Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11012 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Zed! Zeeeeeed!
Giant XTC mostanában mennyi?

70 körül bótban.....el kezdtem írni az elébb, de aztán gondótam nem fér bele
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

tudok egyet kölcsönadni ....:)
korrekt gép lesz...
2,4-es belemegy sztem

Lehet élek majd vele.
Kösz, igyekszik az ember...
Szerintem is, de nem mertem megrendelni, amikor kezdett körvonalazódni ez a váz...hátha "csak" a 2.25-ös lesz jó bele...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Új vázat tervezek vásárolni. Úgy 55-öt szánnék rá. Javaslatok a Merida HFS-eken kívül? :) Hasonló tömegût keresek.

Zed! Zeeeeeed!
Giant XTC mostanában mennyi?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Elvileg napok kérdése...egyedül az elsõ féktárcsára/adapterre kell várnom, meg a piros HOPE fejcsapira. Az All Mountain 1 itt figyel az ágyam mellett, a többi cucc megy át a régirõl; XT hajtómû, fogaskoszorú és tárcsafék, X.9 elsõ/hátsó váltó, X.0 váltókar, Am. Cl. agyak DT Rev. küllõkkel és DS2-XC felnikkel.
Elõbb-utóbb szerintem beleugrik egy levegõs tag, bár ki tudja...

szerk: Ja, meg a vázba beleférõ legnagyobb Nobby Nic, amint összeállt a többi.

tudok egyet kölcsönadni ....:)
korrekt gép lesz...
2,4-es belemegy sztem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Elvileg napok kérdése...egyedül az elsõ féktárcsára/adapterre kell várnom, meg a piros HOPE fejcsapira. Az All Mountain 1 itt figyel az ágyam mellett, a többi cucc megy át a régirõl; XT hajtómû, fogaskoszorú és tárcsafék, X.9 elsõ/hátsó váltó, X.0 váltókar, Am. Cl. agyak DT Rev. küllõkkel és DS2-XC felnikkel.
Elõbb-utóbb szerintem beleugrik egy levegõs tag, bár ki tudja...

szerk: Ja, meg a vázba beleférõ legnagyobb Nobby Nic, amint összeállt a többi.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Megérkezett...:bananadan :bananadan :bananadan

az igen....
mikor lesz kész ? :)
milyen setup lesz ha nagy lesz ?

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Megérkezett...:bananadan :bananadan :bananadan
Feltöltött kép

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Új vázat tervezek vásárolni. Úgy 55-öt szánnék rá. Javaslatok a Merida HFS-eken kívül? :) Hasonló tömegût keresek.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
az összképet pont a gányolás rontaná el - gitt, új fény, meg ki tudja milyen felesleges marhaságok.

Jó az úgy :)

RMX-é szarabbul néz ki :)

Karcsi: képet te vázgyilkos.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

azért szerintem leizzadsz, mire megmagyarázod a forglamazónak, hogy a horpadás anyagfáradás, vagy gyártási hiba következménye ;)

merida: http://www.bikefun.hu/

én már toltam ki kereskedõtõl horpadt gépet (igaz, icipici volt a bibi,festésen nem is látszott) ha ez számít :) - bár ez az árba is bele volt kalkulálva :)
ha pl. szállítás közben nyomódik meg a váz, a hibáért elvileg ugyanúgy jótáll valaki, még ha az a használatot nem is korlátozza

nem lehet az ilyeneket vmivel feltölteni, hogy ne rontsák az összképet?

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Na majd mutatok én horpadást :)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Míg nem láttam a képeket azt hittem valami komoly dolog történt a vázzal, de a képeken elsõre nem is tudtam, mit nézzek. Kizártnak tartom, hogy erre bármiféle garis dolgot érvényesíteni tudj, illetve semmi értelme.

Van rajta egy minimális kis horpadás. Na, és? 94-ben ennél nagyobb horpadással vettem egy Heavy Toolst, és öt-hat évet bírt, de akkor sem a horpadásnál lett baja.

Szóval ne aggódj!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
köszönöm :)
" A Cube el van vetve! "

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
azért szerintem leizzadsz, mire megmagyarázod a forglamazónak, hogy a horpadás anyagfáradás, vagy gyártási hiba következménye ;)

merida: http://www.bikefun.hu/

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Sziasztok! Segítséget kérnék: Bp-en foglalkozik valaki Merida vázak forgalmazásával?
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

2-3 hét után akadt idõm, hogy ne csak a szokásos olajozás, beállítás történjen meg a bringán, hanem a nagytakarítás is.
Szomorúan vettem észre a sár letörlése után a következõ horpadást:
http://img521.images...im000095wx7.jpg
http://img521.images...im000096hy2.jpg
http://img521.images...im000101pi7.jpg

A frankó az, hogy 2 hónapos a váz, esni nem estem vele és a horpadás helyén llátszik, hogy még a fényezés se sérült. A 70kg-om alatt, azért nem lenne szabad ilyet tennie! Szerintetek ezt garanciába orvosolják vagy ez mivel nem törés elintézik annyival hogy biztos rávágtam a kalapáccsal? Szomorúságom végtelen jelenleg :(

Szerintem 2 hónapos vázra simán van gari!
" A Cube el van vetve! "

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok!
Nemrég vettem teleszkópos bringát, és már két hét után iszonyatosan recseg a váza. Meg tudnátok mondani, miért, és hogy most mit csináljak vele? Köszi!

vidd el szervizbe, lehetõleg oda ahol vetted.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
kicsit lehiggadva mondom, hogy lehet már régebb óta ott van ez a horpadás, csak azért nem vettem észre mert eddig a földön volt a bringa, most meg hogy kész lett a szerelõállvány jobban szem elé került az alsó csõ, ha nem lesz vele baj(meg egyébként is horpadás nem nagyon garos problem ugyan is tuti nem volt rajta a vázon mikor átvettem) akkor használom egészséggel tovább :)
(bár egy pár e-mail belefér a napi programomba ez ügyben a kereskedéssel)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
2-3 hét után akadt idõm, hogy ne csak a szokásos olajozás, beállítás történjen meg a bringán, hanem a nagytakarítás is.
Szomorúan vettem észre a sár letörlése után a következõ horpadást:
http://img521.images...im000095wx7.jpg
http://img521.images...im000096hy2.jpg
http://img521.images...im000101pi7.jpg

A frankó az, hogy 2 hónapos a váz, esni nem estem vele és a horpadás helyén llátszik, hogy még a fényezés se sérült. A 70kg-om alatt, azért nem lenne szabad ilyet tennie! Szerintetek ezt garanciába orvosolják vagy ez mivel nem törés elintézik annyival hogy biztos rávágtam a kalapáccsal? Szomorúságom végtelen jelenleg :(

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

nevoken

nevoken

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!
Nemrég vettem teleszkópos bringát, és már két hét után iszonyatosan recseg a váza. Meg tudnátok mondani, miért, és hogy most mit csináljak vele? Köszi!