the-d a hibás
itt kérdezett
MOCSOOOK!

rbalint: trance nem lenne rossz, de kicsit drága nekem most újonnan. használtan meg nem találok/tam.
the-d a hibás
itt kérdezett
a 2600 g az saját a többi a fritzeké (mondjuk most megnéztem az övék 20-as, annyi diffi lehet az én mért 18-asom 2600 grammjával, jóval nagyobb a 20-as)Ez saját mérés?
Mert ennél neten a "régi" Anthemre mindenhol csak könnyebbet találtam; 2438 gr (20', Manitou weight weenies) és 2.51 kg (18', Fox, MTBR). Létezhet, h a vázak ekkora szórást mutassanak?
nem akartok minderrol valami vazas topikban targyalni?
csak mert elvileg azert van...
RAUH-Welt
B E G R I F F
akkor pontosítsunk és bonyolítsunkÉrtemén hogy napriajz, de mire mondod?
Tigger: szerintem (a most gyûjtött infók alapján) fsr jó 3-400 grammal nehezebb az Anthemnél.
Meg nem automata lock kell mindenképp, a lényeg hogy ne kelljen lockolni a felfüggesztést felfele. Hogy a forgáspontok vagy a tag küszöböli ki a pogózást, az mindegy:)
Akkor nem egy csapatban vagyunk.Vuelta. Már ha még mindig csapattagnak tekintenek:D kicsit kihagytam, pár évet, de most csapat is belelendült, én is, határ a......
A sebesség mindent megold.
E!
a nem braines súlyban cca ugyanannyi mint az anthem..(M-esben 24xx gramm a vaz és 220-230 a tag, a branes 2880 g taggal)
hát az "automata locknak" többek közt a súly az ára (az epicnél is amúgy)Vuelta. Már ha még mindig csapattagnak tekintenek:D kicsit kihagytam, pár évet, de most csapat is belelendült, én is, határ a......
Tigger: hát igen, probikeban találtam egy alighasznált brainest, de súlyban is sok, ára hallatán meg majdnem összecsináltam magam.
Melyik csapatban vagy? Csak azért, mert az én csapatom is ilyen színû.Csapatom pirosfehér...
A sebesség mindent megold.
viszont abból max M-es ha 17-/18-ban gondolkodsz18as vázzal még nem kísérleteztem, de most 17es, elég XC geometriás van, és egy 100/120as villa benne, és az új villát is hasonlóan akarom, RTWD vagy U-turn. Szóval lehet hogy pl Thez fsr-je számomra jobb, mert kb ilyen 10 cm-t mozgó vázat néztem. Anthem meg 9, szóval nem ezen fog megbukni a dolog, de szólj ha mégis, mert nem való bele nagy vella.
2,6 taggal a váz ha jól emléxem (2007-es, fox taggal. 18-as)Tuti hogy pénzt kapsz Kalától ezért, tuti!
Kala: hány kiló akkor? Meg Manitou mi a tag benne? És igen 18' körül keresek.
Ha kell Kala gépe akkor siess.
Ahogy elment a scutum, én lecsapok a vázra.