Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Lehet igazad van és ez a dolgod de azért adhattál nekem valami esélyt arra hogy találjak magamnak segítséget az oldalatokon.(Nem tudom felfogni az ilyen dolgokat)

nem tudod felfogni, persze hogy nem, mivel nem olvastad el a forum szabalyzatot.

ebbol idezek:

(19.) Bármiféle bejegyzést a fórumba csak egy helyre, egyszer teszünk be. Nem kell azt többször, mindenféle – általunk megfelelõnek tartott topicba – helyre beírni mert nem hülyegyerek a többi fórumozó sem, ha érdekli a téma úgyis látni fogja és valószínûleg ír rá egy választ.

amikor regisztraltal, akkor elfogadtad a felteteleket, szoval most utolag mar ne panaszkodj. az, hogy csak kipipaltad hogy "elfogadom" de lusta voltal elolvasni, nos az nem a mi hibank.

olvasd el talan most >> FORUM SZABALYZAT ES FAQ <<

erre itt nem kerek tobb reakciot.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

moradiszabi

moradiszabi

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Lehet igazad van és ez a dolgod de azért adhattál nekem valami esélyt arra hogy találjak magamnak segítséget az oldalatokon.(Nem tudom felfogni az ilyen dolgokat)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Sajna nincs semmi szett....csak is a csp. bolt, amúgy normál méretesek és kb. 1005 ft darabja a csapágyaknak. A nagyker külön nem foglalkozik ilyennel csak is komplett hátsó résszel adják :)

Mondd, hogy boltban dolgozol akkor elhiszik elsõre.

A sebesség mindent megold.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Szia!

Lehet próbálkozni a gyári szettel, valószínûleg létezik. És valószínûleg olcsóbban megúszod, ha csapágyboltban veszed meg - már, ha nem méreten kívüli a csapágy! Egy kérdés megér bringaboltban, hátha mégis olcsóbb a szett, mint a csapágyboltos változat. Nem tom mennyire szabad reklámozni, de Wilkeresek elég jóban vannak a Merida nagykerrel - némi kitartás, többszöri érdeklõséd ;) és megtudják neked, hogy mennyi az annyi és van-e egyáltalán.

Sajna nincs semmi szett....csak is a csp. bolt, amúgy normál méretesek és kb. 1005 ft darabja a csapágyaknak. A nagyker külön nem foglalkozik ilyennel csak is komplett hátsó résszel adják :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
úbaz, bocs az elszólásér :D

végülis shred lett. meglássuk majd ha kész lesz hogy hogy válik be. .)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Há lebuktatja az aliasaimat, vazz :))) - válaszoltam

A Merida trail igencsak jól néz ki, és azt kell mondjam, hogy cécó vázhoz képest túl van biztosítva. Szép belõle a barna, nekem legalábbis tetszik - v-féket felejtsd el! Minek?? Lejtõhöz úgyis tárcsa köll :) Fini mecha Avid bb7 - használtan egész olcsón megúszható és szinte szétüthetetlen.

Szia!

Lehet próbálkozni a gyári szettel, valószínûleg létezik. És valószínûleg olcsóbban megúszod, ha csapágyboltban veszed meg - már, ha nem méreten kívüli a csapágy! Egy kérdés megér bringaboltban, hátha mégis olcsóbb a szett, mint a csapágyboltos változat. Nem tom mennyire szabad reklámozni, de Wilkeresek elég jóban vannak a Merida nagykerrel - némi kitartás, többszöri érdeklõséd ;) és megtudják neked, hogy mennyi az annyi és van-e egyáltalán.

egy darab telefonért miért kell kitartónak lenni ?

amúgy a bikefun (szeptemberi) készletlistán nincs, de attól persze még lehet hogy létezik..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

az a merida hasonlít a julietre, amit még a legeslegelején terveztünk .) najó csak az a hajlítás... de szerintem a barna miatt ugyse lenne jó :D meg a vfék se lenne hátrány :/

crapula, írtam privát

Há lebuktatja az aliasaimat, vazz :))) - válaszoltam

A Merida trail igencsak jól néz ki, és azt kell mondjam, hogy cécó vázhoz képest túl van biztosítva. Szép belõle a barna, nekem legalábbis tetszik - v-féket felejtsd el! Minek?? Lejtõhöz úgyis tárcsa köll :) Fini mecha Avid bb7 - használtan egész olcsón megúszható és szinte szétüthetetlen.

Okés!

Azt hittem létezik külön hozzá ilyen szett!
Akkor könnyebb dolgomvan.

Köszi :siema:

Szia!

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

az a merida hasonlít a julietre, amit még a legeslegelején terveztünk .) najó csak az a hajlítás... de szerintem a barna miatt ugyse lenne jó :D meg a vfék se lenne hátrány :/
A five-o 14esben meg nem kb ugyanúgy néz ki mint a shred? csak tán annyi, hogy meredekebb a fejcsõszög.
http://www.1stbike.n...a-frontview.jpg

prodigy-vel közeli körökben nincs sok jó tapasztalat :/ 2hónapos gariintézés...

crapula, írtam privát

hát ja így elég undorító, csak 16"-ost meg 18"-ast láttam élõben

de hosszú váz, ebbõl nekem is 16"-os kéne...(najó persze 17-es ha lenne, csak a kona is kezdi ezt a gyökér szokást a 2"-onkénti méretezéssel) a 18-as qrva nagy
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
A five-o 14esben meg nem kb ugyanúgy néz ki mint a shred? csak tán annyi, hogy meredekebb a fejcsõszög.
http://www.1stbike.n...a-frontview.jpg

prodigy-vel közeli körökben nincs sok jó tapasztalat :/ 2hónapos gariintézés...

crapula, írtam privát

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 posts

Hali!

