Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2008. december 15. - 12:38
Írta 2008. december 15. - 09:30
A tárcsa majd valószínûleg nagyobbra lesz cserélve. Szerintem RS Torának bírnia kell gond nélkül.
Egyszer megkaptam egy Ruckust pár km-re, nekem elég kényelmesnek tûnt.
És igen, elég durvulós kis gépezet.
Volt egy olyan eszement ötletem is, hogy PolarX vázból nagyobb méret, bele egy bazi hosszú nyeregcsõ. Hamar elvetettem az ötletet (mások sem ajánlották).
Köszi mégegyszer a válaszokat:prosze:
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2008. december 15. - 07:47
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. december 15. - 00:36
teljesen jóegyel fentebbi hozzászólás.kék pontozottal aláhúzott linkecske.
jó olvasást.
Én kérdésem:
Kona Blast a 100 kilóm alatt jó-e?
Túrázgatásra használnám, néha durvábban is.
Tárcsafékkel használnám, 160-assal.
Van valakinek tapasztalat?
bár sejtem, hogy nem rossz választás.
Vagy GT Ruckus használható ilyen célra?
100 kilóhoz javasolnék legalább 7"-tárcsát 8Persze a telónak is bírni kell)
új GT- bõl meg ami könnyû kinsis (kinesis ultralight) (hogy melyik modell milyen csõszett azt hadd ne tudjam) csõbõl van azt nem kéne 100 kilóval terhelni.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. december 14. - 23:10
jó olvasást.
Én kérdésem:
Kona Blast a 100 kilóm alatt jó-e?
Túrázgatásra használnám, néha durvábban is.
Tárcsafékkel használnám, 160-assal.
Van valakinek tapasztalat?
bár sejtem, hogy nem rossz választás.
Vagy GT Ruckus használható ilyen célra?
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2008. december 14. - 16:04
Lehet igazad van és ez a dolgod de azért adhattál nekem valami esélyt arra hogy találjak magamnak segítséget az oldalatokon.(Nem tudom felfogni az ilyen dolgokat)
nem tudod felfogni, persze hogy nem, mivel nem olvastad el a forum szabalyzatot.
ebbol idezek:
(19.) Bármiféle bejegyzést a fórumba csak egy helyre, egyszer teszünk be. Nem kell azt többször, mindenféle – általunk megfelelõnek tartott topicba – helyre beírni mert nem hülyegyerek a többi fórumozó sem, ha érdekli a téma úgyis látni fogja és valószínûleg ír rá egy választ.
amikor regisztraltal, akkor elfogadtad a felteteleket, szoval most utolag mar ne panaszkodj. az, hogy csak kipipaltad hogy "elfogadom" de lusta voltal elolvasni, nos az nem a mi hibank.
olvasd el talan most >> FORUM SZABALYZAT ES FAQ <<
erre itt nem kerek tobb reakciot.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. december 14. - 15:58
Írta 2008. december 12. - 19:36
Mondd, hogy boltban dolgozol akkor elhiszik elsõre.Sajna nincs semmi szett....csak is a csp. bolt, amúgy normál méretesek és kb. 1005 ft darabja a csapágyaknak. A nagyker külön nem foglalkozik ilyennel csak is komplett hátsó résszel adják
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. december 12. - 18:55
Szia!
Lehet próbálkozni a gyári szettel, valószínûleg létezik. És valószínûleg olcsóbban megúszod, ha csapágyboltban veszed meg - már, ha nem méreten kívüli a csapágy! Egy kérdés megér bringaboltban, hátha mégis olcsóbb a szett, mint a csapágyboltos változat. Nem tom mennyire szabad reklámozni, de Wilkeresek elég jóban vannak a Merida nagykerrel - némi kitartás, többszöri érdeklõsédés megtudják neked, hogy mennyi az annyi és van-e egyáltalán.
Sajna nincs semmi szett....csak is a csp. bolt, amúgy normál méretesek és kb. 1005 ft darabja a csapágyaknak. A nagyker külön nem foglalkozik ilyennel csak is komplett hátsó résszel adják
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. december 12. - 12:41
végülis shred lett. meglássuk majd ha kész lesz hogy hogy válik be. .)
Írta 2008. december 12. - 10:46
egy darab telefonért miért kell kitartónak lenni ?Há lebuktatja az aliasaimat, vazz
)) - válaszoltam
A Merida trail igencsak jól néz ki, és azt kell mondjam, hogy cécó vázhoz képest túl van biztosítva. Szép belõle a barna, nekem legalábbis tetszik - v-féket felejtsd el! Minek?? Lejtõhöz úgyis tárcsa köllFini mecha Avid bb7 - használtan egész olcsón megúszható és szinte szétüthetetlen.
Szia!
Lehet próbálkozni a gyári szettel, valószínûleg létezik. És valószínûleg olcsóbban megúszod, ha csapágyboltban veszed meg - már, ha nem méreten kívüli a csapágy! Egy kérdés megér bringaboltban, hátha mégis olcsóbb a szett, mint a csapágyboltos változat. Nem tom mennyire szabad reklámozni, de Wilkeresek elég jóban vannak a Merida nagykerrel - némi kitartás, többszöri érdeklõsédés megtudják neked, hogy mennyi az annyi és van-e egyáltalán.
amúgy a bikefun (szeptemberi) készletlistán nincs, de attól persze még lehet hogy létezik..
Írta 2008. december 12. - 05:54
az a merida hasonlít a julietre, amit még a legeslegelején terveztünk .) najó csak az a hajlítás... de szerintem a barna miatt ugyse lenne jó
meg a vfék se lenne hátrány :/
crapula, írtam privát
Há lebuktatja az aliasaimat, vazz
A Merida trail igencsak jól néz ki, és azt kell mondjam, hogy cécó vázhoz képest túl van biztosítva. Szép belõle a barna, nekem legalábbis tetszik - v-féket felejtsd el! Minek?? Lejtõhöz úgyis tárcsa köll
Okés!
Azt hittem létezik külön hozzá ilyen szett!
Akkor könnyebb dolgomvan.
Köszi :siema:
Szia!
Lehet próbálkozni a gyári szettel, valószínûleg létezik. És valószínûleg olcsóbban megúszod, ha csapágyboltban veszed meg - már, ha nem méreten kívüli a csapágy! Egy kérdés megér bringaboltban, hátha mégis olcsóbb a szett, mint a csapágyboltos változat. Nem tom mennyire szabad reklámozni, de Wilkeresek elég jóban vannak a Merida nagykerrel - némi kitartás, többszöri érdeklõséd
Vigyázat! Nagyfeszültség! ![]()
evvagyokén,
Írta 2008. december 11. - 13:15
hát ja így elég undorító, csak 16"-ost meg 18"-ast láttam élõbenaz a merida hasonlít a julietre, amit még a legeslegelején terveztünk .) najó csak az a hajlítás... de szerintem a barna miatt ugyse lenne jó
meg a vfék se lenne hátrány :/
A five-o 14esben meg nem kb ugyanúgy néz ki mint a shred? csak tán annyi, hogy meredekebb a fejcsõszög.
http://www.1stbike.n...a-frontview.jpg
prodigy-vel közeli körökben nincs sok jó tapasztalat :/ 2hónapos gariintézés...
crapula, írtam privát
de hosszú váz, ebbõl nekem is 16"-os kéne...(najó persze 17-es ha lenne, csak a kona is kezdi ezt a gyökér szokást a 2"-onkénti méretezéssel) a 18-as qrva nagy
Írta 2008. december 11. - 13:11
A five-o 14esben meg nem kb ugyanúgy néz ki mint a shred? csak tán annyi, hogy meredekebb a fejcsõszög.
http://www.1stbike.n...a-frontview.jpg
prodigy-vel közeli körökben nincs sok jó tapasztalat :/ 2hónapos gariintézés...
crapula, írtam privát
Írta 2008. december 11. - 12:19
Hali!
Elsõsorban a csapágy szaküzleteket javasolnám ill. csav.boltokat
Bikertigger:: Bocsikorábban keltem
Okés!
Azt hittem létezik külön hozzá ilyen szett!
Akkor könnyebb dolgomvan.
Köszi :siema:
Írta 2008. december 11. - 11:54
13"as marhapicinek tûnik.
nekem van otthon egy 15"ös magellan dracom, az simán jó volt egy hasonló magasságú leányzónak...
nem tudom, hogy mennyiért és hogy szerzed a kona-t, de ilyet már találsz apróban ~10-ért.
mondjuk a 120as villa felejtõs bele
Én probáltam 15" shredet és az nekem zavaroan hosszu volt pedig vagyok vagy 180 centi, tehát jo lesz az a 13"as...
Matt, esetleg ez?

Mert ez még jol is nézz ki, felsöcsö ugyan olyan hosszu mint a 13" shrednél, és magasságra sem hiszem hogy nagy lenne..
"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."
Írta 2008. december 11. - 11:41
aszittem alacsonyabb vagy
![]()
![]()
most nézem, hogy ez a 16os hoss ez nem hossz hanem rövidkb akkora mint a 13as shred. akkor ha a magasság is jó, szerintem jó lesz ez a 13".
szívesen vennék neki amúgy cc vázat, de így hogy nyáron egykétszer jött mögöttem a pxszel, valószínûsítem, hogy hamar száguldozni fog, ha ugrálni nem is. 10centinél nagyobb telót meg tán jobban bírja majd a shred.
viszont en nem is ilyen rönk stucnival hasznalom, hanem hosszabbal (nem tudom a pontos meretet). Amugy meridat soha nem vennek, de ez a vaz egeszen bejon. mondjuk szeretem a tulepitett dolgokat, ezert is van konam
Írta 2008. december 11. - 11:29
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet venni külön MERIDA TRANS MISSION vázhoz csapágy és csavarszettet. (hátsó felfüggesztéshez)
Válaszotokat köszöntem, azért írtam ide mert ezt többen nézik.
Csao
Hali!
Elsõsorban a csapágy szaküzleteket javasolnám ill. csav.boltokat
Bikertigger:: Bocsi
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. december 11. - 11:23
Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet venni külön MERIDA TRANS MISSION vázhoz csapágy és csavarszettet. (hátsó felfüggesztéshez)
Válaszotokat köszöntem, azért írtam ide mert ezt többen nézik.
Csao
Írta 2008. december 11. - 10:35
pont ezt akartam volt javasolni de megelõztél...Szia!
Szerintem egy merev AM váz erre a célra a legmegfelelõbb lenne....
http://www.bikefun.h...rail_vazak.html
15-s méretben jó a súlya és a geoja is jó...
vagy egy 14-es kona five-o -csak az q. drága-

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére