'08 dawg supreme 180ért vs. '09 dawg 210ért, mindkettõ új. elõbbi mellett ár, tag, szín; utóbbi mellett rugóút és az, hogy idei. meg talán az, h. meredekebbek a szögei s talán mászni könnyebben vele(bár a canyonnal is felküzdöttem magam eddig midnenhova, pedig sokak szerint csopperes).
ötletekjavaslatok?
savanyú! apróbeli ájdrájvot nézegeted? vele még soulrider-es hirdetéskorában szemeztem(tag nélkül 89volt).
nem biztos hogy érezhetõ azok a 10-ed fokok amit konáék mérnek. én mentem 08-assal teljesen jól lehetett vele mászni. és a 17-es pont jó volt a 176 centihez. amúgy elsõ 3 szögük biztos hogy ugyanaz, az idei 6" meg sztem igazából 5.5". viszont az újanak igényesebb a hátsó rész kidolgozása. supreme ellenben nem nagyon lesz több db itthó.
tagból viszont nekem az rp2 szimpibb, a 23 sztem csak parasztvakítás, tök felesleges az a +3 állítás. konánál nagyjából úgyis csak a legkeményebbet tudod használni meg a nyitottat.
ed : ha meg faktorikus beszerzés, megkérdezném mennyi az upgrade dhx-air tagra .
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való