Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Milyen duplavállasoknak volt/van 30-as becsúszója?
Pl. Dorado,Junior T biztosan, de pl. régebbi BoxXxerek?
kéne felsõ váll... az sem baj, ha integrált stucnival van :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

De a Funn nem túl nagy azzal a 488as beépítési magasságával egy author 24:00-ba?

nagyjából egy 100mm-t mozgó villának felel meg.
nekem a 130-as minte 505mm magas.
viszont nem tudom, milyen magas villa való az emlitett vázba, csak összehasonlitásképpen mondtam.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

Szerintem streetre dirtvilla kell. Átütõs, de legalább csavaros tengellyel, rövid rugóúttal.

Hát nem tom, de én merevvillát keresek, és azoknak biztos rövid a rugóútjuk. :P
Amíg a Föld kerek, mindig lesznek Freeriderek, de ha a Föld ovális, jó lesz nekünk DH is!

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

Bocs, tudom, h nem ide illik teljesen, de milyen merevvillát vegyek streetelni?
24" kerekekkel menne, de nem tudok dönteni, a pénz nem igazán számít...
Jah, és ha írtok, akkor írjátok már azt is le, hogy hol lehet kapni, és M.o.-n kell!

Szerintem streetre dirtvilla kell. Átütõs, de legalább csavaros tengellyel, rövid rugóúttal.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás

Sziasztok!

Kérdésem van, hogy valakinek valamilyen véleménye vagy tapasztalata van a Spinner Ammo I 130mm-es telóval kapcsolatban? Átütõs merev jó rugóút. Nekem meggyzõ. De vajon a többség mit mond?

nem rossz, de nehéz és csúnyán mozog.
legalábbis az a példány amit én próbáltam, az nem volt túl meggyõzõ...

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
De a Funn nem túl nagy azzal a 488as beépítési magasságával egy author 24:00-ba?
Amíg a Föld kerek, mindig lesznek Freeriderek, de ha a Föld ovális, jó lesz nekünk DH is!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
funn.
van átütõsben elvileg.
www.mali.hu

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Bocs, tudom, h nem ide illik teljesen, de milyen merevvillát vegyek streetelni?
24" kerekekkel menne, de nem tudok dönteni, a pénz nem igazán számít...
Jah, és ha írtok, akkor írjátok már azt is le, hogy hol lehet kapni, és M.o.-n kell!

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Sziasztok!

Kérdésem van, hogy valakinek valamilyen véleménye vagy tapasztalata van a Spinner Ammo I 130mm-es telóval kapcsolatban? Átütõs merev jó rugóút. Nekem meggyzõ. De vajon a többség mit mond?
*

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás

Na most kb mindketten teljesen mást mondtatok:), nembaj nem most tervezem, csak ha látok apróban egy flow-t és ha a DO-t is el tudom adni.
a magasságával nem tudok lehet-e majd gond, mert a 05-ös FLOW 150-es álláson 530mm magas, ez kb egy centivel magasabb, mint a mostani 130-as DO-om, tehát 120-on még alacsonyabb is 2 centivel, és még a dropoffal se gáz egyáltalán a geo nekem. A súlyra nem tudok mit mondani, a drop-offnál mintha 2,3-2,4 kg-ot írtak volna marzoék, persze nyak nélkül, és ugye az acélnyakas:)

05-ös stance flow-t újonnan nem igazán lehet már kapni nem? esetleg van olyan még bolt bp-en?

Mivel miskolci vagyok nem igazán tudom ... de a 06os asszem most 54000huf a velon de az sima tengelyes és csak szeptemberi akciora irták ... szval lehhet h egy ujjal jobban jársz nah meg ha kromós akkor a fekete "festék" se tud lekopni....
de ez csak az én véleményem jah de ha átütõset veszel az asszemost
68000 körül van az is szeptemberi akcio aasszem...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Sziasztok!
van egy teljesen új 2005-ös évjáratú Giant Iguna 19"-es vázam
milyen telót ajánlanátok hozzá, Fox Vanilla esetleg?

ha tudsz venni vanillát nosza rajta, az egyik legjobb választás....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Powerlich

Powerlich

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!
van egy teljesen új 2005-ös évjáratú Giant Iguna 19"-es vázam
milyen telót ajánlanátok hozzá, Fox Vanilla esetleg?

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Na most kb mindketten teljesen mást mondtatok:), nembaj nem most tervezem, csak ha látok apróban egy flow-t és ha a DO-t is el tudom adni.
a magasságával nem tudok lehet-e majd gond, mert a 05-ös FLOW 150-es álláson 530mm magas, ez kb egy centivel magasabb, mint a mostani 130-as DO-om, tehát 120-on még alacsonyabb is 2 centivel, és még a dropoffal se gáz egyáltalán a geo nekem. A súlyra nem tudok mit mondani, a drop-offnál mintha 2,3-2,4 kg-ot írtak volna marzoék, persze nyak nélkül, és ugye az acélnyakas:)

05-ös stance flow-t újonnan nem igazán lehet már kapni nem? esetleg van olyan még bolt bp-en?

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Hello!
nekem volt drop off-om 05-ös mivel eladtam a bikeom ezért már nincs:D most egy flow-m van 06os szép kromozott becsuzszoval... én jobban szeretem mint a do-t egy dolgot lõttem el h nem átütõset vettem... de szerintem szebben is mozog vagyis teljesen más a mozgása szerintem...a sulya szerintem is gáz de nekem a bikeomba már kevésl a 130mm ... azért nem tartottam meg a do-t...

de várd meg h a többiek mit mondanak én nem használom olyan durvan lehet h csak ezért vált be enyire...

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
ne cseréld le sztem a drop off még jobb is
sokkal szebben indul meg, kicsit kevesebbet mozog ugyan, de a stance flow elég nehezen és 2,8 kiló:(
reméljük legalább sokáig bírja.
és az állíthatóság se az igazi, még legalacsonyabb állással is ami kétlem h 120 mm még az is kicsit elbassza a geot
de lehet h az én telómmal van a baj
én mind2-t próbáltam unokatesónak drop off van azzal is mentem, sokkal könnyebb vele bunnyzni meg gondolom akkor más trükkökre is a kisebb súly és érzékenyebb megindulás miatt

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Egy 05-ös Drop-Offot hülyeség lenne lecserélni egy Stance Flow-ra? Magasságra kb ugyanannyi, a drop-off most 130-on van, a flow-t 120-on használnám gondolom. Csak mert mozgásra sztem jobb mint a DO, még németben nyomogattam tavaly egyet, meg havernak staticja van, az is jobban mozog. Megbízhatóságban nem rosszabb a flow nem? elég egyszerû szerkezet, kb nincs mi elromoljon rajta mi?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
már kapható:

http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
Hát allul a lábon van 2 csavar (oldalanként 1-1)
ha azokaz kicsavarod ki tudod szadni a becsúszókat a lábból.
(dióhéjjban)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Szervusztok!
Merevvillás mániám miatt sose jártam még itt.Eddig!
Ma a bicajboltban ki lett szedve egy Marzocchi Bomber Super Fly Z2 teló.A teleszkóp egyik külsõ szára(amin a matrica van ) el van törve.Hogyan tudom szétszedni?Sose nemis csináltam ehez fogatót.Fent a a becsúszó tetején van egy hatalmas csavar.azt kell kicsavarni majd a két imbuszos csavart meglazítani?Akkor tudom szétszedni?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Soto. Köszi neked is a segítõ szándékot. Sajnos még csak terv a vásárlás, most még csak tájékozódom, hogy mit is lenne érdemes vennem, ha majd meg lesz rá a pénz.