Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2012. június 13. - 08:15
Írta 2012. június 04. - 21:55
szerintem keress egy Giant forgalmazót, hátha tud okosat mondani neked.Lehet ilyen távtartókat, perselyeket kapni? Vagy marad az eszterga? Ha lehet, szerinted honnan rendelhetném meg? Köszi
vagy nagyobb pesti boltokban tuti szerencsével jársz.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2012. június 04. - 20:31
Lehet ilyen távtartókat, perselyeket kapni? Vagy marad az eszterga? Ha lehet, szerinted honnan rendelhetném meg? Köszi
perselyt kell cserélni, fox tag esetében olyan ~2000 ft/db, sajna kell a cseréjéhez célszerszám.
alu távtartókkal jó lesz újból, elég csak perselyt cserélni
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2012. június 04. - 20:13
Írta 2012. június 04. - 20:11
Írta 2012. június 03. - 22:49
általában nem az acél csavar megy tönkre, hanem a bronz persely és/vagy az alu távtartóUrak, Hölgyek
Kérdéssel fordulnék hozzátok.
Pár hónapja vettem egy Giant Trance gépet, ez az elsõ fullym, és nem tudom, hogy természetes jelenség e, hogy a hátsó tag felsõ befogatási pontjánál, kottyanik, kb. egy milimétert, mikor megemelem a hátulját. Az egy miliméter a nyeregnél annyi.
Cseréljem ki a csavart a tagban, lehet e kapni, vagy már megkophatott a tag is, és esztergáltatni kéne bele egy lehelletnyivel vastagabbat.
Lesz e baja, ha így használom? A váz amúgy 2008as, de valószínûleg új, mert darab karc nem volt rajta, a tag lehet nagyon keveset használt volt.
Köszönöm a válaszokat: A.Tom
[ATTACH=CONFIG]2550[/ATTACH]
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2012. június 03. - 15:49
Nálam is volt ilyen, csak én addig halogattam, hogy a persely felülete is bemaródott, úgyhogy az is ment a kukába a távtartóval együtt.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2012. június 03. - 11:37
Írta 2012. június 03. - 11:18
Kérdéssel fordulnék hozzátok.
Pár hónapja vettem egy Giant Trance gépet, ez az elsõ fullym, és nem tudom, hogy természetes jelenség e, hogy a hátsó tag felsõ befogatási pontjánál, kottyanik, kb. egy milimétert, mikor megemelem a hátulját. Az egy miliméter a nyeregnél annyi.
Cseréljem ki a csavart a tagban, lehet e kapni, vagy már megkophatott a tag is, és esztergáltatni kéne bele egy lehelletnyivel vastagabbat.
Lesz e baja, ha így használom? A váz amúgy 2008as, de valószínûleg új, mert darab karc nem volt rajta, a tag lehet nagyon keveset használt volt.
Köszönöm a válaszokat: A.Tom
Írta 2012. június 01. - 18:29
felsõcsõ hosszból kétfélét mérnek, a horizontalt és az actualt.azt nézem, hogy marha nagy szórás van az egyes gyártók, elvileg azonos felhasználású gépeinek felsõcsõ hosszának méretezésében
elõfordulhat, hogy ami feltûnõen hosszú azt monduk a nyeregcsõíig mérik, van amit meg a nyeregcsõ közepére vetíett merõleges pontra? van egyáltalán valami egységes mérési metódus?
de mindkettõt csõközéptõl csõközépig illik mérni
[ATTACH=CONFIG]2547[/ATTACH]
Írta 2012. június 01. - 16:54
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. június 01. - 13:27
és a fejcsõnél is a felsõcsõ közepe a mérés kiinduló pontja?
csak mert vastagabb váz esetén a fejcsövön lejjebrõl, vékonyabb váz esetén feljebbrõl kezdõik ez esetben a mérés, ami más eredményt ad, ha eltérõ a nyeregcsõ szöge
vagy nem?
Írta 2012. június 01. - 12:49
eltérõen gondolják hogy mi a jó a usernek.
eleve van aki 7-8 féle méretet gyárt egy vázból, van aki 3-at.
Írta 2012. június 01. - 12:27
elõfordulhat, hogy ami feltûnõen hosszú azt monduk a nyeregcsõíig mérik, van amit meg a nyeregcsõ közepére vetíett merõleges pontra? van egyáltalán valami egységes mérési metódus?
Írta 2012. május 17. - 12:07
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Írta 2012. május 17. - 10:20
Írta 2012. május 11. - 20:43
Írta 2012. május 10. - 23:14
Kitõl igen?
kancsó, merida, speci, trek, giant, canyon, scott
hol-hol-hol? a meridánál?
pár éves konákat láttam ,akartam is kérdezni, tényleg olyan nagyon jó-e? a cindercone geoja bejött, jó merev is, de ugye aki sznob, az fizessen...a szkandium vázaknál a nagyobb rugalmasság nem megy az irányítás rovására? please Tig, neked van tapasztalatod.
konkrétan ezt nézegetem:
http://apro.bikemag....vaz-l74002.html
ja bikefun aktuális akciók
meg ezekre a konákra is , csak nem emlékeztem 19-esre.
ennyiért meg....
semmiféle zavaró rugalmasság gondom nem volt
az igazsághoz hozzátartozik ilyen vázam nem volt, csak még a régebbi kerekcsöves. merida szkandit szintén nem próbáltam (mongy egy helyen készülnek)
s igen azt a sárga kona vázat cefett sajnálom hogy eladtam...
Írta 2012. május 10. - 13:39
Tévedsz.zscs, köszi a linket!
jól emlékszem, vagy tévedek, hogy a trek alu vázai ellenjavaltak? mintha túl sok törés/repedés rémlene. meg tudnátok ezt erõsíteni? (az aprót böngésztem és jár az agyam.)
A sebesség mindent megold.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére