Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Erre már nem mernék megesküdni!:) persze mindenki a sajátját kicsit jobbnak véli. Amúgy megveszem a kona gyûjteményed legutóbb kalapács alá került becses és álomszép darabját, csak elõbb letöltöm a 7 évemet, amit a bankrablásért sóztak rám.:)

na most egy apró +jegyzés : én nem azért dicsérem a rebát mert momentán az van, hanem azért van rebám mert egy qrva jó teló....és elhiheted ahhoz hogy én azt mondjam egy telóra hogy jó, ahhoz kell neki valamit víritani.....

/sorendben : pilot xc, duke sl, fox float rl, pike, marzo marathon xc , valamint egy black és egy psylo tartós használata után, tényleg nem mondom akármire hogy jó/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Erre már nem mernék megesküdni!:) persze mindenki a sajátját kicsit jobbnak véli. Amúgy megveszem a kona gyûjteményed legutóbb kalapács alá került becses és álomszép darabját, csak elõbb letöltöm a 7 évemet, amit a bankrablásért sóztak rám.:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Hde hogy szebben mozog, mint egy levegõs teló, azt sejtheted. (kivéve a rókákat és marzoccsikat)

meg a rok soxot :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
H.Zoli, sztem ezen is érdemes lenne gondolkodni:
http://apro.bikemag....ct=28416&cat=14
Nekem is van egy ilyen, 5 hónapja nyúzom és rendkívül meg vagyok vele elégedve. Én nem tudom, ez miért ilyen olcsó (gondolom szabadulni akarnak a 2006-os készlettõl, amibõl jól bevásároltak), de hogy szebben mozog, mint egy levegõs teló, azt sejtheted. (kivéve a rókákat és marzoccsikat).
ennek a listaára 97.900 pénz, velotrade-nél már nincs benne a szept. akcióban, szóval utcsó lehetõség:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Köszi. Ezeket ha esetleg adódik egy jó vétel, érdemes megvenni használtan is, vagy azok általában már le vannak harcolva?A manitou-k között nincs ajánlható tipus, vagy jobb a rock shox?

sztem rebát vehetsz használtan is, reconnal még sok nem lehet eladósorban /bár reba se sok/

nem akarom agyon dicsérni a rebát , de szvsz ennyi pénzért ebben a kategóriában jobb telót sztem nem kapsz, /sõt kicsit drágábban sem/ nem nagyon van vele partiban semmi a konkurrensektõl....ami jobb azt rókának hívják, kicsit több mint dupla áron....

Bandita...

Bandita...

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Tominak:
Sztem nézdd meg a hajto karodat mert detto ugyanezek a tunetek votak nekem is....
Jol ráhuzod a tarto csavart es jol lesz vagy ha nem akkor tegyíél aláá anyát.
Nekem ezek bejottek...
UI:SRY az ekezet hianyerrt....
Magellan Polaris; Rock ShoX Judy XLC; BikePositive; Pazzaz; Shimano DEORE; Sram7.0; Shimano ALTUS; ----
Jesus Bikers klub

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Köszi. Ezeket ha esetleg adódik egy jó vétel, érdemes megvenni használtan is, vagy azok általában már le vannak harcolva?A manitou-k között nincs ajánlható tipus, vagy jobb a rock shox?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Sziasztok. Telóra gyûjtök, és a segítségeteket szeretném kérni. Szerintetek milyen telót vegyek egy ktm ultra fire bicajba? Nem szoktam dúrvulni, túrázni meg hobbi cc-re kéne egy olyan ami sokáig bírná. A gyári suntour xcr-t tekeri a tárcsafék, tehát olyan kéne ami jól birja a tárcsát. Lock is kell bele, mert bár fáj, szeretek felfelé tekerni. Esetleg használtban, mit érdemes megvenni? Kb. 60-at szánok majd rá, ha összejön a zsé.

próbálj meg még 9k-t hozzá tenni és egy reba sl, vagy levegõs recon, az bele is fér a keretbe...

