Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
hi,
Egy karbon Carhartt márkájú országúti bringám lett, és szeretnék utánajárni hogy mégis milyen cucc ez, és mennyit ér..(maga a váz)
kb 1.5 éves, és egy Prodigy Splice Elite karbon villa van benne..
full tiagra , belépõszint agyak és felnik
a váz az ami nagyon érdekelne, neten nem nagyon találok róüla infot..
egész pontosan semmit.
valaki?
I don't care how it pedals

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
nekem ebbõl a két táblázatból az jött le, hogy ha beleteszek egy akkora tagot a demo 7-ba, mint amekkora a demo 8-ban van, akkor kapok egy 1,5"-es fejcsövû demo 8-at vagy rosszul gondolom? (mivel a csövek ugyanakkorák, a terpesztés szögében lévõ és a középcsapágy magasságban lévõ különbség pedig a rugóstag különbségbõl adódnak, legalábbis én így gondolom, mivel nyilván ha egy vázba kisebb tagot teszel, lentebb lesz a közepe és jobban fog terpeszteni)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Demo 7 Geometria

Feltöltött kép

Demo 8 Geometria

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás

a váz is más. más a geometria.

részletezd légyszives!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

pont ez a kérdés, hogy a két váz ugyanaz-e és azért mozog kevesebbet, mert kisebb tag van benne vagy más a váz is...

a váz is más. más a geometria.

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Hello
Szerintetek megéri megvenni ezt a vázat?
http://piacter.bikem...t=188004&cat=15
Author Prokop 4x
Nem 4x-ezni szeretnék csak ilyen átlagos, alapszintû street-dirt-lejtõzés szerûségre.
Elõre is köszönöm.

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás

mondjuk a leglényegesebbet hagytad ki, hogy a 7 az 7"-t, azaz 178mm-t mozog, a 8 az meg 8"-t, tehát 200mm-t mozog

pont ez a kérdés, hogy a két váz ugyanaz-e és azért mozog kevesebbet, mert kisebb tag van benne vagy más a váz is...

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

sziasztok!
2008-as Specialized Demo 7 és 8 között annyi a különbség, hogy 7-ben 216-os tag van és 1,5" fejcsõ, 8-ban meg 222-es tag van és 1 1/8-os fejcsõ, vagy a vázban máshol is van különbség? képekrõl ennyit sikerült megállítanom, hátha van vki aki ért hozzá és megmondja a frankót! Thx.
üdv: B

mondjuk a leglényegesebbet hagytad ki, hogy a 7 az 7"-t, azaz 178mm-t mozog, a 8 az meg 8"-t, tehát 200mm-t mozog

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
sziasztok!
2008-as Specialized Demo 7 és 8 között annyi a különbség, hogy 7-ben 216-os tag van és 1,5" fejcsõ, 8-ban meg 222-es tag van és 1 1/8-os fejcsõ, vagy a vázban máshol is van különbség? képekrõl ennyit sikerült megállítanom, hátha van vki aki ért hozzá és megmondja a frankót! Thx.
üdv: B

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.052 hozzászólás
úgy értettem, hogy a merev konak közül csak a kula tetszik.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
jaja mondani is akartam, hogy a Kula max. 100, de sztem 90 mmrel lenne ideális, legalábbis én úgy érzem.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a hosszu utas villad meghatarozza a sulyt is. a kula es tarsai konnyuveru vazak csak 100-ig fogadnak villat. azok a vazak amikbe a hosszabb is belemegy viszont legalabb 3-4-500grammal nehezebbek. szoval tulepitettek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.052 hozzászólás
jap, nem igazán tetszik. ha véletlenül kona lenne, akkor kula delux vagy ilyesmi.
nem kell hogy túlságosan túlépített legyen.:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Feltöltött kép

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.052 hozzászólás
melyik kona?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
ez a Kona pl. gyönyörû, igaz neked kommersz lesz.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

köszi, ezeket mindjárt meglesem.

a meridával szemeztem már tavaly is ,de vmi "különlegesre" vágyik a kis lelkem. :)

igen, a telótopicban említett 351-es recon jön bele. könnyû-közepes kerekekkel, slx-xt hajtás és váltás. a fékek még kérdés. amolyan "szteroidozott cc" bicaj lesz, ha egyszer ellkészül.

edit:
valami ilyesmi lesz (chromag sakura):
Feltöltött kép

szivem szerint titán lenne, de azért az mégiscsak.... :(

közben meglett az ns geoja, elvileg nem is rossz.:)

kona five-o?abból több méret is van, nem csak kettõ. szépnek nem mondanám, de valószínû elég tartós. a meridát azért javasoltam, mert annál többet én merevvázra nem költenék. titán megint más, de na. maradjunk a földön:)
szvsz merida hfs trail 1000 váz, recon, slx hajtó, fékek, váltókarok; xt shadow rövid h. váltó, e.váltó, agyak, tárcsák, sor és lánc.
ez azért elég korrekt lenne:)

edit: tévedtem, a 2009 5-o q.jól néz ki
http://www.xfactorne...nyelv=hun&db=20
ha már úgyis 130as a a recon:)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.052 hozzászólás
köszi, ezeket mindjárt meglesem.

a meridával szemeztem már tavaly is ,de vmi "különlegesre" vágyik a kis lelkem. :)

igen, a telótopicban említett 351-es recon jön bele. könnyû-közepes kerekekkel, slx-xt hajtás és váltás. a fékek még kérdés. amolyan "szteroidozott cc" bicaj lesz, ha egyszer ellkészül.

edit:
valami ilyesmi lesz (chromag sakura):
Feltöltött kép

szivem szerint titán lenne, de azért az mégiscsak.... :(

közben meglett az ns geoja, elvileg nem is rossz.:)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
gyanítom, hogy a recon. merida tfs/hfs trail nem játszik? az 1000es még nekem is tetszik, pedig nem vagyok oda a meridák dizájnjáért. és bm tesztben szerette lcs.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
havernak ilyen cove-ja volt evekig, es imadta. crc-n van meg a kinesis maxlight pha5e meg a maxlight xc 120, mindketto hosszuutas villahoz. a pha5e kisse kemenyebb vonal, nehezebb is. milyen villa is lesz bele?

RAUH-Welt
B E G R I F F