a szövegkörnyezetben.
Egyébként jó helyre került a váz,annak nagyon örülök :) ( jó lenne visszavásárolni :D ) látod Neked sem esik jól a vége,pedig az már poénhalmaz volt.... ON

az integrált fejcsapágy már régebben is téma volt az újságban is,terhelés szempontjából mennyire problémás? 80-as villa kerülne bele (Giant XTC 2006)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

OFF
ha az enyémre gondolsz sajnos el kellett adnom...:(

Kela,ha már ilyen jót vigyorogtál: remélem sosem jutsz olyan helyzetbe ,hogy a biciklid el kell adnod(vagy részeit) ,mert nem tudod a gáz-,villany-, vízszámlát fizetni.
nincs harag, csak szarul esnek ezek a poénok
amúgy meg:fucku: :D
ON

épen azért tettem oda szmájlit , hogy ne komolyan de vedd!!! ne szerettem volna magam embereken átgázolónak-érzéketlennek bemutatni és ezért volt ott... Ha megbántottalak akkor elnézést akkor nem gondoltam ,hogy megsértelek vele...

és inkább nem kapom be..

szjani

szjani

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
nem akarom, csak érdekel :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Mi a baj a Piroskával?

OFF
ha az enyémre gondolsz sajnos el kellett adnom...:(

Kela,ha már ilyen jót vigyorogtál: remélem sosem jutsz olyan helyzetbe ,hogy a biciklid el kell adnod(vagy részeit) ,mert nem tudod a gáz-,villany-, vízszámlát fizetni.
nincs harag, csak szarul esnek ezek a poénok
amúgy meg:fucku: :D
ON

-=B.B.B.=-

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

nincs valakinek egy jó képe a 2006-os Magellan Pyxis-rõl?

google a barátod.

Feltöltött kép
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Tudom hogy eggyikse erre való, de szerintetek melyiknek bírja jobban a váza az ugratást a KTM Tombstone-nak, vagy A Kelly's Magic-nek??

Te mért akarsz mindenképp cc/túra (a ktm et nem tudom milyen) vázakat legyilkolni ugrálással, amire még a geójuk sem jó ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

:wallbange Ajjaj! Nekem pont az a bajom, hogy mivel 192cm vagyok, de arányaiban rövidek a lábaim a felsõtestem pedig hosszabb mint az alpul vett norma! Ebbõl az következik, hogy viszonylahg hosszú felsõcsövû (kb 60cm), de alacsony átlépési magasságú (kb 45cm) váz lenne az ideális! A XTC nem annyira adja ki ezt semmilyen méretbe! A 20"os Magellan Crux-on jól éreztem magam, amíg nem kellett a váz fölé állnom! Amikor a gerincemhez ért a nyereg hegye a váz pont hozzáért a zacsimhoz! - tehát a 20" nagy, de féleg a kisebbek meg majom a köszörûkövön effekthez fognak vezetni!

akkor sztem serpens, nézz meg egy 18-as vagy 20-ast.
annak pont ilyen a geoja!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

OFF

Mi történt azzal a szép Stumpidal? Mostmár sokadik helyen olvasom, hogy nincs, de mért nincs?

On

most mondhatnám, hogy szemfüles voltam és galádul kihasználtuk BBB pénzhiányát:D

Authorok nekem is szimpik nagyon csak kevés velük kapcsolatban a vélemény:S

szjani

szjani

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Tudom hogy eggyikse erre való, de szerintetek melyiknek bírja jobban a váza az ugratást a KTM Tombstone-nak, vagy A Kelly's Magic-nek??

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

ácsi,akkor lehet kellene nekem méretben a 19 es XTC a 17 es Rönkugró után?

az biztos.....még nekem is...a 19 es xtc olyan hosszú mint a 18as kona.....

BBB tudok egy rebát :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Mi a baj a Piroskával?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
OFF

Mi történt azzal a szép Stumpidal? Mostmár sokadik helyen olvasom, hogy nincs, de mért nincs?

On

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
nekem nincs olyan hosszú a stucnim .... viszont a nyeregcsõ 400as volt a Stumpjumperben( kicsit gnóm vagyok na...)
Jövõ héten lehet jutok kis pénzmaghoz és most már gondolkozni is merek,bár még ott a villa problémája
Author Vision is tetszik

-=B.B.B.=-

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
nincs valakinek egy jó képe a 2006-os Magellan Pyxis-rõl?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
haver kb. 184 centijével hajt 19"-es XTC-t. 350es nyeregcsõvel és 110-120-as kormányszárral.
én kipróbáltam és kicsit kicsi volt.

reggel feltettem a kormányszarvat. egy plusz fogás a kormányon. 120-as kormányszárat rövidebbre kellene cserélni. érdekes nagyon, de most úgy érzem, hogy hosszú lett a masina...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
ácsi,akkor lehet kellene nekem méretben a 19 es XTC a 17 es Rönkugró után?

-=B.B.B.=-

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

:wallbange Ajjaj! Nekem pont az a bajom, hogy mivel 192cm vagyok, de arányaiban rövidek a lábaim a felsõtestem pedig hosszabb mint az alpul vett norma! Ebbõl az következik, hogy viszonylahg hosszú felsõcsövû (kb 60cm), de alacsony átlépési magasságú (kb 45cm) váz lenne az ideális! A XTC nem annyira adja ki ezt semmilyen méretbe! A 20"os Magellan Crux-on jól éreztem magam, amíg nem kellett a váz fölé állnom! Amikor a gerincemhez ért a nyereg hegye a váz pont hozzáért a zacsimhoz! - tehát a 20" nagy, de féleg a kisebbek meg majom a köszörûkövön effekthez fognak vezetni!

tavalyu pixis team-et nézd meg , az asszem 18-asban 60 centi vagy tán több, vagy a specialized stumpjumpereket, (az árát ne :) )azok is elég hosszú vázak

Menyus01

Menyus01

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

http://archive.giant...2005/GuXtC2.jpg

kiba...tt rövidek...

Benned bíztam,köszönöm :)
(a tavalyi fekete váz tetszik,bár nem annyira mint a Stumpi tetszett.....)

-=B.B.B.=-

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

egy kis segítséget kérnék
szégyen, de nem találok sehol XTC vázgeometriai adatokat :(

http://archive.giant...2005/GuXtC2.jpg

kiba...tt rövidek...