Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11010 hozzászólás a témában

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Nem fogok enciklopédiákat írni, azt történt hogy mentem ferdén ugrottam elestem és a bringa ráesett egy kõre... a valószínûsége a dolognak úgy 1% körül lehetett de megtürtént :( A dolgot a váz bánta ugyanis egy kisebb horpadás (1mm mély) keletkezett a felsõcsõ ülésfelöli végén. Képek:
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Mit lehet ezzel csinálni? Új dolgokra nicns pénz. Mennyire befolyásolja ez a váz élettartamát, erõsségét? Nem vagyok nehéz bicajos, felszerelésel 60kg. Nem nyúzom annyira

válaszokat köszönöm

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Ja én nézelõdtem másfelé is jó az iron horse is meg még a v10 es a 2007 es is nagyon tettszik a 2006 os f*s volt a lengõkar miatt meg más miatt is.De ez a socom most nagyon kellett és örülök hogy felhívtátok rá a figyelmem.

Life Is Just a Big Ride :angel:

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek a Leader Fox vázakról? Mert azt láttam, hogy nem túl drága és szép is, de monnyuk egy hardyt megéri-e egy ilyenre lecserélni?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Inkább Bemp.hu team, amely tulajdonképpen már van. Majd figyeld a versenyeken.

Unknown: elég keményen hangzik a baleseted, de örülök, hogy megúsztad. Most meg úgyis az Intenzív-en leszel, úgyhogy nincs mitõl félned:D

De azért nem szép dolog, hogy még ki sem hûlt az Intense-ed, de már egy Ájronhorszról beszélsz. Ejnye-bejnye!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szép lett!!kokkk téynleg sírni fog:D

kg,megnéztem,ütõs :D

lesz itthoni intense tím!? :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Eddig Mindíg sötét szinû cangáim voltak és szinesek és meguntam fekete nem kell mert az darkos és szívja a meleget :) egy retro hatású biciklit akartam ami a régmultat idézi mint egy skic de mégis azért technológia, mint egy fehér lapra rajzolt alkotás semmi csicsa kicsit holy-s kicsit ghostos. Viszont ott a Vpp meg a jó felszerelés ,kiváncsi vagyok a code fékekre is.Lesz rajta mélyvörös végül is a atomlab agyak szélei vörösek fekete saint-on az aircorp pedál vörös, fekete code fékkaron az állító vörös.Így harmóniában lesz, a végek vörösek.Mint egy vérzõ alkotás. Mostmár csak hajtani kell és kihasználni az optimális eleget.A másik amiért a fehéret választottam ,mert istenül néz ki szerintem egy hót latyakos gép így, amit anyu csillagászati technológiás mosópora sem tisztít.Az is lehet hogy a pár hónappal ezelötti halálos kimenetelü esésem, ahol 2x megpiszkáltak tappancsokkal, hogy ugyan nem kéne elmenni és lehet láttam a fehér fényt ,ami megihlette ezt a cangát.
Mindig is szerettem volna egy olyan cangát, amit nem a kompromisszum szült.
És azt is tudom, hogy a következõ egy Iron Horse lesz.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Megcsinálni megcsinálták, de ettõl még nem mûködik. Tegnap óta viszont már a lakásban mankó nélkül járkálok, tehát most már nincs sok hátra.

Nem lett egy kicsit túl fehér a géped?:P

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
A fehér clone, még nincs fenn a saint 170 es hajtõmû MRP vel atomlab aircorp pedállal ,meg a code 203 as fékek és a 2007es XT váltórendszer meg még egysmás.Ja meg annyi hogy én big betty patkókat rakok rá amik 2.4 esek.

http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186423
http://pix.bikemag.h...9&ppuser=186423

adamkg nagyon pofás lett a tiéd is márcsak zúzni kell vele.
Kész már a lábad ,megcsinálták-megjavult ?

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
theznek p3-a volt asszem, 2006-os, az 2250g körül van. A 05-ös cr-mo P-street pedig ~3300g.

szabolcska

szabolcska

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
hello! nem tudtam hova irjam grammmmmánia vagy ide :). de grammank kicit sok lenne :). Thezhez fordulnék elõször, de bárki válaszolhat :). a 05ös speckó cromo váz hány kg? vagy ami (csak a a váz) vagy neked a pstreet hány kg volt vagy nemtudom.
fontos lenne :) választ elõre is köszönöm
további kellemes napot. üdv szabolcska.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Nézz be a Ki milyen bringával nyomul topicba. Oda betettem egy kb. alaktrészlistát, meg egy gyengébb képet.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
:)

jaja közben ezeken átrágtam magam...
asszem bighit lesz belõe remélem már hó elején rakhatok fel képeket..
teleszkópos nyeregcsõ elérhetõ itthon?

