Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11011 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

idézet:
lehet kapni direkt régi dawg-hoz (a bear ugyanaz csak a szine más) tuning linkplate-t valami betd.com vagy mi a cég neve

persze nem olcsó. heleydben én speciel egy vasat nem költenék arra a vázra, jó hogy masszív de ha használod nem hiszem hogy még egy max két évnél többet bírna .

akkor aszondod, hogy várjam meg amíg megnyekken, aztán vegyek egy dawg-ot vagy majd ami lesz? akitõl vettem, maratonozott vele, és teljesen jó állapotban van... szóval nem hinném, hogy el fog fáradni. én se fogok hülye módjára letöréseket ugrálni vele, azért vettem, mert kényelmesebb, mint egy merev váz. amit kibírt egy '98-99(?)-es wheeler merevfarú, azt ki fogja bírni ez is. ha meg nem akkor szar

csak arra utaltam hogy az alu nem feltétlen örökéletû anyag ....a 6-7 éves váz meg nem épp fiatal.
és még 30-40 K egy linkplate-rt egy ki tudja meddig élõ vázba. franc tudja. mellesleg szignifikáns kükönbség nem lesz (lenne) a + 2-3 centi rugóúttal.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
idézet:
lehet kapni direkt régi dawg-hoz (a bear ugyanaz csak a szine más) tuning linkplate-t valami betd.com vagy mi a cég neve

persze nem olcsó. heleydben én speciel egy vasat nem költenék arra a vázra, jó hogy masszív de ha használod nem hiszem hogy még egy max két évnél többet bírna .

akkor aszondod, hogy várjam meg amíg megnyekken, aztán vegyek egy dawg-ot vagy majd ami lesz? akitõl vettem, maratonozott vele, és teljesen jó állapotban van... szóval nem hinném, hogy el fog fáradni. én se fogok hülye módjára letöréseket ugrálni vele, azért vettem, mert kényelmesebb, mint egy merev váz. amit kibírt egy '98-99(?)-es wheeler merevfarú, azt ki fogja bírni ez is. ha meg nem akkor szar

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
ez az új RM, az RMX utódja? tényleg elég lett... a fejcsõszög meg kicsit csopperes:wtf:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://www.chainreac...x?ModelID=25312

érdekes lett így összeépítve..nekem furcsa csak a fejcsõszög?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

kérdésem a következõ:
vettem egy '01-es kona bear vázat, ami 10 centit mozog. szeretném, ha 12-t mozogna, meg egy fox rp3-as tag van benne, ami elég jó, nem akarom cserélni. ugye a rugóutat lehetne növelni egy 190es taggal, de attól meghalna a geometria. ezért arra gondoltam, hogy egy dawg himbakart, vagy egy egyedi, csináltatott darabot raknék bele, úgy hogy 12-t mozogjon. mert akkor elvileg a bb height meg a fejcsõszög nem változik...

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
egy dologra figyelj: a 12 centi bemozdulásnál a gumi nehogy beleérjen a vázba. mert a konák hátsó tengelye egy félkörön mozdul el felfelé, igy a gumi egy idõ után (az ut vége felé) a nyeregvázcsõ irányába halad.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
kérdésem a következõ:
vettem egy '01-es kona bear vázat, ami 10 centit mozog. szeretném, ha 12-t mozogna, meg egy fox rp3-as tag van benne, ami elég jó, nem akarom cserélni. ugye a rugóutat lehetne növelni egy 190es taggal, de attól meghalna a geometria. ezért arra gondoltam, hogy egy dawg himbakart, vagy egy egyedi, csináltatott darabot raknék bele, úgy hogy 12-t mozogjon. mert akkor elvileg a bb height meg a fejcsõszög nem változik...

RemusX2

RemusX2

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok,

még új vagyok a fórumon, a segítségeteket szeretném kérni :)
Szeretnék építeni egy új biciklit magamnak és a váz eldöntésénél akadtak problémák. Két váz jöhet szóba: NS Bitch 2007 vagy DMR Sidekick 2. Nekem jobban tetszik az NS Bitch, meg sok infót találtam róla, hogy gyakorlatilag elnyûhetetlen váz :), de 80e ft újonnan. A Sidekick-ról nem találtam infót és nem tudom sajnos, hogy milyen vétel lenne a Bitch-hez képest és használtan Sidekick-et 40-50-ért tudok venni. 90 kiló vagyok, ezért is kell erõs váz dirt/street-re. A kérdés az lenne, hogy ki melyik vázat venné?

Kérlek írjátok véleményeket :)

Remus

Kis kiegészítés: NS Bitch adatok: http://www.bikediszk...ok.php?isbn=824

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
van itthon elfekvõben :)

http://img1.tar.hu/d.../33592678.jpg#3

errõl vélemény?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Elvileg a Biketrade 97 Kft., de tudomásom szerint a márka kivonult a hazai piacról.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
Scottnak van magyar forgalmazója?

( az nem érdekel h itt ott elfekvöben van 1-2 scott. a telejs paletta érdekelne )

forob

forob

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Szia Albertfish!

Ha ezt nekem címezted, akkor értettem.
Nagyon szépen kköszönöm!
Megpróbálkozom majd vele és beszámolok a fejleményekrõl.

Üdv:
Robi

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
igen

forob

forob

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Sziasztok!

Végre találtam egy nekem szimpi erõs vázat. Nemrég felvetettem a dh vázra váltót kérdést.
Konkrétan Big Hit III, Demo 7,8-ra rakható-e elsõ váltó? Számomra inkább a Big Hit III ( barna színû ) fontosabb.
Pl.: ha megveszem gyárilag, akkor tudnék-e elsõ váltót tenni rá? Innen úgy tûnik elférne.
Válaszaitokat elõre is köszönöm!

Üdv:
Forob

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
HEHEE

iparinak tûnik :)

szerintem geo függõ hogy dh vagy fr,nem rugóuttal kéllene párosítani.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
hoppá hoppá lebuktam :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
sala ne álmodozzál, mert ugrik a jövõ évi szponzoráció ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

errõl vélemény?
http://www.chumbaracing.com/f5.shtml

Ez nem Sunday!:chin:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
jólvan na
csak álmodoztam :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
Te Sala..mért nem jó Neked a demo ?