sztem maximálisan a legjobb vételek,,,

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Sziasztok. Telóra gyûjtök, és a segítségeteket szeretném kérni. Szerintetek milyen telót vegyek egy ktm ultra fire bicajba? Nem szoktam dúrvulni, túrázni meg hobbi cc-re kéne egy olyan ami sokáig bírná. A gyári suntour xcr-t tekeri a tárcsafék, tehát olyan kéne ami jól birja a tárcsát. Lock is kell bele, mert bár fáj, szeretek felfelé tekerni. Esetleg használtban, mit érdemes megvenni? Kb. 60-at szánok majd rá, ha összejön a zsé.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Nem tudom hova kéne írni, de a legrosszabbra készülök, így ide írok :)

Ha kiállásnál tekerek, akkor valami kattog. Ötlet? (Szerintem lehet a teló, de lehet-e a kerék, ha a küllök meghúzásának ideje eljött?) A kormánycsapi rendben, sziklaszilárdan áll. Agy se kotyog, V-fék is teljesen a helyén.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Bandita...

Bandita...

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
köszike...
Magellan Polaris; Rock ShoX Judy XLC; BikePositive; Pazzaz; Shimano DEORE; Sram7.0; Shimano ALTUS; ----
Jesus Bikers klub

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Nem rühelli senki.

Értékbecslés topic.

http://forum.bikemag...read.php?t=2210

30 talán 35.

Bandita...

Bandita...

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Halika!

tudom hogy rühellitek ezeket a kérdéseket de.... Meg próbálom...:)

Mennyiért lehet eladni egy Roch Shox Judy XLC duplavállas elsõ telót?

Remélem nem lincseltek meg..............
Jesus Bikers klub

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
OK köcce a tippeket

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

A nyak az egyszerû, akárhol, mert az cserélhetõ. A váll már nehezebb téma, én csak akkor próbálkoznék, ha csavaros a becsúszó befogatása. Ha ragasztott, akkor sztem felejtõs... viszont apróban könnyen lehet hozzá alkatrésznek valót szerezni, nem?
Ja gila +t5 az biza ragasztott, hááát...

a nyak kapható külön. felsõrész viszont így konkrétan nincs, szal vagy egy bontott villából átmentessz egyet, vagy pedig:\

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
A nyak az egyszerû, akárhol, mert az cserélhetõ. A váll már nehezebb téma, én csak akkor próbálkoznék, ha csavaros a becsúszó befogatása. Ha ragasztott, akkor sztem felejtõs... viszont apróban könnyen lehet hozzá alkatrésznek valót szerezni, nem?
Ja gila +t5 az biza ragasztott, hááát...
...And Justice For All

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
Nem tudjátok honnan tudnék szerezni RST Gila T5 Pluss-hoz szerezni vállat + nyakat???

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
és akkor majd ezt a témát a kormánycsapágyas topikban folytassuk tovább :). köszi

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Képet akkor tudok ha hazamentem, de újra meglesem a hallottak alapján.

Ha minden igaz alul a teló nyakára illesztett gyûrû/támcsapágy van elõször, csapágy (kosár egybefüggõ részével alul asszem), majd a váz kormánycsõnyak részében van a teteje (nemt'om pontosan hogy hívják). Aztán felül megint a vázban az alja, és megin egy gyûrû/támcspágy (itt a képen a fekete), csapágy nem tudom milyen állásban.

Majd akkor lecsekolom alsót is... (mind2 irányban elforgott a csapágy)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Ez egy bmx fejcsapi, de ua. az elv...
Feltöltött kép
Az alsó kosár úgy legyen bent, ahogy a képen van, a felsõ meg fordítva.
Nem tudom a kupak a stucni fölött van-e közvetlenül, vagy még alátét van a stücni fölött, végülis az is tök mindegy, de arra figyelj, hogy a nyakcsõ annyival rövidebb legyen, hogy a kupak a stucnin/alátéten/stb.. feküdjön fel, véletlenül se a nyakcsövön, hiszen akkor nem húzza össze a csapágyat. (Bocs, ha ez triviális neked, nem okoskodásképpen írtam.)

Még vmi., a nyakcsõ méretre vágása után a belsõ élt gérbe kell köszörülni, hogy a rózsát könnyen/pontosan be lehessen ütni.