Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

adambiker

adambiker

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Sziasztok.Az lenne a kérdésem h hol és mennyiért tudnék venni dirt jumper pro-t.Sehol nem láttam a neten és olyan kéne.Amúgy 50-60 körül milyen telót tudok venni DIRTRE?Köszi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Reba SL-t?
Majd írhatnál tapasztalatokat. Meg milyen fékkel?

magura luisa fr ---185ös tárcsa
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás

1ébként tegnap vettem.....

Reba SL-t?
Majd írhatnál tapasztalatokat. Meg milyen fékkel?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
1ébként tegnap vettem.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Két boltban is (Speed-Way, Diósd Bike). Mindketten azt mondták, hogy már csak elfekvõ raktárkészletek vannak...

EZ alapján én megkérdõjelezném....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás

ezt ki mondta Neked ?

Két boltban is (Speed-Way, Diósd Bike). Mindketten azt mondták, hogy már csak elfekvõ raktárkészletek vannak...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

, de már így is csak elvétve lehet Reba SL-t kapni, mert nem gyártják :(.

ezt ki mondta Neked ?

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás
Na, nekem megoldódott a Reba vs R7 kérdés. Jelenleg nincs pénzem, de már így is csak elvétve lehet Reba SL-t kapni, mert nem gyártják :(.

A Manitou villákra lehet opcióként lockoutot kérni? Vagy ha keményre állítom a telót, akkor nem fog pogózni? (Egyelõre merev villával tolom)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Ebben már nincs SPV, szóval akkor mit is csináljak vele?
Ill. hova vigyem szervízbe.... ?

rugó van benne? :) de most komolyan, a rugó miatt nem lehetne csak úgy simán koppra végignyomni.

Johansen

Johansen

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Háj!

Tudna nekem mondani valaki egy megbízható korrekt szervízt ahol telóval is foglalkoznak???Lehetõleg Budapesten.Elég ritkán tok jönni szal ha lehet emilbe nyomjátok az infót!Elõre is köszönöm a segítséget!Pááá

emil: emperor_lord@hotmail.com

m3nace

m3nace

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Ebben már nincs SPV, szóval akkor mit is csináljak vele?
Ill. hova vigyem szervízbe.... ?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
de ha nincs benne spv, akkor még lehet jó.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
sosem volt jó, mert manitou és spv :) amikor visszajött, eladtam, mert nem az volt az elsõ baj vele.

m3nace

m3nace

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
azóta jó a cucc?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nekem kivitték ausztriába...
valaki olyannal, aki már látott ilyet belülrõl.

m3nace

m3nace

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Hogyan lehet megcsinálni? Meg tudom ezt csinálni én is otthon ?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nekem volt ilyen a sherman slider plusszal. az volt a baj, hogy elmozdult a becsúszószószárban a persely.

m3nace

m3nace

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Sziasztok.
Adott egy gyakorlatilag új (kevesebb mint 50km, karcmentes) Manitou Sherman BreaKOUT Plus villa, amit vettem egy nagyon rendes debreceni sráctól.
Mivel az eredeti tulajnak nem igazán tetszett az SPV ezért Gardán a manitou szerviz sátorban kicseréltette az SPV-t TPC-re. A Probléma itt kezdõdik. - természetesen tájékoztatott engem is róla, mielõtt megvettem a villát - szóval a villa nagyon könnyen felkoppan. Elég egy picit megmozgatnom az elejét és máris egy brutális koppanást érzek és vége a teló útjának. A srác szerint elképzelhetõ, hogy véletlenül nem a breakout TPC-jét tették bele a villába, hanem a kis tesó (Flick Plus TPC-jét) és ezért van olyan érzése az embernek, hogy hipp-hopp vége van az útnak.
PLZ segítsetek, hogy mit lehetne csinálni a villával? Hogyan lehetne meggyõzödni, hogy valóban a rövidebb rúd van benne? Hova érdemes szervizbe vinni, esetleg érdemes-e otthon szétkapni, mert pl. kevés vagy nem elég sûrû az olaj, stb, stb.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hihi, ez tényleg nem rossz, lehet, hogy megalkudom vele...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Vajon van hely Magyarországon, ahol egy becsúszószárt újateflonoznak? :) Mondjuk nitridált-titánium vagy hasonló kellene. (cseppet lekopott a SIDem 20K km után...a becsúszócsere meg drága nagyon)

megoldás?

http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

bár ezen is van valami sérülés. az alsó szár valszeg kell itt egy srácnak, mert neki meg az néz ki szarul. úgyhogy egyben el lehet küldeni.