Köszönöm mindenkinek a segítőkész hozzáállást és a sok segítséget, tippet!
A vélemények azért ahogyan olvasom eléggé megoszlanak a teleszkóppal kapcsolatban, és a megoldások terén is.
Akkor ahogyan terveztem a hétvége körül neki is állok és a leírás alapján megpróbálom megcsinálni az olajcserét, felújítást, ha elakadnék akkor szerviz.
Bízom benne, hogy ez segíteni fog a probléma megoldásában.
Megnéztem a Lefty telót, hát így elsőre azért eléggé fura, nekem talán túl extrém az egyszáras megoldással.
Azt nem igazán értettem, hogy új dual air nem lesz.
29"-os kerékméretben már nem gyártanak dual air teleszkópot?
Sajnos nem nagyon vagyok otthon ebben a témában, és nem is igazán ismerem a márkákat, a típusokat meg főleg nem...
Annyit hallottam, hogy a legjobb teleszkópokat a Fox gyártja, meg, hogy van rugós és levegős, és ha lehet akkor a levegőset vegyem.
De ennyi kb., nem tudom mire melyik a legjobb, gyártókon belül mik azok amik jók, melyek amik kerülendők stb....
Vagy a márkán belüli kategóriák, osztályok hogyan következnek egymás után.
Új teleszkópokból, 29"-os méretben melyik az a pontos gyártó/típus ami jó lehetne, mondjuk 150,000 - 180,000 Ft.-ig bezárólag?
Kérlek titeket ha írtok akkor tényleg pontos gyártót és típust írjatok mert nem tudom félszavakból, annyira még nem ismerem ezt a témát.
Vagy ha van valakinek esetleg használtan eladó, ami tudja azt amik az elvárások akkor kérem, hogy szóljon.