Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem minden black zsiros kenésû.
az ujabbak félig fürdõsek.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
A black mozgása más, mert zsír keni a becsúszó szárakat. Én a 03-as black compomat elöl 170es tárcsával használom dirtre és merevfarus dhra, és nagyon jó, nekem nagyon tettszik, bár nem marzo mozgás.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Egy Drop-Off 05 után nagy visszalépés lenne egy Black Elite pl? MErt tudom h sokan használják dirtre/streetre, én is arra használnám, de forgós trükköket egyelõre nem eröltetném, mert tudom h nagyon nem tesz jót neki(meg a kerekeknek sem) MOst van apróban egy 05?(ez nem biztos, milyen évjárat lehet?)-ös Elite RTWD, nagyon jól néz ki, és az ára is jó..160as tárcsát bírná nem? Ja és nem utólsósorban gondolom szebben mozog mint egy Drop-off, a súlykülönbségrõl nem is beszélve...marzo honlapján 2420g-ot írnak DO tömegére, ez vajon nyak nélkül van v azzal együtt?

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
2005ös dirt jam és dj2 járt a kezem alatt és a barátom bicójában. hát én inkább mást vennék már azért a pénzért, nem egy nehéz fémtömböt, ami még csúnyán is mozog és keveset.
Jani

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ismerek két jól mozgó dirt jumpert is közvetlen környezetemben, egyik 2004-es, másik 2005-ös, egyik dj2 másik dj1.
ellenben félelmetesen nehezek.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
csak nehogy csalódj!
a stance-dnél egyik sem jobb ezek közül, csak még nehezebb villád lesz...
ha rendesen mozgó villát szeretnél akkor ne ezen a vonalon menj tovább.. hanem z1, z1 dropoff, vagy hasonló.
de sokkal inkább psylo sl tullio, vagy egy pike. ezek mozognak is, és nem lesz olyan orbitálisan ornehéz a bringa tõlük.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
dirt jam: taiwan
dirt jumper: italy

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
mi a különbség a dirt jam és a dirt jumper villák közt? tudja vki?
én annyit láttam h a rugóút vmivel talán rövidebb, de összesen ennyi?
van vkinek ezekkel a villákkal személyes tapasztalata, hogy mozog etc?
továbbá az érdekelne még súlyban kb mennyire nehezek
azt mondjuk tudtam h strapabíróak.

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
psylo. szerintünk!
Jani

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Egy lapon sem említhetõ együtt a psylo és az mx comp. Egyértelmû, hogy psylo.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
psylo.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
na mer mán jó hogy simán a Psylo....

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Hello!
4X-ra marzocchi mx comp(2006) v. rock shox psylo xc ????
ui.:auhor prokop vázzal....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
hopp, ez eszembe se jutott, amit Thez írt:)

de mostanra megoldódott...
www.bike-components.de
amúgy is rendeltem náluk cuccot, de még idõben benéztem a Spareparts részlegre, emilváltás, és yeahhh :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
én ajánlanám felhívni a forgalmazót, hátha maradt 1 darab valahonnan, a selejt villákból....

jaja.
szal kb csak a sajátja lesz hozzá jó.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
de abban igazad van, hogy nem mindegy a becsúszók középpontjának a távolsága sem.
plusz az sem, hogy mennyire áll elõre a villanyaktól.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ja az xvert az az:)
csak az mrd meg karbon meg duplavállról a dorado-t olvastam ki.
kell nekem a sorok között olvasni, elnézést.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nehogy már az x-vert ti 28.6-os becsúszóval volt?
szerintem 30-as az.
nem a sima tengelyes x-vert-re gondolok.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
csa az a baj h az nem 30as átmérõs:) és ami még baj hogy a becsúszó távolságnak is egyeznie kell...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a manitou karbon duplavállasának is az volt, ahhoz van mrd felsõváll is.