Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kis villával kicsi, akkor nagy villával.. (talán) pont jó.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

kis telóval jó alacsony lett, nagy villával viszont nem lesz ugye magas a közepe, és fejcsõszög is jó lesz még..
t

Nagy villával nem pont magasabb a közepe? Na jó lesz az.. csak a méretet nem tom áááá

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Ezen ne kezdjünk el vitatkozni most sztem:)
megszokás kérdése..
UMF nekem bejött nagyon(14-es), persze hátulja nem túl rövid, de eleje meg pont jó volt, kp belefért. kis telóval jó alacsony lett, nagy villával viszont nem lesz ugye magas a közepe, és fejcsõszög is jó lesz még..
törést meg hagyjuk, mert nemhiszem h polar-x ilyen téren sokkal jobb lenne.. nemnormális használat mellett ugye mindent el lehet törni:)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
behh urbanlegend. Jaja arra az umf-re gondolok. Orraesõs nem baj mert nagy villa lesz benne, rövidnek meg legyen rövid! Tökéletes :D Azért ha lesz alkalmam ki fogok egyet próbálni

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
jah azt aki egyszer velünk jött annak a bicóját? en mar nem emlexem mennyire volt az jo..

nemtom de nekem a hardy naon fura volt még a polar x után rövid meg orraesõs volt
egyébként sztem meg lehet szokni, de a polarxeknél soha nem kellett átszokni, szal sztem emiatt jobb annak a geoja, meg hallottam par törött hardyrol is bar nemtom mennyire igazak..

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
mert az én és a tesóm polarx-ét is ellopták...
mért szar? Szokatlan ≠ szar
én a régi umf street vázat próbáltam és az nagyon nagyon bejött, ez a hardy menynire más tõle?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
mért, milyen bajt hozott rátok a polarx?
sztem 16osat vedd, bár ha már ott tartasz h átlépõs trükkök pl nofoot cancan
akkor jobb a 14es meg hardcore streethez
de a hardy geoja sztem akkoris szar:D

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
na ja :opolarx-et nem..(nem csak azért)
Amúgy magyarországon venném a vázat karácsonykor. Umf hardy 1 tömegcikk lenne az esélyes:16"-ba vagy 14"-ba. Valószíntûleg fehér lenne már csak a méretben nem vagyok biztos :confused: Miért jobb a 14"-es a 16"-osnál egy 185 centis embernek?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
nem hinném hogy külföldön van magellán. vagy keresse poison néven:D.de a lényeg hogy 150essel simán jó a váz, inkább a telón aggódj hogy birja.
(ez pl hasonlit a scutumhoz, vagy inkább az enyémhez.)
itt
találsz egy egész jót
(polaix-et ne, az csak a bajt hozta rátok eddig)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
nem ,nem adom el (csak megfordult a fejemben).. Mivel itt élek kint brüsszelbe ahol hegynek nyoma sincs, teljesen fölösleges egy böhöm 20 centis össztelós vázat tartani. (fõleg ha belevesszük hogy még itt éretségizek ami még 3 év) ..ok van egy tûrhetõ park, de ott szinte mindenhol elég a merev. Gyakorlatilag nem tudom kihasználni a vázat(amit hülyeség lenne olcsón eladni a horpadások miatt); Veszek valami merev-et átrakom a cuccokat és örülök, van egy használható street bringám és végre streeeeetelhetek :D nyárra meg visszarakom a bighitet és tudok dhzni. Csak még nem tudom milyen vázat vegyek.. 35 fölé nem akarok menni

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
RMX miért akarod eladni a nagygépet? ráuntál és inkább ilyen dirt-street irányban akarod nyomni?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
specialized bighit fsr súly adatot tud valaki?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Az enyén idei, de végülis mindegy a súlya, nem grammániás gépet akartam építeni.:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
2006os 8500-at mértem és haza is hoztam.
szerk: Nagyon más a 2006os és a 2007es, csak a geometriájuk egyezik. 2 mérleggel is lemértem.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Ez hogy a szöszben van? Én most vettem egy 17,5"-os 8900-es Trek vázat, és üresen 1656g-ot mértem. Idei váz és kinézetre és anyagra ugyanaz mint a 8500-as, csak más a festése.

1.mérlegek nem egyformán csalnak
2. gyári szórás
3. nem egyforma évjárat, más gyártástecnologia, esetleg máshol gyártatták a 2 vázat, más csõgyártótól az alapanyag etc.....esetleg még a más festés is adhat 30-40 grammot
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Ma lemértem egy 18"os xtc3 '07-t és egy 17,5"os trek 8500 '06-t, eredmények: xtc3 kormánycsapágy csészékkel és csapágyakkal 1678g (nehéz a csapágy, számoljuk 90g-nak, így 1588g a váz), a 8500 '06 1598g. Szinte egy súlyban vannak...

Ez hogy a szöszben van? Én most vettem egy 17,5"-os 8900-es Trek vázat, és üresen 1656g-ot mértem. Idei váz és kinézetre és anyagra ugyanaz mint a 8500-as, csak más a festése.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

na szóval:

nézd Specibõl M-eset vettem volna, ha találtam VOLNA.. és nyugi bõven jó ez a váz, ha olyan helyzet adódik ennyi nem oszt, nem szoroz... mert ugye a tökig kihúzott nyeregcsõ miatti váztörést sem tartom viccesnek 50-nél... de ha neked ez jó ,ám legyen..
ill. mondom, még kisebb, mint a korábbi vázam..
ja és most jöhetne Tigger felsõcsõ hosszokkal + vázmértekkel, de nekem ez kényelmes--- és nem az állandó derékfájás.. stb.

lehet L-es kellene nem tom pontosan a méretet...

asszem elsõre 19-est mondtam Neked....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ma lemértem egy 18"os xtc3 '07-t és egy 17,5"os trek 8500 '06-t, eredmények: xtc3 kormánycsapágy csészékkel és csapágyakkal 1678g (nehéz a csapágy, számoljuk 90g-nak, így 1588g a váz), a 8500 '06 1598g. Szinte egy súlyban vannak...

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
na szóval:

nézd Specibõl M-eset vettem volna, ha találtam VOLNA.. és nyugi bõven jó ez a váz, ha olyan helyzet adódik ennyi nem oszt, nem szoroz... mert ugye a tökig kihúzott nyeregcsõ miatti váztörést sem tartom viccesnek 50-nél... de ha neked ez jó ,ám legyen..
ill. mondom, még kisebb, mint a korábbi vázam..
ja és most jöhetne Tigger felsõcsõ hosszokkal + vázmértekkel, de nekem ez kényelmes--- és nem az állandó derékfájás.. stb.

lehet L-es kellene nem tom pontosan a méretet...

edit: Tigger ha tusz mondani néhány vázméretet akkor megköszönném...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
asszem pont van fölös 50ezrem a párnám alatt