van honlap. es milyen profi

RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
adapter továbbra is létezik, más kérdés, hogy azok a vázak nem biztos, hogy bírják a mai tárcsafékek elõidézte terhelést.
hegesztést nagyon nem javasolnám. ha retro, akkora maradjon V-fékes, ha tárcsásat akarsz, akkor meg sajnos venni kell egy új vázat.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
akkor lehet hogy én is feldobom a hosszabb stucnim, meg hátrébbtolom a nyerget is. mondjuk a nyereg eltolásával meg az a baj hogy akkor ha tekerek, a vízszintes hajtókarállásnál a térdem nem fog egy vonalba esni a pedál tengelyével. mert elvileg ez lenne a helyes beállítás a nyeregnél. bár az a pár centi eltolás nem hinném hogy nagyon befolyásolna bármit is, mert nem vagyok versenyzõ.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
a 2006-osnak csak a színeSziasztok!
Tudom ez egy nagyon lama kerdes lesz de nem találtam rá választ, pedig tudom hogy a google a barátom.
Szoval; Valaki meg tudná nekem mondani mi a különbség a Kona Coiler és a Kona Coiler Matic váz között?
Elõre is kösszönöm!
Üdv!
semmiSziasztok!
mi a különbség a Kona Coiler és a Kona Coiler Matic váz között?
nem feltetlenul masik topic, mert a kis vazmeret miatt is nyomhat a nyereg.most meg 18-as monti vázat használok, ami nekem kicsi lenne papírforma szerint, de nem érzem annak pedig 192 vagyok. mondjuk egy 20-as gép kényelmesebb lenne, de ezen sincsenek gondjaim pedig van hogy 60-70 km-t is tekerek. bár általában csak 30-40-et. akkor is inkább a nyereggel van gondom, de az meg már másik topic.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.