bulla nem rosz van itthon 3is,különbözõ villákal,hát nem rosz nem rosz,de kb anyira (nem) merev mint a kis tomac,ami azért nagyon nem a merevség bajnoka.

bár a sánta meg anyibõl tényleg jobb hogy ccsebb felállás mint a bighit szögei...
fsr meg nagyon kiváncsi vagyok h milyen!nálunk eléggé sok kõ van,ha valaki volt tényleg pécsi dh pályát,akkor az tudja,szal jól jön ha fékezés közben nem pattog a hátulja...
egyedül attól tartok csak hogy a bighit váz karakterisztika alapból nagyon progressziv.mert a boxxer most pont jó,16,3cm mozog ki,épp nem koppan,gyors is meg érzékeny is,szal jó lenne ezt a hátuljával is belõni.tomac most ilyen csak pár cm minuszban van :)

na muti má a socomró!egyet már láttam és valami nagyon jó lett :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Tucatbringa, de tény, hogy az fsr jobb, mint az egy lengõkar a Bulliton, ami azért ritkább gép.

Az Idrive meg nem a legszebb vázkialakítást teszi lehetõvé, viszont tényleg nagyon hatékony.

Nagyjából kész a Socomom:D , bár még szervízbe kell adnom (terelõ, kormcsapi és pár apróbb szerelési probléma miatt). DH gumikkal, acél rugóval, meg dög MRP terelõvel is csak 17,3kg, de lesz ez még 16 alatt is, ha megjönnek a könnyû gumik, meg kifaragják az új terelõm.

Ugye milyen rossz dolog úgy nézni a "kész" bringát, hogy tudod, nem mehetsz rajta még egy ideig.:chin:

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

szerintem õ a régi bullitokat nézi.

valszeg azokra is igaz lesz ez a felosztás :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
az szép, gratula!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Tucatbringa, de tény, hogy az fsr jobb, mint az egy lengõkar a Bulliton, ami azért ritkább gép.

Az Idrive meg nem a legszebb vázkialakítást teszi lehetõvé, viszont tényleg nagyon hatékony.

Nagyjából kész a Socomom:D , bár még szervízbe kell adnom (terelõ, kormcsapi és pár apróbb szerelési probléma miatt). DH gumikkal, acél rugóval, meg dög MRP terelõvel is csak 17,3kg, de lesz ez még 16 alatt is, ha megjönnek a könnyû gumik, meg kifaragják az új terelõm.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
szerintem õ a régi bullitokat nézi.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

fasz*m vaegyé má valamit....

bullit vs bighit?!
pro-kontra
külföldieket olvastam elggé sokat,nagyábol mindkettõ jó...boxxer jó mindbe,tekerhetõk is,de nem is kell félteni...

szal valami étkézláb javaslat?
bár leginkább egy commencalt szeretnék...

http://www.specializ....jsp?spid=21982
http://www.santacruz...geometry=1&x=-5

Ezek alapján a Speci inkább a lefeléken van otthon, és a zúzásban (több út, nagyobb tengelytáv, de rövidebb láncvilla, FSR-rendszer, de nagyobb súly) míg a Bullit kicsit könnyebb, tekerhetõbb. Akartam volna mondani, hogy valszeg az FSR merevebb oldalirányba, de a .2 változat az Ahead-szerû giga csapágyas rendszerével és az átütõs hátsó traktussal nem marad el szerintem.
Még esetleg számít;
-ha hiszel a fékérzékenységben, akkor a Bullit karbon floaterrel is rendelhetõ
-1.5ös fejcsõ a Bulliton
-a Speckó nyeregcsõ-szöge a táblázat alapján nagyon lapos, szóval ha felfelé is tekerni akarsz vele, akkor szívás van...

Szóval én a helyedben aszerint választanék, hogy csak lefelé lenne-e használva a gép, mert akkor inkább a Speci áll kézre, vagy tekersz is vele, mert akkor meg okosabb a Bullitot venni.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
+1 voks big hit szigoruan dhx taggal

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
vagy 15öt vagy 17et. inkább a 15 felé hajlok... de úgy tudom, hogy más rugóstaggal 17-et is tud. én is 15 centin használtam a geminiket mindig. engem nem zavart az a 2-3 centi különbség elöl-hátul.
bighit+bullit=tucatbicajok. viszont a bighit legalább jó is:)

idrive rulez.