Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
istenem :wallbange pedig magyarul van írva

ez már a második ma, szerintem hallgatni arany. ezt a sok hülyeséget egyedül szülöd meg? :)

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Mindegy az a lényeg, hogy neki a hatsó agymérete nagyobb mint a 2004 s stinky-é és az nem megy bele a papucsokba, s sztem a papucsok közötti távolság is nagyobb neki.Tehát kisebb agy, azt oké.

Life Is Just a Big Ride :angel:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A 20mm-s elöl van, annak meg semmi köze a vázhoz.

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
http://www.specializ...t/bighit_sport/

És akkor ez mi, ha nem 20mm.
Hogy rak be egy 20mm csõtengelyes agyat egy 2004 stinky be, ha nem max átalakított novatec.

De szép ez a santa
http://www.santacruz...0/v10_large.jpg

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
a bighit sport nem átütõs
hátul nem igazán van 20 mm-es (10-12 mm)

miért kéne új agy?

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Hat neked milyen a bighited hátsóagya? Csõtengelyes nem ? Mert úgy néz ki 20mm-s
A 2004 es stinkybe sima agyat raktak, semmi átalakított csõtengelyest.Persze ha pl novatec ed van hátul ,létezik hogy át tudod alakítani simára, hogy belemenjen a stinky papucsába.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
komolyan új agy kell a stinkybe? errõl vki adhatna infókat, mért ne lenne jó a bighitbe levõ agy?
akkor csere kilõve, nincs most kess új agyra is
nekem a jorus által linkelt váz van pont ugyanebben a színben. és élõben egyáltalán nem ronda! az egyik legszebb olcsó dh fr össztelós váz, fõleg ebben a színben
am 5 mm-rel mozog többet és amit próbáltam az kicsit érzékenyebben indul meg, a bighit nem az érzékenység mintapéldánya, de ettõl független jó váz, meg erõs, sok hasonló árkategóriás vázzal ellentétben

a hosszútávú tervem az bighit fsr lenne 2006tól mert a 2005ösbe 24es kerék kell az emiatt kilõve, viszont 100 körül nem naon vannak ilyen bighitek, ezért gondoltam a stinkyre, azért az mégis nagyobb meg vmivel érzékenyebb mozgású váz.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

az idei Kula Deluxe fogad V-féket?

nem

:wallbange akkor még jó hogy nem vártam rá.

XTC rulz :P

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Mondjuk úgy emlékszem a kona 2004 es stinky többet mozgott kicsit ennél a 150 es specinél, ez lehet cserekiváltó ok, de sztem max 1 és fél centivel többet.Megha jól látom akkor hátsó agyat is cserélni kell a kona miatt.
Dilemma

a 2004-es stinki 6"-t mozgott, az lett a 2005/2006-os coiler.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Mondjuk úgy emlékszem a kona 2004 es stinky többet mozgott kicsit ennél a 150 es specinél, ez lehet cserekiváltó ok, de sztem max 1 és fél centivel többet.Megha jól látom akkor hátsó agyat is cserélni kell a kona miatt.Ha nem koppantod le a stinky-t, akkor cserélheted ,mert nem fog elgyengülni a forgópontnál lent hátul és max még rakhatsz bele egy kisebb duplavállasat is.Ha akarsz egy kis rugóút többletet akkor jó, de én a konába a rugóstagot kicserélném dhx 4 re vagy 5 re vagy hasonló tulajdonságú más márkára.És lemondhatsz a lányok vázon cipelésérõl a bowdenezés miatt. :D

Biketrigger köszi a pontosítást :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
legalább messzirõl hallanák õt :-)

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Akkor is speci :D
Meg nemtom annak a konának a vazcsõ tetején megy a bówdenezés, az is egy :(.
De ahogy gondolja én nem cserélném tuti, fõleg hogy ennek a lánca sincs átfûzve vázon, így nem olyan hangos ha esetleg mégis belecsattanna a vázba, meg ha láncot akarsz tisztítani,akkor elég ha egy görgõt kiszedsz a valtóbol és lent is van a lánc és még a sramos szerszámnélküli bontás sem kell.Mondjuk ha ott a boxguide is :) akkor inkabb megbontom a lancot mint elállítsam azt is :).
T*k*m tuddja, én nem cserélném.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
UNKNOWN: jah, ez az FSR volt az utolsó szép Bighit.

Egyébként a 2005-ös Bighit Sport nem FSR rendszerû, sima egyforgáspontos, és mondjuk jó randa is. :)

Feltöltött kép

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nosztalgikus élmények törtek elõ belõlem eme kép láttán

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Sztem ne cseréld le fõleg, hogy mondjuk nem tudom hogy a tiedbe van e fsr (asszem van) de a 2004-es kona stinky be nincs és nekem van egy 2004 es narancssárga, de alattam egyfolytában lekoppant kivétel ha agyonhúztam a rugót ,de akkor meg nem mozgott.Lent a papucsoknál reped el egyébként a hatsó keréknél a forgópontoknál.Amúgy jó nagyon a kona is az egyszerûsége miatt ,de egy bighitet nem cserélnék le, fõleg hogy ki tudja az a kona mit kapott.Inkabb cseréld le a rugóstagot egy 2007-2008 dhx 5.0 re és megint olyan lesz mintha új biciklid lenne.

Nekem ez a kedvenc bighitem az újak nem tettszenek.
http://www.vorb.org....itfsr_l_192.jpg

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
2005ös kék színû bighit sport, vanilla r taggal
am én se cserélnék specit konára, de mondjuk sztem azért egy stinky elég jó vétel ha egy az egybe cserélem így mégha 1 évvel régebbi is.
meg egyszer próbáltam ilyne vázat, vmivel jobban mozgott ugyanolyan taggal mint atz enyém, csak attól parázok mennyit bírna ki ez a váz, mivel hallottam már pár repedt stabról.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Specit nem cserélnék Kona-ra, de meik Bighited van?

2004es stinkyk mennyire bírják a durvulást?
érdemes a bighitemet elcserélni ha nincs vele baj?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nyeregvázcsõ vazz, nyeregvázcsõ... :D Az meg mindegy, hogy mennyivel lóg túl a felsõcsövön, mivel ezért adják meg a felsõcsõhosszt és a vízszintes felsõcsõhosszt, hiszen minél inkább eltér egymástól a méretük, annál meredekebb a felsõcsõ lejtése a nyeregvázcsõ felé. Oké, persze tudom, hogy az átlag júzer csak a nyeregvázcsõ hosszt nézi, nem a teljes geometriát, csak na. :)

nem nagyon lehet tudni. valaki a nyeregcso legvegeig meri, es ha az kilog meg vagy 5 centit a felso vazcso folott, akkor eleg csaloka lehet a meretezes.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
2004es stinkyk mennyire bírják a durvulást?
érdemes a bighitemet elcserélni ha nincs vele baj?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

az idei Kula Deluxe fogad V-féket?

nem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való