Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

egy alap szintû gépbe elsõ körben elég lesz egy recon is. van belõle állítható, szépen belövöd 100 mm-re, és pont jó lesz.

A recon most ráadásul nagyon jó árban van 50-60e huf (air vagy u-turn), én is most lettem egynek gazdája és még kipróbálni nem volt idõm de nagyon tetszik :) A fórumot végignyálazva megvétel elõtt pedig biztos voltam benne hogy jó választás és jó társ lesz hosszú idõn keresztül.

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
egy alap szintû gépbe elsõ körben elég lesz egy recon is. van belõle állítható, szépen belövöd 100 mm-re, és pont jó lesz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Sziasztok!

Nem vagyok versenyzõ, csak hobbiból tekerek, de általában elég kemény terepeken és hosszú utakon (pl.: Gyõr-Balaton a Bakonyon keresztül. Mindenki próbálja ki! Fantasztikus!!!)

Milyen 100 vagy 120 mm-es villát érdemes venni a megfizethetõ kategóriában?
Ki tudnék adni érte 240 eHUF-ot is, mert telne rá, de minek???

Marzo-ban gondolkodok, mert bár picit nehezebbek, mint a többi, de állítólag nagyon tartósak.
A RockShox szerintem kiárazódik

Most RST-m van, de csak egy belépõ szintû, 2005-ös Author Traction vázba kéne vmi. jó ajánlat.

Köszi!

G.

ha ennyi kereted van rá akkor 1értelmeûen fox....és ha nem tudod hogy 100 vagy 120 mili akkor talas /100 vagy 120 vagy 140 mm/ egy kar elfordításával.

marzo ilyen kategóriáju telói meg kikotyogosodnak, ha tárcsával használod, plusz még hajlik is mint a kolbász.......az elsõ amit érdemes megvenni az all mountain de az meg 2400 gramm, plusz csoppert csinál a bicajból.....

és téntleg ne írd re a rs-okat, nagyon jók akár rebe akár revolution, akár recon mindegyik jó választás,,,,,
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
sajnos van.

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
De nincs is szükség a Marzo-nál ezekre.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
marzo egyetlen nagyon nagy hátránya, hogy nincs garanciális és alkatrész háttér, míg a manitou-hoz és az RS villákhoz a legkisebb csavart is be tudod szerezni és tuti a garis háttér.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Ezt most elirtad, vagy tényleg 240000ft-od van rá? Mert az már bármire elég abból szinte minden villát meg tudsz venni.
Meg mért árazodna ki a RS? A Marzok is legalább annyiba kerülnek.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ne zárd ki ilyen gyorsan az RS-t, én egy REBA sl-en vagy teamon elgondolkodnék simán!

Pelydzs

Pelydzs

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
Sziasztok!

Nem vagyok versenyzõ, csak hobbiból tekerek, de általában elég kemény terepeken és hosszú utakon (pl.: Gyõr-Balaton a Bakonyon keresztül. Mindenki próbálja ki! Fantasztikus!!!)

Milyen 100 vagy 120 mm-es villát érdemes venni a megfizethetõ kategóriában?

Marzo-ban gondolkodok, mert bár picit nehezebbek, mint a többi, de állítólag nagyon tartósak.
A RockShox szerintem kiárazódik

Most RST-m van, de csak egy belépõ szintû, 2005-ös Author Traction vázba kéne vmi. jó ajánlat.

Köszi!

G.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

még fél órával ezelõtt is az idek voltak....

Hát nem is tudom.. "the 2007 Minute is a structural specimen...", "2007 Stance forks differentiate themselves...", "But we weren't content with a mere cosmetic overhaul for 2007" olvasható az egyes telók leírásánál...

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
király, ilyen kell akkor, remélem itthon is lehet kapni, mármint nálam itthon :)

kössz

a bringaszállító

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem buta kerdes.

lehet bele tekerni mindenfele mas dolgokat. peldaul ilyet. ez egyben vezeti is a fekcsovet, ami szinten nem hatranyos. a masik oldalra meg megy a sima csavar. eloxalt alu, tehat minimal suly, szep es meg hasznos is :spoko:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
egy láma kérdés lehet röhögni :lol1:

Szóval a tárcsa, v-fék konzolos villákon meg szokták hagyni a v-fék rögzítõ csavarjait vagy kitekerik, gondolom oda belemegy a szutyok meg minden aminek nem kéne vagy nem számít gõzborotva mindent kimos?
Csak azért kérdem mert hülyén néz ki a két pecek a nagy semmibe :)

a bringaszállító

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
még fél órával ezelõtt is az idek voltak....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
es hol a slate?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nézd meg mondjuk a minute-okat.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
sztem ezek meg mindig a 06-osak. jovore nem is lesz black.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
valamelyik nap (tegnapelõtt? tegnap?) még nem voltak fenn 2007-es villák.

vehhehe

vehhehe

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
volt 1 ilyen gyanúm, hogy még tesztet nem fogok mostanában olvasni :):D (megjegyzem, szerintem ótvarronda lett így piros matricával, egy kicsit 04es axel kinézete lett...) nekem is hardy steelem lesz ;)

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Tesztre még ne nagyon számíts:)
Nyomogattam egy Hardy Steelben. Sztem full ugyanaz mint az idei, csak most megkapta a 05-ösnek a matricáját..

Lehet hogy már régóta fönn vannak az új villák de én csak most látom õket.
http://www.answerpro...ptid=1&itemid=7
Azt a hülye fekete becsúszót meg már Gold Labelbõl is kivehették volna, bár lehet ott tartósabb mint a stanceken pl...