Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

ú

A Biker válaszolt a kérdésemre, és sajnos a hír igaz. A Reba SL gyártásban marad, de csak a kerékpárgyártók kapják meg. Szóval marad az R7 Comp...

Sztem még van Reba SL (csak nem u-turn-os), de van még....
http://ebike.hu/term...implavallas/805
http://www.probike.hu/arlista.html
Ez pedig idei Reba SL:http://www.thebikesh...e=2&categ_ID=12

ÉS egy Reba sl, sokkal jobb mint egy R7 comp....:D

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Üdv!
Pike-ban lassan esedékes lesz egy olajcsere. beszéltem is Zolleval, azt mondta hogy eddig 2.5ös Motorex volt benne.
Mit eredményezne pl, ha kicsit kisebb sûrüségû lenne benne, de egy kicsit több?
És mégvalami. Egyik ismerõsömnek is nemrég volt cserélve, és azóta recseg a villa. Mi eredményezhet ilyen tünetet?

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás

2006-s Reba paletta: http://www.sram.com/...rks/reba/sl.php
Szerintem õk a 2005-s SL változatra gondoltak.

ú

A Biker válaszolt a kérdésemre, és sajnos a hír igaz. A Reba SL gyártásban marad, de csak a kerékpárgyártók kapják meg. Szóval marad az R7 Comp...

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
HÁJ! Gyerekek mi a véleményetek az SR Suntour RUX-E Telóról?? Nekem egy 14,5" Hardy3-ba kellene. DIRT/Freeride felhasználásra, tehát ugribugri... Az ára a kategóriájában nem rossz...a nyílt olaj fürdi, a 32mm Becsúszók az meggyõzõ számomra... Nincs atom sok pénzem mert a bicajt most építem és még az elején vagyok..Tehát a véleményeet várom! Juujj az még idebiggyesztem h 80kg vagyok jelenleg..(dagadt dög) de már örgszem :D...nah persze ez le fog menni hamar 76-ra :)..csak gondoltam hasznos infó ez még
*

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás

de add el háromhavonta és akkor tutira jó marad:D

nálad ez bejött? :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
illetve néha lehúzni a porlehúzóról a 3 hónap alatt egyenesen odanõtt sarat, olajos retket:)
illetve néha néha egy egy olajcsere...:)

mintha a lábai nem álnaának párhuzamosan teljesen...

így jár az aki nagylátószögüvel fotóz ilyen közelre. optikai csalódás rulez:D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mintha a lábai nem álnaának párhuzamosan teljesen...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
állítólag forgatni kell, de add el háromhavonta és akkor tutira jó marad:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
http://www.pinkbike.com/photo/858021/ http://www.pinkbike.com/photo/858024/

Mit csináltak ezzel, h így elkopott a becsúszó? Mivel lehet megelõzni, hogy az enyém is ilyen legyen (csak elõvigyázatos vagyok, más kárán jobb tanulni).

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
egy jó, hasnyált villa tökéletes megoldás lenne. utána mikor van zsé, meló, meg lehetõség, akkor jöhet a nagygép.
addig ilyen DO, esetleg psylo v használt pike, toora, vagy hasonló okosságokkal tökéletesen elégedett lehetsz.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
ok, csak már kissé unalmas h semmit nemmozgó rst-m van, szal ezt nemszeretném még 0,5-1 évig használni, ezért vmi kompromisszumos megoldás lesz

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
változó
attól függ mit akarsz. nekem egy ideig elég volt, nem nagybicó, hanem ilyen ~15 cm-es gép, abba tökéletes volt. röhej de a giantban is jól állt.
szóval ha ennyire elõre gondolkozol, megéri. de késõbb lehet jobb, kiforrottabb villák is lehetnek. msot egy do-t nyúzok énis, és nem érzek semmi kolbászolást, merevtelenséget, igaz semmi 360as trükk nincs benne a repertoáromban egyelõre.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
nálam ezek még odébb vannak, nagybringa meg jódarabig nemlesz
inkább veszek most egy drop off compot vagy akármit, és elkezdek vmi nagybringára gyüjteni, polar x-re nem érdemes annyit áldozni, ha dhzni akarok
ha meg vezsek mondjuk egy pike-ot az meg nagybicóba úgyis kevés...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de a telón is nagyon múlik. nagybringába alap, kicsiben viszont ha nem ugrassz 180 és hasonló trükköket, akkor nincs 100%ig szükséged rá. de ha ezek tervezve vannak, akkor érdemes, hisz akkor nem egy életbiztosítás.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
már kezdõ szinten is érezhetõ, pl ha még nem ugrik az ember 1-2 méteres letöréseket?
vagy ha a merevség nem oylan jo, akkor nembírhatja sokáig a teló, vagy mi lehet a probléma?
az a baj, h egy átütõs teló nagy beruházás... új kerék stb
erre meg kéne még kb1 évet spórolnom

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
bõven érezhetõ...
de ha megnézel egy gyorszárat, meg egy átütõtengelyt, akkor lehet fel sem merül benned ilyen kérdés ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Érezhetõ.

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
átütõs és gyorsszáras teló merevsége között nagy a különbség?
vagy nem az elsõ agyon (átütõs v. gyorssz.) múlik a merevség, sokkal inkább az adott telón?

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Sziasztok.Az lenne a kérdésem h hol és mennyiért tudnék venni dirt jumper pro-t.Sehol nem láttam a neten és olyan kéne.Amúgy 50-60 körül milyen telót tudok venni DIRTRE?Köszi

Manitou Stance Static 80/100. Az 60 péz. Az ejtõpapucsos sztem ölég merev. Arra számíts, h az air assist csak 1 évig müxik. Aztán jön a sufnitunig 1000 HUF értékben, és müxik tovább....
Marzocchi ÁLLÍTÓLAG reped a vállnál. (nekem repedt... +pinkbike-on hetente van egy repedt dirtjumper...)
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Két boltban is (Speed-Way, Diósd Bike). Mindketten azt mondták, hogy már csak elfekvõ raktárkészletek vannak...

2006-s Reba paletta: http://www.sram.com/...rks/reba/sl.php
Szerintem õk a 2005-s SL változatra gondoltak.