Bár én nem szeretem, de helyedben a Specit választanám.nagy dilemma, és kérdés:
2006os scott ransom 20 (karbon) vázról vélemény?
ha azt tudná amit írnak a marketingesek róla, akkor tökéletes lenne, de sajnos neten utánaolvasva gondok vannak a karbonnal, meg az equalizer taggal is..
mi a véleményetek, beleugorjak ebbe, vagy vegyek inkább egy speci endurót/pitch-et/ giant reign-x-et?
(gemini helyett kell valami öreguras, sokat mozgó, könnyû am gép...)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Started by
zOrg
, 2006. January 10. 04:39
Posted 2009. February 25. - 18:23

Posted 2009. February 25. - 17:54

Nem kell utána festeni ha valamit hegesztünk ezzel fújjuk le és kész!igen, néztem ilyet is. elvileg nem rossz, de nem tudom utánna festeni, így ez a nicro izé jobbnak tûnik.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. February 25. - 17:47

nagy dilemma, és kérdés:
ha azt tudná amit írnak a marketingesek róla, akkor tökéletes lenne, de sajnos neten utánaolvasva gondok vannak a karbonnal, meg az equalizer taggal is..
mi a véleményetek, beleugorjak ebbe, vagy vegyek inkább egy speci endurót/pitch-et/ giant reign-x-et?
Autist Team:)
Posted 2009. February 24. - 13:32

A cink spayt azért mertem ajánlani mert volt egy 10 éves meri mikrobuszom ( ex roham mentõ ) a hûtõ rácsát masszívan ette a rozsda elvittem lefesteni az kb 1/2 évig tartott ekkor fogtam a hütõácsot homok fujó majd cink spay és fehér radiátor festékkel 2 rétegben még átfujtam 2 évig használtam még és egy rozsda pötty se jött elõ

Posted 2009. February 23. - 16:41

Cink Spray villanyszerelõ bolt vagy elektronikai bolt esetleg festék üzlet
De ha pesten jársz szívesen befújom mindig van a kocsimban
De ha pesten jársz szívesen befújom mindig van a kocsimban
Posted 2009. February 23. - 16:29

Nem, mert minden egyéb csõ teljesen zárt, - kulacs tartónak is zsák furatok vannak benne - így csak az üléscsõ sliccelésénél van lehetõsége a víznek...csak az üléscsövet fújta? a többibe nem kell semmi?
A középrész a kulacstartó furatok és a bovdentartó szemek pedig rozsdamentes anyagból készültek.

Posted 2009. February 23. - 16:17

Acélnál is van pár felületnemesítõ / korróziógátló eljárás, de otthon a fürdõkádban nem lehet az igazi...
Posted 2009. February 23. - 16:16

Yasec használ valamilyen spray alapú felület kezelõ szert. Nekem is azzal fújta ki az üléscsövet a CroMo vázon. (Csak tudnám a nevét?) :chin:acél váz csöveit érdemes belülrõl vmivel befújni vagy egyéb módon kezelni rozsdásodást megelõzendõ?
Emellett lehet még foszfátozni is, a merci is azt csinálj a G osztály alvázánál.

Posted 2009. February 23. - 16:15

Posted 2009. February 23. - 16:03

én inkább valami fürdõt jvasolnék neki
nikkel pl
nikkel pl
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2009. February 23. - 10:52

jó kis tanulmány 22 összekoppant dh géprõl
http://www.littermag...es-g-d-out.html
csak az m6 darálja az ülést...
http://www.littermag...es-g-d-out.html
csak az m6 darálja az ülést...
Posted 2009. February 22. - 22:00

400as kevés is lesz a 85kg hoz. én 65vagyok és 450esem van, neked 550es kellhet kb. A rugóstag elhelyezést én úgy tudom hogy a felsõ: 216os taggal 19centi(vagy 222es és 24es hátsókerék), alsó: 222es tag és 21centi(pontosabban 209mm)
Posted 2009. February 22. - 21:53

még barátkozok vele
arra a két hónapra? minek?

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2009. February 22. - 19:33

nagyon köszi!
nem tudom melyikbe tegyem..supert vel még összelövöm..
most 400as rugó van rajta,ez lehet h kevés lesz..
az enyém ilyen fura.. http://www.jacksbike... fsr 3 2008.jpg még barátkozok vele
nem tudom melyikbe tegyem..supert vel még összelövöm..
most 400as rugó van rajta,ez lehet h kevés lesz..
az enyém ilyen fura.. http://www.jacksbike... fsr 3 2008.jpg még barátkozok vele

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!