Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11010 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

most nehogymar videokartyakro beszelgessetek... :P

tigger: kona.dk lehet nem megy mar, de van ilyen ni

http://www.konaretro...les/catalogues/

meg a konaworld-on is fent vannak regebbi gepek.

amugy a garbanzo az szerintem ugyanaz mint a sima stab [geometria, anyag, stb] csak mas felszereltseggel jott. [Volt valami Freight Train nevu is, fekete, az is stab] De azert erosen esznel kell lenni vele, mert ezek ugye bikepark kolcsonozheto bringak voltak. Nekik lett kulon kiadva. Aztan mikor leselejteztek oket, akkor hirtelen tele lett veluk a pinkbike. En speciel tuti nem vennek.

1ik évben mikor Barell vbajnok lett volt vmi limited edition stab (asszem garbanzo de lehet más) ami easton csõbõl vót.....arrra emlékeztem csak ami eltért festésen kivül is
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
Tudom, nem volt jó péda, én sem találkoztam a jelenséggel. Viszont ha egy alaplap nem szeret egy CPU-t vagy RAM-ot, amit kéne neki (vagy csak egy bizonyos márkát fogad el), akkor ez sem elképzelhetetlen. De ne kanyarodjunk el a vázaktól.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
most nehogymar videokartyakro beszelgessetek... :P

tigger: kona.dk lehet nem megy mar, de van ilyen ni

http://www.konaretro...les/catalogues/

meg a konaworld-on is fent vannak regebbi gepek.

amugy a garbanzo az szerintem ugyanaz mint a sima stab [geometria, anyag, stb] csak mas felszereltseggel jott. [Volt valami Freight Train nevu is, fekete, az is stab] De azert erosen esznel kell lenni vele, mert ezek ugye bikepark kolcsonozheto bringak voltak. Nekik lett kulon kiadva. Aztan mikor leselejteztek oket, akkor hirtelen tele lett veluk a pinkbike. En speciel tuti nem vennek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 posts

Figyelembe veszem én ezeket, csak nem szeretném eldobni a Da Bombot 1.5 cm miatt, majd megnézem a rajzát (mármint az enyémét). Úgyis csak kipróbáláskor derülnek ki a dolgok, hiába egyezik minden adat.
Hát képzeljétek el, hogy grafikus kártyát vásároltok az elõzõ cuccal megegyezõ paraméterekkel, csak más márkát. Lehet, hogy az meg nem lesz kompatibilis a CPU-val.

aszondja informatikuskent ez az erveles nem helyen valo!
Mivel, a VGA tutifix hogy a CPU val kompatibilis.
Max nem megy bele az AGPs kartya a PCI-e be vagy forditva.
Es ha van egy C2D inteled ahoz tehetsz egy rivaTNT2 es PCI os kartyat is, mert a lapon van PCI csati, nem csak PCI-e.
Lenyeg a lenyeg, nem a CPU val kell kompatibilizalnia a VGAnak, henem a lapon talalhato csatlakozoval.

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

Rocko6

Rocko6

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Köszi a válaszokat... Csak azért kérdeztem mert rendelem a csövet a többi alkatrésszel együtt és a váz még nincs nálam h lemérjem

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Sima Author agang am és az agang am pro miben külöböznek, tudja vki?
Ja, meg, hogy melyikbe milyen kormánycsapágy megy...

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
Figyelembe veszem én ezeket, csak nem szeretném eldobni a Da Bombot 1.5 cm miatt, majd megnézem a rajzát (mármint az enyémét). Úgyis csak kipróbáláskor derülnek ki a dolgok, hiába egyezik minden adat.
Hát képzeljétek el, hogy grafikus kártyát vásároltok az elõzõ cuccal megegyezõ paraméterekkel, csak más márkát. Lehet, hogy az meg nem lesz kompatibilis a CPU-val.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
én értem, de tudod vannak olyanok, akiket nem lehet lebeszélni arról, hogy mindent kifúrjanak ... ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

na döntsd már el ;)

de miért akarjátok lebeszélni, ha már eldöntötte?

hát mer ismerek olyn embert :) akinek sokba került -3 váz ára- hogy nem halgatott az "okosabbra" méretválasztásnál......:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Azt nem figyeltem, de nem hiszem, hogy az nekem probléma volna. Nagyon magas vagyok, 190-200 között.

Nem lesz az nagy, a jelenlegi vázamnak egy picit hosszabb, és nem vagyok 2 m. Asszem ennek 602, enyémnek 605. Csak pár mm, úgyhogy elhanyagolható.

na döntsd már el ;)

de miért akarjátok lebeszélni, ha már eldöntötte?

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
Azt nem figyeltem, de nem hiszem, hogy az nekem probléma volna. Nagyon magas vagyok, 190-200 között.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
van nekem egy olyan hülye kérdésem, hogy a cserélt vázra nincsen gari?
mert én az új vázhoz biza nem nagyon kaptam semmi garilevelet

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Nem lesz az nagy, a jelenlegi vázamnak egy picit hosszabb, és nem vagyok 2 m. Asszem ennek 602, enyémnek 605. Csak pár mm, úgyhogy elhanyagolható.

a jelenlegi vázadnak a valós felsõcsõhossza 605 vagy a vizszintes ? mert nem mindegy.
ha a db váznak a valós fcsõhoszát adjáj meg az vizszintesbe, legalább 620 mm, és az igen hosszú.....

btw a 605-ös vizszintes felsõcsõhossz is valahol 185 feletti embernek ideális...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát csak a mostani vázad egy full cc/maraton váz,amit nézel meg egy kissé más felhasználásra való
geometria adatokat is hasonlíts össze!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts

ha ez valós felsöcsõhossz, akkor a 20"-oshoz legyél legalább 2 méter magas,,,,különben nagy lesz...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
lehet a nyeregcsõhöz vesz vázat, hehe :)

amugy 30,9mm ha minden igaz.

részvét a stinky miatt :(

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ezek biztos valós adatok!?kissé furcsának tûnnek nekem.

ha már vettél egy gloryt,nem mindegy milyen csõ kell bele,csak fussa még arra is :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Rocko6

Rocko6

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy mekkor nyeregcsõ kell egy Gloryba?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Itt a geometria, majdnem minden Da Bomb vázhoz. MÉG A 20" IS! Fejcsõhosszról egy szó sincs, viszont azt beírták, hogy mekkora teleszkópot ajánlanak hozzá.
http://www.banditbik...hart 2005-6.pdf

ha ez valós felsöcsõhossz, akkor a 20"-oshoz legyél legalább 2 méter magas,,,,különben nagy lesz...

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
Itt a geometria, majdnem minden Da Bomb vázhoz. MÉG A 20" IS! Fejcsõhosszról egy szó sincs, viszont azt beírták, hogy mekkora teleszkópot ajánlanak hozzá.
http://www.banditbik...hart 2005-6.pdf