Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
pesten a zuglói vasúti megállónál van egy cég, vonatról átom mindig a táblát, ez áll rajta: "felületkémia" egy próbát megér.

rst space beárazás: ~ 50k

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
snno vki mesélt vmi ganz nemesítõ-mûhelyrõl ahol állítólag kifelé is dolgoztak.. de passz, valszeg veszett fejsze..

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Dante: nem valószínû

a régi judynak nem ugyanaz a felsõrésze? (1998 körülieknek)
mert olyat az apróból fillérekért lehet kapni
Autist Team:)

adambiker

adambiker

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Jó de mennyit érhet az a teló mert sehol sem láttam külön?Az a baj hogy a volt osztálytársamnak az anyjának a testvérének a férje hozná nagykerbõl mert van neki bicajüzlete és sajnos nem tudok variálni mert ez már így nagyon nagy szívesség.Nem akarok mégjobban bekomplikálni.
Tehát mennyi $?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Vajon van hely Magyarországon, ahol egy becsúszószárt újateflonoznak? :) Mondjuk nitridált-titánium vagy hasonló kellene. (cseppet lekopott a SIDem 20K km után...a becsúszócsere meg drága nagyon)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Szerintem kapásból a boltban ki lehetne cseréltetni egy másik villára, egy kis ráfizetéssel. Így nincs (akkora) veszteség.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

adambiker

adambiker

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Sziasztok.
Most fogok venni egy Magellan Polar-X Superman-t .
Szerintem tudjátok, hogy mirõl van szó. Van abban a gépezetben egy RST Force 100mm-es teleszkóp. Szerintem nem rossz de nem is olyan jó. Körülbelül mennyiért tudnám úgy eladni h nem mentem vele semmit, még ki sem próbáltam? Érdemes eladni és venni egy Manitou-t vagy valami ilyesmit? Dirtre-streetre lenne használva. Többen mondták h inkább adjam majd el ha megveszem és vegyek bele egy jobbat.Sajnos nagy keret nincs másikra így csak annak az árából vennék másikat.Elõre is köszi a segítséget!

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Üdv.
Ha valaki tudna irni valami infot SR Suntour NRX-6000 trekking telóról azt megköszönném.
Édesapámnak gondoltam (90kg) városi használatra. Nagyritkán kis hegyi tekerésre.
Vagy esetleg valami más ötlet, hogy milyen menetes telót érdemes beszerezni max 20K ért?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

na mondjuk azt nem tudtam hogy ennyire konnyu. azt hittem hogy valami lufi fox sulyban gyalazza.

foxok nem nagyon vannak 1500 gramm alatt....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na mondjuk azt nem tudtam hogy ennyire konnyu. azt hittem hogy valami lufi fox sulyban gyalazza.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

sulyban biztos van jobb, de akkor kb a duplajat fizeted [azonos merevseg mellet].

Én ebben sem vagyok biztos...nekem '05-ös Reba RACEem van, és rózsával együtt 1640g, 22 centis nyakkal. Sztem ez ilyen merevség mellett nem rossz.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en most egy reba sl-t probaltam, es bar nem vagyok versenyzo, azt vettem eszre hogy nem vettem eszre semmit. es ez a lenyeg. hogy ott van a villa, es nem kell vele torodni mert jol_mukodik. sulyban biztos van jobb, de akkor kb a duplajat fizeted [azonos merevseg mellet].
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

gyuree

gyuree

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Tudnátok segíteni a Suntour villákkal kapcsolatban egy kis tapasztalattal?
Konkrétabban mondjuk Duro-D érdekelne, vagy bármi ami 10cm-t mozog legalább, olajos csillapítású és 25eFT körül, legfeljebb 30eFT-ért kappható.

Más márkák is érdekelnek, amik legalább ennyit tudnak (kivéve RST, és ami alatta van:D )

Elõre is köszönöm mindenki véleményét!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a reba olcsóbb is

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
r7 eddig nem sok ember alatt volt, így annyira nagyon megitélni nem érdemes szerintem. amit én próbáltam, az nekem tetszett mind súlyban, mind kinézetben, mind mozgásban;)
igaz az talán nem comp volt.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

és akkro nem vennél r7-et az erõsség miatt?:) hát érdekes figura vagy ám!:)

én nem az erõsség miatt mondtam a rebát .......csak eddig hallott - olvasott tapasznyalatok alapján tán jobban mozog, mindattól független hogy természetesen merevebb.

amúgy nem gyenge az a váz...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
és akkro nem vennél r7-et az erõsség miatt?:) hát érdekes figura vagy ám!:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

jó de hány kiló vagy:D
magad alá sztem 1500 grammos cc vázat sem vennél ugye?
:)

1380 grammosat vettem :) jövö héten tán kész is lesz....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
jó de hány kiló vagy:D
magad alá sztem 1500 grammos cc vázat sem vennél ugye?
:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

annak vastagabb a becsúszója, szal tuti erõsebb!:)

bevallom cc gépbe nem vennék rebát. oda a kicsi keskeny pont eleget mozgó villa illik. manitou ebben durván elõnyben van. ha már optikára megyünk csak:)

azér én cc gépbe is inkább reba.....legfeljebb ha iszonyat grammos akkor worldcup.....