szerintem keress egy Giant forgalmazót, hátha tud okosat mondani neked.Lehet ilyen távtartókat, perselyeket kapni? Vagy marad az eszterga? Ha lehet, szerinted honnan rendelhetném meg? Köszi
vagy nagyobb pesti boltokban tuti szerencsével jársz.
szerintem keress egy Giant forgalmazót, hátha tud okosat mondani neked.Lehet ilyen távtartókat, perselyeket kapni? Vagy marad az eszterga? Ha lehet, szerinted honnan rendelhetném meg? Köszi
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Lehet ilyen távtartókat, perselyeket kapni? Vagy marad az eszterga? Ha lehet, szerinted honnan rendelhetném meg? Köszi
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
általában nem az acél csavar megy tönkre, hanem a bronz persely és/vagy az alu távtartóUrak, Hölgyek
Kérdéssel fordulnék hozzátok.
Pár hónapja vettem egy Giant Trance gépet, ez az elsõ fullym, és nem tudom, hogy természetes jelenség e, hogy a hátsó tag felsõ befogatási pontjánál, kottyanik, kb. egy milimétert, mikor megemelem a hátulját. Az egy miliméter a nyeregnél annyi.
Cseréljem ki a csavart a tagban, lehet e kapni, vagy már megkophatott a tag is, és esztergáltatni kéne bele egy lehelletnyivel vastagabbat.
Lesz e baja, ha így használom? A váz amúgy 2008as, de valószínûleg új, mert darab karc nem volt rajta, a tag lehet nagyon keveset használt volt.
Köszönöm a válaszokat: A.Tom
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
felsõcsõ hosszból kétfélét mérnek, a horizontalt és az actualt.azt nézem, hogy marha nagy szórás van az egyes gyártók, elvileg azonos felhasználású gépeinek felsõcsõ hosszának méretezésében
elõfordulhat, hogy ami feltûnõen hosszú azt monduk a nyeregcsõíig mérik, van amit meg a nyeregcsõ közepére vetíett merõleges pontra? van egyáltalán valami egységes mérési metódus?
Kitõl igen?
hol-hol-hol? a meridánál?
pár éves konákat láttam ,akartam is kérdezni, tényleg olyan nagyon jó-e? a cindercone geoja bejött, jó merev is, de ugye aki sznob, az fizessen...a szkandium vázaknál a nagyobb rugalmasság nem megy az irányítás rovására? please Tig, neked van tapasztalatod.
konkrétan ezt nézegetem:
http://apro.bikemag....vaz-l74002.html
Tévedsz.zscs, köszi a linket!
jól emlékszem, vagy tévedek, hogy a trek alu vázai ellenjavaltak? mintha túl sok törés/repedés rémlene. meg tudnátok ezt erõsíteni? (az aprót böngésztem és jár az agyam.)
A sebesség mindent megold.