Elsõsorban a csapágy szaküzleteket javasolnám ill. csav.boltokat

Bikertigger:: Bocsi :) korábban keltem :)

Okés!

Azt hittem létezik külön hozzá ilyen szett!
Akkor könnyebb dolgomvan.

Köszi :siema:

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts

13"as marhapicinek tûnik.
nekem van otthon egy 15"ös magellan dracom, az simán jó volt egy hasonló magasságú leányzónak...
nem tudom, hogy mennyiért és hogy szerzed a kona-t, de ilyet már találsz apróban ~10-ért.
mondjuk a 120as villa felejtõs bele :(

Én probáltam 15" shredet és az nekem zavaroan hosszu volt pedig vagyok vagy 180 centi, tehát jo lesz az a 13"as...

Matt, esetleg ez?
Feltöltött kép

Mert ez még jol is nézz ki, felsöcsö ugyan olyan hosszu mint a 13" shrednél, és magasságra sem hiszem hogy nagy lenne..
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

aszittem alacsonyabb vagy :D ;)

most nézem, hogy ez a 16os hoss ez nem hossz hanem rövid :) kb akkora mint a 13as shred. akkor ha a magasság is jó, szerintem jó lesz ez a 13".
szívesen vennék neki amúgy cc vázat, de így hogy nyáron egykétszer jött mögöttem a pxszel, valószínûsítem, hogy hamar száguldozni fog, ha ugrálni nem is. 10centinél nagyobb telót meg tán jobban bírja majd a shred.

viszont en nem is ilyen rönk stucnival hasznalom, hanem hosszabbal (nem tudom a pontos meretet). Amugy meridat soha nem vennek, de ez a vaz egeszen bejon. mondjuk szeretem a tulepitett dolgokat, ezert is van konam :)

----

FÁJVÓ

----

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet venni külön MERIDA TRANS MISSION vázhoz csapágy és csavarszettet. (hátsó felfüggesztéshez)

Válaszotokat köszöntem, azért írtam ide mert ezt többen nézik.

Csao

Hali!

Elsõsorban a csapágy szaküzleteket javasolnám ill. csav.boltokat

Bikertigger:: Bocsi :) korábban keltem :)
www.kannmatti.kepeim.hu

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 posts
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet venni külön MERIDA TRANS MISSION vázhoz csapágy és csavarszettet. (hátsó felfüggesztéshez)

Válaszotokat köszöntem, azért írtam ide mert ezt többen nézik.

Csao

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Szia!

Szerintem egy merev AM váz erre a célra a legmegfelelõbb lenne....
http://www.bikefun.h...rail_vazak.html
15-s méretben jó a súlya és a geoja is jó...

pont ezt akartam volt javasolni de megelõztél...

vagy egy 14-es kona five-o -csak az q. drága-

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

mozgékonyabb az ember a kisbicóval, könyebb kanyarodni, ilyenek miatt viselem el hogy rövid.
leány meg bolond...síugrik. ezért gondoltam hogy itt is valamennyire a száguldozósabb vonal felé tendál majd és jobb lesz neki egy olyan váz ami jobban tolerál mondjuk egy 100-130 között állítható nem cc villát.
de nem tom.
most megin elbizonytalanodtam :o

Szia!

Szerintem egy merev AM váz erre a célra a legmegfelelõbb lenne....
http://www.bikefun.h...rail_vazak.html
15-s méretben jó a súlya és a geoja is jó...
www.kannmatti.kepeim.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
13"as marhapicinek tûnik.
nekem van otthon egy 15"ös magellan dracom, az simán jó volt egy hasonló magasságú leányzónak...
nem tudom, hogy mennyiért és hogy szerzed a kona-t, de ilyet már találsz apróban ~10-ért.
mondjuk a 120as villa felejtõs bele :(

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
aszittem alacsonyabb vagy :D ;)

most nézem, hogy ez a 16os hoss ez nem hossz hanem rövid :) kb akkora mint a 13as shred. akkor ha a magasság is jó, szerintem jó lesz ez a 13".
szívesen vennék neki amúgy cc vázat, de így hogy nyáron egykétszer jött mögöttem a pxszel, valószínûsítem, hogy hamar száguldozni fog, ha ugrálni nem is. 10centinél nagyobb telót meg tán jobban bírja majd a shred.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
jaja, 16os hoss, az en 171 centimhez hatareset. igazabol csak a nagyon meredek reszeken erzem kicsit zavaronak, hogy eloredolok, a kormanyt meg a hasam alatt fogom, a csuklom meg kicsit kifordul, szoval mokas :D de mondom 100%osan megszoktam, tok jol lehet vele felfele is maszni, vszinuleg ennel sokkal hosszabb vazam nem is lesz.

azert hozzateszem, hogy szerintem egy kezdo bringasnak inkabb egy kismeretu CC vaz jobb lenne, eleg csapott a felsocsovuk kis meretben.

----

FÁJVÓ

----

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
55centit ír a konaworld.com
stucnival, hátranyúló nyeregcsõvel lehet variálni pár centit az igaz .)

Ákos a Te vázad mekkora, 16?