Okés, köszönöm!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Started by
zOrg
, 2006. January 10. 04:39
Posted 2007. April 28. - 18:30
Posted 2007. April 28. - 17:58
konkrétan a 17-es adatai le is lettek írva a topikjában,,,kb egy lapot kell visszaolvasni...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. April 28. - 17:47
Kérdezd meg a magellan topicban, ott biztos tudnak segíteni, de lehet itt is.
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. April 28. - 17:06
Nincs valakinek ötlete, hogy hol találok 2007-es Magellan Pyxis vázról geometria adatokat? Konkrétan a fejcsõ hossza érdekelne... (hogy cuppos lenne é bele a mostani teló)
Posted 2007. April 28. - 12:13
Szevasztok!
Elárulnátok nekem, hogy miért jó, ha egy összteleszkópos váznak nem a középcsapágy körül van a forgáspontja? Ritkán látok olyat, pedig nekem olyan kéne, de nem single speed. A Mali weboldalán találtam 3 Mongoose-t, csak 18" és nekem 20" kéne. Mit tudtok ajánlani, ami megfizethetõ és nem kell Kanadából rendelni.
Elárulnátok nekem, hogy miért jó, ha egy összteleszkópos váznak nem a középcsapágy körül van a forgáspontja? Ritkán látok olyat, pedig nekem olyan kéne, de nem single speed. A Mali weboldalán találtam 3 Mongoose-t, csak 18" és nekem 20" kéne. Mit tudtok ajánlani, ami megfizethetõ és nem kell Kanadából rendelni.
Posted 2007. April 27. - 19:50
Szóval: elsõ körben döntsd el, hogy (fõleg) mire használnád a gépedet. Aztán mondj egy összeget, amelyet rászánnál (a vázra, meg a villára), és akkor talán tudunk segíteni.
Debrecen környékén nem sok értelme van a DH-sabb vonalnak, hacsak nem vagy elszánt és utazgatsz. Amennyiben a dirt/streetvonal érdekel, akkor megint oké a Polarx, de ha inkább az említett cécés, közlekedõs vonal a fontosabb, akkor egy cc váz simán megfelel.
A PX súlya kb 2200-2400g. Összehasonlításként: egy Pyxis kb. 1600-1700g.
Debrecen környékén nem sok értelme van a DH-sabb vonalnak, hacsak nem vagy elszánt és utazgatsz. Amennyiben a dirt/streetvonal érdekel, akkor megint oké a Polarx, de ha inkább az említett cécés, közlekedõs vonal a fontosabb, akkor egy cc váz simán megfelel.
A PX súlya kb 2200-2400g. Összehasonlításként: egy Pyxis kb. 1600-1700g.
Posted 2007. April 27. - 19:42
hát, nem is tudom:chin: talán a px, de mennyi a sullya?vagy megérné egy mali falcon? mert itt Debrecenben igazából nem érvényesülne egy dh váz.és akkor mindjárt egy cc nél vagyok:)bele valami csaillapítós telót tudnátok mondani?
"Ha már az összes fát kivágták, ha már az utolsó patakot is megmérgezték, az ember csak akkor jön rá, hogy a pénz nem ehetõ."
Posted 2007. April 27. - 16:26
Ez így igaz. Dönts, hogy melyik vonal inkább.
A 16,5" Polarx egy egész kompromisszumos megoldás, bár a verseny cc-t akkor is felejtsd el! Túrázgatni viszont még lehet vele.
A 16,5" Polarx egy egész kompromisszumos megoldás, bár a verseny cc-t akkor is felejtsd el! Túrázgatni viszont még lehet vele.
Posted 2007. April 27. - 13:51
pl. <=2005 px, az örök klasszikus.
de olyan bringa nincs ami jó lenne egyszerre cc-re és dh-ra is.
de olyan bringa nincs ami jó lenne egyszerre cc-re és dh-ra is.
Posted 2007. April 27. - 13:34
És mit ajánlanál?
