Valaki azt is meg tudná mondani,hogy milyen méretû az üléscsõ? (Vega DH) Már csak azért is mert semmi kedvem lecipelni a vázat a bringáshoz,a tolómérõmet meg elvitte a blöki

Köszönöm
RAUH-Welt
B E G R I F F
Halihó sporttársak!
kinéztem egy magellán vega dh vázat,és nem tudom,hogy a most vásárolt hajtókarom bele megy-e. Ez konkrétan egy kéttárcsás 09-es simano slx.
Elõre is köszönöm a válaszotokat,és ha esetleg nem jó akkor mit tudnátok ajánlani.
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
RAUH-Welt
B E G R I F F
jo lesz bele.
RAUH-Welt
B E G R I F F
mivel gyakorlatban nem fogjuk tudni eldönteni....Ezzel vitatkoznék.:chin:
én meg nyugodtan mernék tenni rá hogy ha nem tudnád melyiken ülsz nem nagyon éreznél klönbséget (azonos tggal persze)
én meg nyugodtan mernék tenni rá hogy ha nem tudnád melyiken ülsz nem nagyon éreznél klönbséget (azonos tggal persze)most nem akarom tulragozni a dolgot, de akkoris eleg nehez tagadni a hasonlosagot. tradicionalis elso haromszog, fuggolegesen allo rugostag, paralelogramma hatso resz. kona, turner faux-bar, ellsworth, canyon stb horst link. ugyanaz a rendszer.
tudom hogy ettol fuggetlenul meg tervezes kerdese es tok mas karakterisztikaja lesz a mozgasnak, de ha csak a vazak felepiteset veszed figyelembe akkor igenis ugyanugy neznek ki
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
es par evvel ezelott a turnerek is mind ugyanigy neztek ki
a dhr-en kivul persze.