Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Sajnos itt a nagyker volt a hibás. De már reklamál a bolt. az elõbb írtam az AnswerProduct-nak is, hogy javasoljanak valami, és kértem infót a PostMount szabványról is. Kíváncsi vagyok, mikor válaszolnak.
FELAHEGYRE! :scared:

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Na igen, az emberi hülyeség (vagy csak figyelmetlenség)... Ettõl függetlenül létezik 160-as PM->IS adapter, szóval ne add fel, menj el egy olyan bringaboltba, ahol az eladó kicsit értelmesebb/figyelmesebb.. És rágd a fülébe hogy PM felfogatású villád van és IS felfogatású féktested. :)

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Hár ezt már megtettem. Meg is rendelték, de a nagykerbõl küldtek egy IS villához PM fékhez való adaptert. Nekem pont az elenkezõ kellene. Konkrétan egy grimeca féket akarok rárakni a manitpu villára 160as tárcsával. A problémár eddíg a 160as méret okozta.
IS rajzot találtam a magura oldalán.
Szerencsére az anyagot sem kell megvennem, mert az 1 sörben az is benne van :-)

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Ilyen adapter létezik, pl. magura vagy formula fékekhez kell. Menj be a legközelebbi bringaboltba, biztos, hogy tudnak neked hozni a nagykerbõl...

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
A problémám az hogy nem nagyon van ilyen adapter. Manitou villára IS féket 160as tárcsához. A bikediscounton van egy ilyen hirdetve, de az szerintem nem valós, mert shimano-nak csak min 170eshez van adaptere. A képen is látszik, hogy fake.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Hali!

Tud nekem valaki méreteket mondani a telókon lévõ PM és IS fékrögzítõ furatok poziciójáról (mondjuk a tengelyhez képest)? Fékadaptert szeretnék csináltatni.

egy avid adapter annyira olcsó az ebike-on, hogy nem éri meg aluminiumot venni és legyártatni. ezt ugy mondom, hogy van olyan ismerõsöm, aki egy sörért dolgozik a marógép mellett.
1800ft miatt sz*patnád magad, meg másokat ilyennel? ugyanmár.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a magura honlapon is van valami ilyesmi a pdf-ek kozott kell turkalni.

en csak azt mondom, hogy ezer fele villakonzol van, es nem biztos, hogy amit talalsz, es legyartasz, az majd pont jo is lesz a te konkret villadhoz. szerintem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
neten fentvan mindkettõ tudtommal.
Hasonlót keress mind ez
www.iscg.org

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
erre sajna nincsen standard, mivel egy iv menten nagyjabol barhol elhelyezkedhetnek, lasd regebbi marzo es ujabb rs IS felfogatasat. es igazan pontosan merni se nagyon lehet, en is csak kabera rajzolgattam, haver kivagta lezeren, aztan ujrarajzoltam, megint kivagta, aztan asszem a 3-ik vagy a 4-ik lett mukodokepes.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Hali!

Tud nekem valaki méreteket mondani a telókon lévõ PM és IS fékrögzítõ furatok poziciójáról (mondjuk a tengelyhez képest)? Fékadaptert szeretnék csináltatni.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

Ok, mert Tora 318/Recon 327 volt amit eredetileg kérdeztem, én ezekre gondoltam, 351ben tényleg van.

Igen, de az eredeti kérdésedre azt írtam, hogy mindkét telóból van ilyen is és olyan is, ugyanolyan kiépítésekben, de én mizienek válaszoltam... ;) Na mindegy, úgyis hetente egyszer lemegy ez a Tora/Recon téma...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ok, mert Tora 318/Recon 327 volt amit eredetileg kérdeztem, én ezekre gondoltam, 351ben tényleg van.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

Nem mindegyikben van, a legolcsóbban amit kinéztem abban nincs.

A 351-rõl és a 318-ról volt szó éppen...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Alig 200g különbség van köztük, és mindkettõben van MCD. Akkor még egyszer, a Tora és a Recon között csak a becsúszó anyaga a különbség...

Nem mindegyikben van, a legolcsóbban amit kinéztem abban nincs.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

én sem tudhatok mindent... Bárcsak olyan okos lehetnék mint Te :D
Inkább egyél sok tojást ;)

nem kell mindent egybõl tudni, elég csak minket olvasni (aug szám)...persze csak ha nem ciki ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

szal tényleg a 2db alu becsúszóért kell 20 ezerrel többet fizetni a reconban

meg az abbol adodo 2-300gram sulyelonyert...

RAUH-Welt
B E G R I F F

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás
igazatok van!

a súlyadat csak emlékezetbõl volt, az mcd-t meg az ebike írja rosszul...

szal tényleg a 2db alu becsúszóért kell 20 ezerrel többet fizetni a reconban

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
biztos h a reconban nincs MCD?
sram oldalán
biker oldalán

sztem van ott is mcd

edit: bocs, nem frissítettem:/

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

A Recon meg a Tora között (351 vs 318, mindkettõ U-Turn) 400 gramm és 20.000 Ft különbség van. Meg az hogy a Tora-ban van MotionControl a Reconban meg nincs. - De ezeket már tényleg milliószor kitárgyaltuk :)

Alig 200g különbség van köztük, és mindkettõben van MCD. Akkor még egyszer, a Tora és a Recon között csak a becsúszó anyaga a különbség...

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

elvileg az egyel kisebb kategóriás Tora semmiben sem tér el és jobban felszerelt ugyanannyiért?

pontosan így van...