Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2007. június 23. - 11:34
Írta 2007. június 23. - 10:28

Mit lehet ezzel csinálni? Új dolgokra nicns pénz. Mennyire befolyásolja ez a váz élettartamát, erõsségét? Nem vagyok nehéz bicajos, felszerelésel 60kg. Nem nyúzom annyira
válaszokat köszönöm
Írta 2007. június 22. - 22:09
Life Is Just a Big Ride :angel:
Írta 2007. június 22. - 18:17
Írta 2007. június 22. - 12:34
Unknown: elég keményen hangzik a baleseted, de örülök, hogy megúsztad. Most meg úgyis az Intenzív-en leszel, úgyhogy nincs mitõl félned:D
De azért nem szép dolog, hogy még ki sem hûlt az Intense-ed, de már egy Ájronhorszról beszélsz. Ejnye-bejnye!
Írta 2007. június 22. - 12:22
kg,megnéztem,ütõs
lesz itthoni intense tím!?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. június 22. - 06:26
Mindig is szerettem volna egy olyan cangát, amit nem a kompromisszum szült.
És azt is tudom, hogy a következõ egy Iron Horse lesz.
Írta 2007. június 22. - 03:41
Nem lett egy kicsit túl fehér a géped?
Írta 2007. június 22. - 03:12
http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186423
http://pix.bikemag.h...9&ppuser=186423
adamkg nagyon pofás lett a tiéd is márcsak zúzni kell vele.
Kész már a lábad ,megcsinálták-megjavult ?
Írta 2007. június 21. - 16:56
Írta 2007. június 21. - 16:47
fontos lenne
további kellemes napot. üdv szabolcska.
Írta 2007. június 21. - 16:03
Írta 2007. június 21. - 15:32
jaja közben ezeken átrágtam magam...
asszem bighit lesz belõe remélem már hó elején rakhatok fel képeket..
teleszkópos nyeregcsõ elérhetõ itthon?
bulla nem rosz van itthon 3is,különbözõ villákal,hát nem rosz nem rosz,de kb anyira (nem) merev mint a kis tomac,ami azért nagyon nem a merevség bajnoka.
bár a sánta meg anyibõl tényleg jobb hogy ccsebb felállás mint a bighit szögei...
fsr meg nagyon kiváncsi vagyok h milyen!nálunk eléggé sok kõ van,ha valaki volt tényleg pécsi dh pályát,akkor az tudja,szal jól jön ha fékezés közben nem pattog a hátulja...
egyedül attól tartok csak hogy a bighit váz karakterisztika alapból nagyon progressziv.mert a boxxer most pont jó,16,3cm mozog ki,épp nem koppan,gyors is meg érzékeny is,szal jó lenne ezt a hátuljával is belõni.tomac most ilyen csak pár cm minuszban van
na muti má a socomró!egyet már láttam és valami nagyon jó lett
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. június 21. - 15:18
Ugye milyen rossz dolog úgy nézni a "kész" bringát, hogy tudod, nem mehetsz rajta még egy ideig.:chin:Tucatbringa, de tény, hogy az fsr jobb, mint az egy lengõkar a Bulliton, ami azért ritkább gép.
Az Idrive meg nem a legszebb vázkialakítást teszi lehetõvé, viszont tényleg nagyon hatékony.
Nagyjából kész a Socomom:D , bár még szervízbe kell adnom (terelõ, kormcsapi és pár apróbb szerelési probléma miatt). DH gumikkal, acél rugóval, meg dög MRP terelõvel is csak 17,3kg, de lesz ez még 16 alatt is, ha megjönnek a könnyû gumik, meg kifaragják az új terelõm.
Írta 2007. június 21. - 15:02
szerintem õ a régi bullitokat nézi.
valszeg azokra is igaz lesz ez a felosztás
Írta 2007. június 21. - 14:58
Írta 2007. június 21. - 14:57
Az Idrive meg nem a legszebb vázkialakítást teszi lehetõvé, viszont tényleg nagyon hatékony.
Nagyjából kész a Socomom:D , bár még szervízbe kell adnom (terelõ, kormcsapi és pár apróbb szerelési probléma miatt). DH gumikkal, acél rugóval, meg dög MRP terelõvel is csak 17,3kg, de lesz ez még 16 alatt is, ha megjönnek a könnyû gumik, meg kifaragják az új terelõm.
Írta 2007. június 21. - 14:51
Írta 2007. június 21. - 14:49
fasz*m vaegyé má valamit....
bullit vs bighit?!
pro-kontra
külföldieket olvastam elggé sokat,nagyábol mindkettõ jó...boxxer jó mindbe,tekerhetõk is,de nem is kell félteni...
szal valami étkézláb javaslat?
bár leginkább egy commencalt szeretnék...
http://www.specializ....jsp?spid=21982
http://www.santacruz...geometry=1&x=-5
Ezek alapján a Speci inkább a lefeléken van otthon, és a zúzásban (több út, nagyobb tengelytáv, de rövidebb láncvilla, FSR-rendszer, de nagyobb súly) míg a Bullit kicsit könnyebb, tekerhetõbb. Akartam volna mondani, hogy valszeg az FSR merevebb oldalirányba, de a .2 változat az Ahead-szerû giga csapágyas rendszerével és az átütõs hátsó traktussal nem marad el szerintem.
Még esetleg számít;
-ha hiszel a fékérzékenységben, akkor a Bullit karbon floaterrel is rendelhetõ
-1.5ös fejcsõ a Bulliton
-a Speckó nyeregcsõ-szöge a táblázat alapján nagyon lapos, szóval ha felfelé is tekerni akarsz vele, akkor szívás van...
Szóval én a helyedben aszerint választanék, hogy csak lefelé lenne-e használva a gép, mert akkor inkább a Speci áll kézre, vagy tekersz is vele, mert akkor meg okosabb a Bullitot venni.
Írta 2007. június 21. - 14:33
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére