Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

gumicsirke

gumicsirke

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

szerintem tök eggyértelmû volt!

Nekem nem, de felteszek eggyet holnap, mamár nincs kedvem hozzá:)
De remélem a holnapi fotó is jólesz:)

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
szerintem tök eggyértelmû volt!

gumicsirke

gumicsirke

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

gumicsirke,kérünk képet a bringárol!

Az enyimre gondolsz Jocek? ha igen bocs de nehezen akar leesni mitis akarsz :D

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

balint92...vagyél FOES vázat:D lehet kicsit többet moccan mint 180 de azt tuti nemtod elhasználni :D jaaa és jólis néz ki meg drága de az tuti azzal mindenhol és mindenki megnéz :D

itt most fõleg az ár számit

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
gumicsirke,kérünk képet a bringárol!

gumicsirke

gumicsirke

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
balint92...vagyél FOES vázat:D lehet kicsit többet moccan mint 180 de azt tuti nemtod elhasználni :D jaaa és jólis néz ki meg drága de az tuti azzal mindenhol és mindenki megnéz :D

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

jocek: neked most mien vázad is van?az össztelós, ameik épülget

Talán egy Bergamont big air team váz fekszik itt a szobámban,de lehet hogy nem is:)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
gumicsirke: módositó gomb:D

jocek: neked most mien vázad is van?az össztelós, ameik épülget

idén énis tervez(nék) valami 170-180at mozgó vázat újitani

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Lehet hogy nem kell külföldre menned érte, de azért nemárt nyelveket beszélni ehez a manõverhez, és nem mindenki tud ehhez elég jól:) Vagy esetleg olyan nyelvet tanul/tud amit nem beszélnek anyian kint, mert nemcsak angolt/németet tanul mindenki....SÕT vanaki semmit sem:)

szótár,de nagy része magától érthetõdik!

képet ide a bikerol!

gumicsirke

gumicsirke

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
az lemaradt, hogy most egy domain virit a bicómba kicsit feltuningolt állapotba, az alaprugót kidobtam belöle és belerakattam az egyik legkeményebbet, és mivel az eggyik felében nincs semmi alapból abba meg beletetettem az oda csillapitást

gumicsirke

gumicsirke

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

te figyelj, az egyik legdrágább villát akarod megvenni, de a váz legyen olcsó?
egyszerûbb lenne kicsivel több olajat tenni abba a villába. egyébként milyen villa?

160 mm úthoz is vehetsz elég jó vázakat: Cannondale Gemini, Marin quad, Scott Nitrous, Giant Faith/Reign/AC, Santacruz Bullit, Tomac Moah, Mongoose Diamond, meg még egy csomót.

Sztem a bringa legfontosabb része lehet a villa, és ha azt veszed, hogy egy naon korrekt használt gépet tudsz venni 150-200ból, 250bõl már Specialized Demo9et is kapsz, innentöl kezdve nemtom hogy miért izgulsz hogy a legdrágább marzót akarom belepattintani?:P

gumicsirke

gumicsirke

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

nem kell külföldre menni bringáért autoval,meg haver se kell hogy legyen kint!
elég ha van neted otthon!innentöl sima ügy minden
postaköltség meg komplett bringánál,álatlában mindenhol union belül kb 50euro körül mozog,alaktrészekre meg a 25 euro!
érted már?

Lehet hogy nem kell külföldre menned érte, de azért nemárt nyelveket beszélni ehez a manõverhez, és nem mindenki tud ehhez elég jól:) Vagy esetleg olyan nyelvet tanul/tud amit nem beszélnek anyian kint, mert nemcsak angolt/németet tanul mindenki....SÕT vanaki semmit sem:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

a postadíjjal meg már nem igazán éri meg sztem

de

egyébként tényleg nem volt sok bringám, de azért mikor próbáltam bighitet elég meggyõzõen mozogtak. akkor úgy kérdezem mi az ami nincs a bighiten és van az alábbi vázakon? márkajelet leszámítva..

kezdd parttalanná válni a vita

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

csak nem mindenkinek van annyi ideje, hogy kimenjen külföldre bringát venni, meg külföldi haverja stb
a postadíjjal meg már nem igazán éri meg sztem szal én úgy gondoltam h magyarországon kapható új ill használt vázakról van szó.
újonnan a bighit is drága de mivel sok van belõle jó a hazsnált kínálat és lehet olcsón is szerezni jót
egyébként tényleg nem volt sok bringám, de azért mikor próbáltam bighitet elég meggyõzõen mozogtak. akkor úgy kérdezem mi az ami nincs a bighiten és van az alábbi vázakon? márkajelet leszámítva..

nem kell külföldre menni bringáért autoval,meg haver se kell hogy legyen kint!
elég ha van neted otthon!innentöl sima ügy minden
postaköltség meg komplett bringánál,álatlában mindenhol union belül kb 50euro körül mozog,alaktrészekre meg a 25 euro!
érted már?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
csak nem mindenkinek van annyi ideje, hogy kimenjen külföldre bringát venni, meg külföldi haverja stb
a postadíjjal meg már nem igazán éri meg sztem szal én úgy gondoltam h magyarországon kapható új ill használt vázakról van szó.
újonnan a bighit is drága de mivel sok van belõle jó a hazsnált kínálat és lehet olcsón is szerezni jót

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
én is szemeztem sokáig bighittel,csak rájöttem hogy 250ért ütösebbet,erõsebbet,szebbet is lehet venni!sikerült is,és másfél hónapon belül kész lessz remélem!:P

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

de nem véletlen h ennyi bighit van amennyi

tényleg nem. ez az egyik amit itthon lehet kapni a kb. 3-4bõl. és azok között valóban az egyik legjobb vétel.de aki okos, az nem itt vesz ilyen bringát...

azt meg, hogy mi a különbség, majd magadtól is rájössz, ha túl vagy annyi bringán, mint itt egy-ketten.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
jó tom h nem csak bighitbõl áll a világ de nem véletlen h ennyi bighit van amennyi
használtan kb 150ért lehet venni, jó taggal, és maga a váz is jó, 200at mozog, viszonylag könnyû és fsr. meg csak kíváncsiságból is érdekelt, hogy ennél miben tudhatnak többet az alábbi vázak, mert én eddig nem nagyon láttam 150-200ért jobb alternatívát egy bighit fsr-nél.. max ha zavaró h tömegcikk

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

de ezek az alábbi felsorolt vázak miben jobbak mondjuk 1 fsr bighitnél?

Nem csak Bighit-bõl áll a világ.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
A Geminit épp ajánlottam is :)

Amiben jobbak tudnak lenni, az a csõszett, geometria, forgáspont elhelyezése, súly, állíthatóság, stb. Aztán még ott van pár szubjektív szempont is, megjelenés, presztizsérték :) Önmagában a rugózási rendszer hasonlósága még nem mond olyan sokat két vázról...