Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11010 hozzászólás a témában

Chita

Chita

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Sziasztok!!

Bowdenház visszatartót szeretnék vásárolni. '05 Magelan pyxishez kellene, a fékbowdentartó szembe. Van ilyenje valakinek?

D@NI

D@NI

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Hellosztok!
Pár napja kérdeztem hogy PolarX table topból a shortot vagy longot vegyem és arra jutottam hogy a longot veszem de egyszerûen sehol nem lehet kapni nem tud valaki egy boltot ahol lehet még kapni?
Aztán nézegettem a vázakat és a Hardy Steelnél maradtam ami még megfelelõ lenne ,de azt is ahogy néztem a képeket a legtöbbön elég rövidnek néz ki szerintetek jó lenne 26-os kerékkel is vagy úgy nagyon pici lenne mert a képeken 24-essel néz ki ideálisnak?
A 13,5 és 15,5 verzióknál a felsõcsõ hossz változik, mert sehol nem találtam errõl semmit?
egyedül ezen a képen tûnik elég hosszúnak:http://www.pinkbike.com/photo/1112976/

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

de, úgy látom parázol :)

elég komoly teljesítmény kell rendeltetésszerû használattal eltörni egy normális minõségû 1,6 kg nál nehezebb alu vagy 1,9 kilónál nehezebb cromo vázat......

Jolvan akkor parazok Feltöltött kép

Feltöltött kép

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Nem parazok de nem szeretnek vazat torni. Ha mar koltom a penzem tartosat szeretnek. (egyebkent ha eleresztem magam kepesvagyok 120 fole menni...sajna hizasra hajlamos vagyok...meg sörhaskepzesre is :D....de a "versenysulyom" az valahol 105-110 korul van :))

amugy thx a valaszt

de, úgy látom parázol :)

elég komoly teljesítmény kell rendeltetésszerû használattal eltörni egy normális minõségû 1,6 kg nál nehezebb alu vagy 1,9 kilónál nehezebb cromo vázat......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

ha a 100 felett 120 alattat jelent akkor nyugodtan.....ne parázz már, az nem olyan durva súly

Nem parazok de nem szeretnek vazat torni. Ha mar koltom a penzem tartosat szeretnek. (egyebkent ha eleresztem magam kepesvagyok 120 fole menni...sajna hizasra hajlamos vagyok...meg sörhaskepzesre is :D....de a "versenysulyom" az valahol 105-110 korul van :))

amugy thx a valaszt

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Sziasztok!

Szeretnem kikerni a szakik velemenyet errol a vazrol:

DMR Switchback (cro-mo) (20"-as szeretnek)

Szerintetek egy alltalanos de foleg varosi felhasznalasra, 100Kilo felett milyen ez a vaz?! Jo lesz?! (suly nem igazan szamit!) vagy gyenge? erosebbet keressek? esetleg orok elet meg 1 nap?! (ilyet is halottam mar cro-mo vazakrol valakitol)

par erre epitett bajk
Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép

Koszi!

ha a 100 felett 120 alattat jelent akkor nyugodtan.....ne parázz már, az nem olyan durva súly
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Sziasztok!

Szeretnem kikerni a szakik velemenyet errol a vazrol:

DMR Switchback (cro-mo) (20"-as szeretnek)

Szerintetek egy alltalanos de foleg varosi felhasznalasra, 100Kilo felett milyen ez a vaz?! Jo lesz?! (suly nem igazan szamit!) vagy gyenge? erosebbet keressek? esetleg orok elet meg 1 nap?! (ilyet is halottam mar cro-mo vazakrol valakitol)

par erre epitett bajk
Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép

Koszi!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Aga: egy dolog a lényeg: a vázat lehet ugyanott gyártják, de: nem ugyanabból az anyagból, és igény szerinti geometriában.

A specinél pl egy picit régebb óta hozzáértõk tesztelik, és adják meg a pontos adatokat.

Ez egy újabb, apróbb cégnél nem elegendõ teszteléssel, vagy ha csak egy ember szájíze szerint történik, nem feltétlen sül ki olyan jó, mint pl egy régi márkánál...

nem csak arról szól hogy melyik aluváz bírja tovább :)

Már polarx-em sincs.
helyette van más :)

tuningbb

tuningbb

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
meiket vegyem:
leader fox dragstar
kona shred
polar-x tabletop 07
altrix airbone
umf hardy 3
vagy egyéb??
létszi irjatok!!!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Az rég oda van már, Thez speci díler lett :)
És tényleg vannak különbségek, amik sokszor egyértelmûen az egyik ellen/mellett szólnak. Báár, jó tudni, h Thez eladta a P3-ast, és PXre ült vissza, igaz, nem sokáig. Nekem a P3-as után egy régi Authorra fáj(na) a fogam, mert a geója jobban bejön.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
[quote name='thez']Aga: így is hozzá lehet állni, de nem ugyanaz. (önigazolásnak jó ez max hogy miért a px-et vetted)
quote]
Tudom, hogy te már nem tartassz ott, hogy felismerd a nem polarexemet, de te is jól tudod, hogy a vázak ugyanarról a gyártósorról/gyárból jönnek le/ki.
Az egyik megtervezi a többi kisseb változtatással lemásolja. Eredetileg egy bikeman ketzert- akartam evenni (itthon nem ismert) ami 100%-ban megegyezik a biria dual pro-val, ami itthon is kapható persze negyedáron.
És akkor a mátrixbullitodról még nem is szóltam...

Ride everywhere.

.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Rob, nem a Tiédre gondoltam, hanem amit Te idéztél :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Úristen, egyben másolható az utóbbi kettõ hozzászólás a helyesírás topikba :)

WTF?! az a bajod hogy nincs hosszu i betûm? lehet hogy én nem az vagyok akit baszogatni kellene...

szia nem vagyok! sátoraljaujhelyi vagyok, de miért ? :Sííí

volt egy nyiregyházi barátnõm, tõle tanultam mit jelent a "kellesz" :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
hol néztétek?
én a 100bike.de -n meg a poisonbikes oldalán néztem!
de aztán letettem rola!
most valami másban gondolkodok!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
a miénkre sem az van irva :)
és van is még...

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
én is ilyent szerettem volna,csak arra nem azonic volt rányomva!
de azt letettem róla mert ami szett volt az elfogyott,ugyhogy most másfele kacsintgatok!:)
remélem beválik nektek!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

segítsetek

http://www.chainreac...px?ModelID=7695 ez a tomac
vagy ez http://www.chainreac...x?ModelID=15583 scott

valami egyéb ötlet kb ebben az árban?elõny ha átütõs a hátulja

ha a Scott-ot veszed, akkor nagyon jól jársz vele, de csak addig, amig nem találkozunk. tudod, csak egy maradhat:)

mi ilyet rendeltünk ide Komlóra, brutál jó bicaj:

Feltöltött kép

szabolcska

szabolcska

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás

offtopic: nyiregyházi vagy, igaz?

szia nem vagyok! sátoraljaujhelyi vagyok, de miért ? :Sííí

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Úristen, egyben másolható az utóbbi kettõ hozzászólás a helyesírás topikba :)

tuningbb

tuningbb

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
meiket vegyem:
leader fox dragstar
kona shred
polar-x tabletop 07
altrix airbone
umf hardy 3
vagy egyéb??
létszi segitsetek me nem tom eldönteni!!!
elöre kösz mindenkinek!!!