vegyél össztelóstot. van egy retro kona 30körül, ha méretileg jau'mint sokegyéb
csak egy megbocsátóbb hátsó háromszögû vázat kell kerítenem a kula helyett,s most agyalgok apróilag
intersportos genesis ktm licenc, annyira nem rossz.
vegyél össztelóstot. van egy retro kona 30körül, ha méretileg jau'mint sokegyéb
csak egy megbocsátóbb hátsó háromszögû vázat kell kerítenem a kula helyett,s most agyalgok apróilag
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
RAUH-Welt
B E G R I F F
4 forgáspontos rendszer mûködésérõl és elõnyeirõl a specialized honlapján találsz bõséges infót, videóval animációval , egyenes vonalon mozdul a kerék stb...mivel a dolgot egy Horst Leitner nevû fószer szabadalmaztatta,-Horst Link- viszont a speci megvette a szabadalmat stb stb...õk FSR-nek hívják. lényeg hogy ezeknél a hátsó forgáspont a láncvillán van, a kona féléknél meg a támvillán. elõnye többek közt hogy az fsr-esek blokkolás közben is aktivak maradnak, a kona félék bemerevednek. én mondjuk nem éreztem jelentõs különbséget, bár azt mondják inkább a nagyobb rugóutas gépeknél számít. ehhez képest a konára azt mondják az nem valós 4 forgáspontos. fritzek az újságban több forgáspontos rendszernek hívják .
RAUH-Welt
B E G R I F F
Maggi 5-el föntebb írtam lelehetnétek olyan tündérmackók, h nekem is mesélnétek
aki járatosabb ebben, h milyen a rugózási rendszer meg ilyesmi....Sala vmi Fsr-t emlegetett, de hogy mifán terem azt így nem igazán tudom...
Neked is csak azt tudom mondani, mint miden kezdõneklehetnétek olyan tündérmackók, h nekem is mesélnétek
aki járatosabb ebben, h milyen a rugózási rendszer meg ilyesmi....Sala vmi Fsr-t emlegetett, de hogy mifán terem azt így nem igazán tudom...
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Mire ez a nagy fehér allergia??Dvelemenyem van
nagyon szep. foleg ezekkel a kerekekkel meg igy feher szin mentesen