próbáld a márkatopikbanÜdv!
Váltótartó fül beszerzéséhez elég egy kép róla (Kross Crime)? Itthon van ahol tudok esetleg vöröset beszerezni? (Ne adj isten 31,8as gyorszáras nyeregcsõbilinccsel egyetemben?)
Köszi!
elég aktívan jelen van a forgalmazó
próbáld a márkatopikbanÜdv!
Váltótartó fül beszerzéséhez elég egy kép róla (Kross Crime)? Itthon van ahol tudok esetleg vöröset beszerezni? (Ne adj isten 31,8as gyorszáras nyeregcsõbilinccsel egyetemben?)
Köszi!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Eléggé Maestro utánérzés ez a Ragley felfüggesztés: Ragley's Ten Four And G Six Full-suspension Bikes - BikeRadar
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
liteville 301 vázhoz/bringához volt már valakinek szerencséje? eléggé bele vagyok esve, dicsérik is, de sok esélyem nincs kipróbálni... tavasszal a gardán meg pont elõttem húzták le a rolót a tesztbázisukon
minden német ujságban imádják gyakorlatilag évek óta. annyira sz*r nem lehet, német patriotizmus ide-odaliteville 301 vázhoz/bringához volt már valakinek szerencséje? eléggé bele vagyok esve, dicsérik is, de sok esélyem nincs kipróbálni... tavasszal a gardán meg pont elõttem húzták le a rolót a tesztbázisukon
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
RAUH-Welt
B E G R I F F