Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Rocky Mountain-t ? Kb. 5-ször annyiért (kedvezménnyel), mint amilyen árat írtál :D
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
konák nekem is tetszenek, majd meglátom, mi lesz...a csapatbicó az corratec, elõbb kipróbálok egy olyat, aztán meglátjuk...én vagy konát, vagy cubeot vennék most, vagy canyont, rocky mountaint meg hasonló finomságokat...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Dave: Kona-t !!!:) nekem eddig nagyon bejön!:impra:
Merev , bejön a geo, és még szééép is!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

én is az utóbbi verzió felé hajlok, de melyik vázak azok, amiknek normális ára van (olyan 40k, de max. 50), súlyban is jó, és létzik belõlük 17-es?

itthon kb a kona, speckóból is 17-es az M-es de az brutál hosszú simán hosszú 18-asnak illik be, 17,5-es trek szintén , új pixis/crux ami 17-es és nem annyira hosszú, és az egy jó váz is meg nem is drága. meg tán a régi giant xtc volt 17-esben de arra már nem emléxem biztosan. kelliz 17,5 es is q.hosszú.
ktm van 43 centis (cca 17")és az kb olyan hosszú mint a 17-es kona
wenson, mali, mongúz, wheeler, cdale esetleg azok nincsenek meg a "vincseszteremen".
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

nalátod... ez az utóbbi a helyes;)

én is az utóbbi verzió felé hajlok, de melyik vázak azok, amiknek normális ára van (olyan 40k, de max. 50), súlyban is jó, és létzik belõlük 17-es?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
nalátod... ez az utóbbi a helyes;)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Neked pont egy 17-es kona kéne :)

:)

most igazából a za dilemma, hogy kell egy városi váz, mert minden más megvan már...de ha városi vázat veszek, akkor nem akarok rá sokat kiadni, annyira nem vagyok eleresztve...meg ha sokat adok ki, akkor már veszek egy jobb montivázat kicsivel többért, és a mostani meg megy a városiba.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
Neked pont egy 17-es kona kéne :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
hátja...

nade szóval a magellan vázak általábna milyenek geometriailag? van egy 18as polaris az apróban olcsóért, városi bringaváznak kéne...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
és rendes számozásuból.
Ha egy nyeregszár ennyire ki van húzva, akkor már simán jöhet akár egy nagyobb váz is.. Bár ez akkor lenne igaz, ha egységes méretezés, és hasonló geometriák lennének...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
nem, cc. :)

171 vagyok, de hosszúak a lábaim és rövidek a kezeim - emiatt lett anno 16os a bringa. a 18as merida a "zacsifelütõs" szabály szerint nekem nagy volt meg hosszú is a próbákon - mondjuk ez már vagy 3 éve, azóta nõttem. szóval lehet, hogy kicsi már a váz, de nekem kényelmes...amúgy megnéztem az elõbb, még 2 centi van a nyeregcsõbõl (a számozáson+a tartalék alatta), tehát olyan 380ra van kihúzva.

többen azt mondták már, hogy nekem 17es váz kéne...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
dirtelsz?:)
szabad megtudni mekkora vagy?

Mert a leírás alapján valahol 160 körül.
vagy úgy ülsz rajta, mint majom a köszörûkövön.
Amúgy a Merida picit aluszámozott.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ha most egy 16"os merida matts vázam van, 90es stucnival meg 400as nyeregcsõvel (ez olyan 360-365re kihúzva), akkor egy 18-s magellan polaris váz vajon nagy lenne nekem?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
ha tolok fel róla képet vagy egy tipust mondok tudtok segíteni/többet mondani?egy barátom venne egyet, de használt.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
van 200as dhx :-)
csipogj.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
biztos jó,sok törötttet nem láttam...

scott octane váz elbírna egy 215ös tagot?
vagy van 200as dhx?!
és az uj vanilla a túlfolyós?
esetleg stratosból?

szal lényeg h a váz elbírná-e,nem szeretem így variálni de nem igazán találok ekkora foxot...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
a wenson dirtes vázakról vélemény?tapasztalat?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Tam pedig akkor is Yetit venne, ha az a váz 5 kiló lenne.;):D

es az a szep hogy nem annyi :D

csak most nincs penzem. remelm mire kaphato lesz addigra osszegyulik ra

aztan lecserelem az XTC-t egy ARC-re :matrix:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tam pedig akkor is Yetit venne, ha az a váz 5 kiló lenne.;):D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
kb 50g a különbség (az xtc a könnyebb)... jó, lehet kicsit több :) ... kezelhetõségben, irányíthatóságban nem hiszem, hogy lenne különbség, azt nem vitatom, hogy az xtc merevebb és könnyebb, de annyira nem tetszik.

A sebesség mindent megold.