Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11010 replies to this topic

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
a floater is plussz súly... ugyan ott vagy, csak emellett sokkal jobban rángatja a láncot

de nem akarlak meggyõzni, nagyon jó kis váz a scott, ha az enyém nem lett volna olyan nagy (m-es méret, 18,5" én meg 170 centi..) akkor le nem cseréltem volna. najó egy újabbra egyszer lehet..

azt nem mondom, hogy ez egyáltalán nem pogózik, de könyebb megtalálni azt az összhangot, amikor kevésbé imbolyog és még jól is mozog.

swingerrel egyáltalán el tudtátok érni, hogy mozogjon is? :D

jah, súly: a reign 3,7 taggal és mozog 170et.. ez nem kiemelkedõen jó, de azért rossznak nem mondanám..

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
na pont jó a hasonlat, mert nekem octane-om van, roco-val, és most rendeltünk egy reign-t swingerrel. na az ugye "okos" felfüggesztés, platformos taggal. hát, ha azt akarom, hogy jól mozogjon, akkor ugyanúgy pogózik az is. nemrég próbáltam egy gloryt, nagyon szépen mozgott, és ugyanúgy pogózott, mint a scottom. egy napot bringáztam vp-free-vel, szintén pogózott. ok, fékfüggetlen, de cserébe van 1000 forgáspont+súly. az egyforgáspontoson is meg lehet ezt oldani egy floaterrel. szóval engem nem gyõztek meg ezekkel az "okos" felfüggesztésekkel. de persze ízlések+pofonok. és lehet, hogy maradi vagyok:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts

na, ezzel azért nem értenék egyet... pl. milyen okos vázra gondolsz?

nem akarok hazabeszélni, meg nem tudom mennyit mozog ez, de nekem pl a reign kurvára bejött... 17 centinél (az új kevesebbet mozog) is van értelme a független féknek, valamint SOKKAL kevésbé pogózik (persze azért állva bemozdul ez is), mint az eddigi vázaim -scott octane vagy coiler- pedig propedal kitekerve, túlfolyóban 70 psi. és menet közben mindent kimozog, 30%os sag... de akár egy speci enduro is jó lehet, nagyon hasonlít a két váz.

de ennek se az árát, se egyéb paramétereit nem tudom, csak elõítélet volt, hogy valszeg drága, de cserébe egy forgáspont... de ez csak elsõ benyomás

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
igen. mégnincs, majd jön, akkor simán! :)
P-vel meg a tali még nem jött össze - meg kéne mérni a vázon az ISCG-t.
:)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Nem is ezért népszerû!
Thez: megkaptad a privimet?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
thez!
Nem szeretnék veled vitatkozni és...
most nem is fogok. Ez az.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
még mindig borzasztóan ocsmányan förtelmes.... :)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Na, srácok, akkor lehet gyûjteni :) :
http://www.sicklines....php?s=Honda RN

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
mint a piros ex-bighitem
TEST bike fényezés. fõként, legalábbis a szériától eltérõ szinek.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
elképzelhetõ, az én infóim a 2006-os vázakra vonatkoznak. Akkor kifejezetten a demo bájkokat fényezték ilyenre. Onnan tudom, hogy kicsit utánajártam a vázam színének. Azért lettek ilyenek, hogy ki lehessen szúrni õket a tömegben, és ne tudjanak velük meglépni olyan könnyen.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

A zöld az ritka, mint a fehér holló. Ugyanis zöldre csak a demo bájkokat festették. Ezért nem készültek nagy szériában.

a 02- vagy 03-as s-works epic volt zöldben , /amit kis híján megvettem/ valószinû fritz kiadás volt az amcsi lapon nem találom.....igaz nem szép zöld volt de zöld volt....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts

Epic + brain :)
Soproni versenyen volt egy nagyon szép zöld epic, nem is tudtam, hogy ilyen van :o

A zöld az ritka, mint a fehér holló. Ugyanis zöldre csak a demo bájkokat festették. Ezért nem készültek nagy szériában.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ott is a rugóstag az okos.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Soproni versenyen volt egy nagyon szép zöld epic, nem is tudtam, hogy ilyen van :o

majdnem vettem zöldet pár éve, mikor még nem volt itthon forgalmzva a speci......de L-es volt és nagy lett volna..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

nem nagy durranás, 1 forgáspont, semmi extra. soha nem értettem az ilyen vázakat, gyönyörû részletmegoldások, cserébe a legõsibb felfüggesztés.. jobban jár az ember egy kommersz márka "okos" vázával

na, ezzel azért nem értenék egyet... pl. milyen okos vázra gondolsz?

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts

mivel a multkor nem irt rá senki,gondoltam felrakom még egyszer!Posted Image

vélemény?

RS Pearl 3.3 tag van benne

élõben nem láttam ilyet, de képrõl szép. a tag jó benne. de annyira nem nagy durranás, 1 forgáspont, semmi extra. soha nem értettem az ilyen vázakat, gyönyörû részletmegoldások, cserébe a legõsibb felfüggesztés.. jobban jár az ember egy kommersz márka "okos" vázával

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Inkább használom tovább a kis coilert

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts
én meg az AM-et...hát asszem nem fogok ilyet venni :)

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Én a Dh vázát néztem és az átszámítva 400-500körül jött ki