"Ha már az összes fát kivágták, ha már az utolsó patakot is megmérgezték, az ember csak akkor jön rá, hogy a pénz nem ehetõ."
Posted 2007. April 27. - 07:45
Posted 2007. April 26. - 20:56
Szeretnék venni egy monti vázat, az elképzelés: nyáron túra a balatonnál, vagy hegyek, ja meg város, stílusom: hát vonzódom a cc fele de a keményrésze is érdekel DOLGOKNAK, ÉPPEN EZÉRT EGY MALI DUALRA GONDOLTAM-PERSZE 16"-MI A TI VÉLEMÉNYETEK?
Posted 2007. April 23. - 15:11
ühüm,
hát végülis még ez is megoldható nyom.
majd akkor még kitalálom, hogy mit is akarok. meg majd h mennyi lóvé jön be Ballagásra :A
majd mondom h támogassanak meg jól!
egyik ismi hozzon:vázat
mama: REBA-t
na majd alakul.
kösz a segítséget
hát végülis még ez is megoldható nyom.
majd akkor még kitalálom, hogy mit is akarok. meg majd h mennyi lóvé jön be Ballagásra :A
majd mondom h támogassanak meg jól!
egyik ismi hozzon:vázat
mama: REBA-t
na majd alakul.
kösz a segítséget
Posted 2007. April 23. - 15:04
de ha esetleg pixis team helyett "csak" pixist veszel, akkor több pénzed marad telóra......
off
Szerk : probálkozz a bikemag nyitólapon a piactér fülre kattintani,,,,ott találhatsz rebát recont bár nem sokat
on
off
Szerk : probálkozz a bikemag nyitólapon a piactér fülre kattintani,,,,ott találhatsz rebát recont bár nem sokat
on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Posted 2007. April 23. - 14:50
a pixis teambe inkább reba vagy recon, a tora kicsit nehéz lesz bele.......
Posted 2007. April 23. - 14:48
Posted 2007. April 23. - 14:38
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem felétek, most tervezem egy váz beszerzését, sztem MAGELLAN PYXIS TEAM lesz. Ehhez milyen e. telót ajánlotok? RockShox ra gondoltam Reba valami, vagy TORA 302 U-Turn. ez a két választás merült fel.
De a lehetõségeket, tanácsokat várom!
Egyenlõre CC az irányom, nem túl drága de azért használható brinyot szeretnék összerakni.
Per pill egy Kelly's Leopard-om van, ezt kinoztam jo ideje. De, most leszeretném cserélni.
Hát segítségeteket elõre is kösssz
üdv.: Norbi
Lenne egy kérdésem felétek, most tervezem egy váz beszerzését, sztem MAGELLAN PYXIS TEAM lesz. Ehhez milyen e. telót ajánlotok? RockShox ra gondoltam Reba valami, vagy TORA 302 U-Turn. ez a két választás merült fel.
De a lehetõségeket, tanácsokat várom!
Egyenlõre CC az irányom, nem túl drága de azért használható brinyot szeretnék összerakni.
Per pill egy Kelly's Leopard-om van, ezt kinoztam jo ideje. De, most leszeretném cserélni.
Hát segítségeteket elõre is kösssz
üdv.: Norbi
Posted 2007. April 23. - 08:01
egy régi országúti váz hátsó villáját ki lehet szélesebbre húzni, hogy beleférjen a 8 sebis hátsókerék?muffolt váz természetesen.nem lesz baj aztán vele?lakatossal csináltatnám.választ köszi elõre is
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2007. April 20. - 21:48
Egy alu dirtváz mennyi idõ alatt "fáradhat ki" ? Minden ugrásnál fosok hogy leszakad a fejcsõ. Átlag parkban használom néha street úgyhogy van pár síkra érkezés is. Tudom nagyon relatív, de, általában meddig bírják az aluvázak? És mi az hogy "elfárad" ?
Posted 2007. April 20. - 19:53
ja és a kérdés inkább a "milyen bringáét vegyek" topikba való szal ha van még kérdésed akkor inkább oda...
Köszi a választ, és azt hiszem kérdezek majd még...