es par evvel ezelott a turnerek is mind ugyanigy neztek ki

RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
bár kicsit nehezen tudtam követniHello! 2004es Mission vázat meg lehet valahogy buheralizálni, hogy 80 helyett 120at mozogjon, mint az akkori TransMission? Ha jól látom, a trmissionben a himbakar nem áll annyira meredeken és a támvilla is rövidebb.
Másik láma kérdés. Vennék trmissiont, de a mérettel gázban vagyok. Ha a mostani 18as vázam 135mm kormányszárral, tökig hátrahúzott nyereggel (jelzésig) 2cm-rel hosszabb, mint a megfelelõ (ha lenézek, a kormánytól kb 2 centivel van beljebb az elsõ tengely), akkor egy kb 21es trmission váz (geót sehol sem lelni) nem lesz túl nagy, vagy lomha és rövid stucnival nem fogja emelgetni az orrát?
Nem errõl, de ugyanekkora vázról beszélek:
http://rowery-happy....es/IMG_4454.JPG
Régen is 17, 19, 21 volt a transmission mérete? Lehet ez a 21es? Bocsi ha ismét hülyeségeket kérdezek, de ezek a méretek annyira összevissza mennek, volt nálam kölcsönbe egy 20as merev merida, az kényelmes volt, de lomha, aztán a héten kipróbáltam a zsír új trmissionöket, 19est, az jó volt, a 17eset jobban tudtam kezelni, de az meg kicsi volt. A mostani 18asból kiindulva jobb lenne méret miatt egy nagyobb, de akkor ugrik a könnyebb kezelhetõség.
Most bikemagon van hirdetve egy szürke 2006os trmission, nagyon nagynak néz ki, de máshol nem lelek.
A legjobb az lenne, ha a mostanit át lehetne szabni, hogy többet mozogjon120as Black telóval használnám.
A "szar geo" pedig egy elég szubjektív dolog.
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
én pl nem lennék hajlandó egy valag pénzt fizetni hogy görnyedhessek egy szar geójú de amúgy májer vázon (nem szeretem a rövid vázakat, ezért nem jön be pl a Rocky geója) ezt értettem észérv alatt.esszeru elvek alapjan kikotne a szokasos 4esnel
stumpjumper
xtc
kula
8500
ha mar ennel egzotikusabb kell [mas emberek mas szempontok] akkor rangsorolhatunk a majerfaktor alapjan is. igaz az meg kisse szubjektiv. szerintem a RM is eleg egzotikus, foleg Magyarorszagon. a Yeti viszont kisebb szerias, vilagszerte kevesebb fut belole. plusz mivel az az uj, en azt valasztanam.
Az RM 2007-ben már igazoltan tajvani gyártónál készíttette a vázait. 2005-2006 környékén helyezték ki a gyártást, így igen nagy valószínûséggel már a Vertex is a ferdeszemûeknél készült.
esetleg nem lenne célszerûbb észérvek alapján választani májerfaktor helyett ?
ha meg ez a 2 akkor egyértelmûan az amelik új..
RAUH-Welt
B E G R I F F
esetleg nem lenne célszerûbb észérvek alapján választani májerfaktor helyett ?Ha választhatnátok Rocky Mountain Vertex Team (pár éves bordó/fehér), vagy Yeti ARC (új, türkiz/fehér) között? Melyiknek nagyobb a respektje?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nem kell utána festeni ha valamit hegesztünk ezzel fújjuk le és kész!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"