Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
demo8 = 8inch rugout [200mm] demo9 = 9inch rugout [225mm] plusz nyilvan mas geometria. es a 9 nehezebb is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bounce

bounce

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Üdv mindenkinek!Megtudja nekem mondani valaki hogy mi a külömbség a specialized demo8 és a demo 9 váz között?
köszi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Eléggé Maestro utánérzés ez a Ragley felfüggesztés: Ragley's Ten Four And G Six Full-suspension Bikes - BikeRadar

Inkább Mondraker. Vagy a kettõ ötvözete :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Eléggé Maestro utánérzés ez a Ragley felfüggesztés: Ragley's Ten Four And G Six Full-suspension Bikes - BikeRadar

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
gardán tekertem sokáig felfelé egy 301 mögött, és annyira szépen mozgott, de annyira... dt tag, a köveket azonnal mozogta, de tekerésbõl semmit. ezalatt az én (nem szar) bergamontom az rp23-al propedál állásban lomhán reagált az élesebb ütésekre, de legalább egy minimális pogózása volt...

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

liteville 301 vázhoz/bringához volt már valakinek szerencséje? eléggé bele vagyok esve, dicsérik is, de sok esélyem nincs kipróbálni... tavasszal a gardán meg pont elõttem húzták le a rolót a tesztbázisukon :(

Írt róla pár sort itt: Eurobike 2010: enduro érdekességek

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

liteville 301 vázhoz/bringához volt már valakinek szerencséje? eléggé bele vagyok esve, dicsérik is, de sok esélyem nincs kipróbálni... tavasszal a gardán meg pont elõttem húzták le a rolót a tesztbázisukon :(

minden német ujságban imádják gyakorlatilag évek óta. annyira sz*r nem lehet, német patriotizmus ide-oda :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
KGÁdámot kérdezd, mert ha jól emlékszem, neki volt lehetõsége kipróbálni.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Amúgy ez egy Kona Explosif(2003) lenne, eredeti gyári megoldással. Elég érdekes szerintem is :S

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Vagy Avid fék kell rá, vagy meg kell marni...bár nem tudom ki fogja szétcseszni rajta a szerszámát.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Feltöltött kép

Mi a véleményetek errõl a tárcsafékkonzolról rögzítésrõl?

az, hogy ha ferde, akkor csak a sz*pás lesz vele.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
igy elbarmolni azt a szep Ritchey papucsot... mondjuk lehet hogy mukodik, de az ilyen utolagosan odaheftelt fekkonzolok engem nem gyoznek meg.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

_and/or_

_and/or_

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Feltöltött kép

Mi a véleményetek errõl a tárcsafékkonzolról rögzítésrõl?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Foglalkoznak karbon váz javítással, rákérdezek este tolok valami infót ha addig más nem oldja meg a problémádat.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kiskarakter

kiskarakter

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Majdnem jó végszó nekem. Bár nekem nem tört, ha minden igaz, "csak" elengedett a TREK 2300 Carbon Composite vázam, a nyeregvázcsõ alsó végén, kicsusszan az alu muff a karbon csõbõl. Itt:
Feltöltött kép
Tudtok olyan szervizt vagy egyéb õrültet, aki ezt kihívásként értékeli, és megpróbál megmenteni az ereim felvágásától esetleg? Egyáltalán, érdemes próbálkozni, vagy temessem? Utóbbit nagyon nem szeretném, természetesen.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Hülyeség szerintem is. Minden törik, ha faszul van használva. Illetve ha a helyében lennék, nem mondanék túl sok ilyet, lehet ezt másként is csinálni...

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Hülyeség, szvsz nem érdeke eladni vagy nem forgalmazza.

mindkettõ. tudod: haverom mesélte, hogy... :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Hülyeség, szvsz nem érdeke eladni vagy nem forgalmazza.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
kíváncsi vagyok a véleményetekre. kereskedõt idézek: "Giant vázat nem vennék, tízbõl nyolc eltörik". ezt a Giant fully vázakra mondta. nehezen hiszem. mit szóltok?