Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
Szerintetek meiket érdemes venni?
Manitou Axel Super '05 RTWD 90-120mm vagy
Rock Shox '07 Tora 302 U-Turn
Köszi elõre a segítséget!
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

hensti

hensti

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Hali!

Szerintetek '06os 120mm-es Manitou Black avid bb5bõl mekkora tárcsát bír úgy hogy ne nagyon csavarodjon el a villa?

Köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a minimális kotyogás sok villára jellemzõ, azért, mert nem száz százalékosan fekszik fel a perselyben, igy lesz finoman mozgó villád hulladék perselyekkel is.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

üdv!
egy új telóban ha nincs szimering és olaj (teljesen tisztán) mennyi jéták (kotyogás) van a láb és a becsúszó között kihúzott állapotban (nem összenyomva)?
mikor tekinthetõ kopottnak a teló?

Sztem ha már kotyog pár tizedet, nem kéne hogy új kotoygjon semennyit.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Nem.

Nekem volt, lehet hogy én kaptam meg a legszarabb darabot, de az horror volt.

Ut kb felét jo a kimozogta, elég durva terepen, állitani semmit nem lehetett rajta, és a szimmering/porlehuzo szart sem ért, ugy ment bele a dzsuva/viz hogy az botrány volt...

szjani

szjani

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
hy
Szerintetek a KTM Tombstone-ban lévõ Suntour XCR 120 D jó??

Triceps

Triceps

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
üdv!
egy új telóban ha nincs szimering és olaj (teljesen tisztán) mennyi jéták (kotyogás) van a láb és a becsúszó között kihúzott állapotban (nem összenyomva)?
mikor tekinthetõ kopottnak a teló?

sulaco

sulaco

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Köszi az infot.

Mellesleg visszaolvastam nem kevés oldalt. Lehet hogy csak nekem nem jött le...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Rugós, nyílt olajfürdõs teleszkóp. Van visszaútcsillapítás, illetve lockolni lehet a jobb száron, felül lévõ kapcsolóval.

Mellesleg csak néhány oldalt kellett volna visszaolvasnod mindezért az információért. Ajánlom figyelmedbe a "Szabályzat/Etikett/GYIK" felirat alatt olvasható információkat.

sulaco

sulaco

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziaszok!

2007-es 302 TORA U-turn telóval kapcsolatban szeretnék kérdezni:

Milyen csillapítássa van? Az RS honlapján "TurnKey Lockout" írnak.
Ez mit jelent pontosan? Ez olajos csilli?

A válaszokat elõre is köszi.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Nem egy rugós revelationnél állapodtál meg nagy megelégedéssel még tavaly év vége fele? :)

azt akkor is mondtam hogy csak átmeneti +oldás, marzó és fox között , nem akartam tovább gyilkolni a marzót, egyszeûbb volt kifogástalan állapotban eladni, és az árában venni egy az én súlyomhoz is használható telót .....persze ha lenne pénzem +tartanám, valmiokr jó lesz negyedik biciklibe....de nincs

edit : ja egyébként recon351..tavaly még nem is volt rugós revelation
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

reba, recon új gazdikhoz, dawgba talas r, sárgába asszony bringájából a duke sl

Nem egy rugós revelationnél állapodtál meg nagy megelégedéssel még tavaly év vége fele? :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Tigger!

Köszi az infot Talas ügyben. Nem tudom mennyire OEM az RL villa, de most Vizdi tudott hozni egyet.. és rácsapok, ha lehet.

Üdv.
Grande

azért próbáld ki hogy, lokolva megnyomogatod mozog-e kicsit, de a tavalyi float RL-ek olyanok voltak....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Tigger!

Köszi az infot Talas ügyben. Nem tudom mennyire OEM az RL villa, de most Vizdi tudott hozni egyet.. és rácsapok, ha lehet.

Üdv.
Grande

spa

spa

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Akkor áprilisban bevásárlás. Mégegyszer köszönöm.

spa

spa

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Gondoltam veszek egy TORA 302 U-turnt amivel állítólag kihúzom amíg világ a világ :) , csak ez olyan olcsó volt...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Pite:
na akkor én is mondok, mer én próbáltam az R7-et is és a rugós Tora-t is.
az R7 nem jó, ha szponzorálnak, vagy féláron hozzádvágják, mint versenyzõ, akkor okés... de nem vagy az ;)

Tora: 40-ért A tökéletes villa (302 U-turn), tavaly teszteltem - rendesen meglepõdtem, milyen jól mozog, pedig nagyon finnyás vagyok :)
Minimum 20-szal többért lenne _talán_!! valami más jobb

spa

spa

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Thanks MC Pite, akkor várok vele. Mi az a HC2 olajcsillapítás? Totál nem értek hozzá :) .

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

Sziasztok! Kérdésem lenne. Vajon megérné-e lecserélnem a 3000 km-t futott RST Gila T5-ös telómat egy Rock Shox Judy SL-re ami állítólag új bicajból lett kiszerelve és még nem futott (ára 18000.-)? Mert van egy olyan érzésem, hogy a mostani telóm nem húzza sokáig (elkopott a becsúszó). Vagy inkább spóroljak, egy jobbra? Körülbelül 1500km-t megyek vele évente, túrára és könnyû xc-re használnám. Válaszaitokat elõre is köszönöm!

ezt a telót én is néztem:) meg kell nézni milyen állapotú
csak azt nem tudom hogy a j3 az ennél jobb vagy rosszabb mert egy tizes és vehetsz azt ami azért nem rossz kis teló amire kell elég is lenne bár lehet ez is

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
És igen, hiszek, ha valamire többen is panaszkodnak vagy többen is dícsérik azokat veszem figyelembe. Pl Rock Shox Tora 302 2007 52000 9 (4.89) (4.67)
(hogyaza 15perces :mad: :rocketman )

SPA: Nem. J2/Dart2 ben van HC2 olajcsilli, Judyban még nincs, és 18-20K J2 is. Mindenképen inkább azt vedd.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám