Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Hello!

Szerintetek Argyle 318al mennyire lehet lejtõzni?
Olyan telót akarok, ami sokmindenre jó, és nem esik szét fél év alatt.

Jó választás lenne, vagy akad jobb is - hasonló áron?

nemigazán jó arra. progresszív, kemény, dirt karakterisztikájú villa - pont lejtõzésre nem jó

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Olyan teló nincs, ami mindenre jó, a pike nem szereti a dh-t és nem is dirt teló, az argyle már jobb lehet.

A sebesség mindent megold.

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Igazabol Freeride-nak van kiadva az Argyle, Allmountain a Pike .... jo lehet mindketto lejtozesre, de egyik sem erzi magat teljesen otthon a lejton. Esetleg meg ott van a hasonlo Totem, de szinten Freeride-ra van kiadva. (persze ha csak Rock Shox-rol beszelunk)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Pike atuto tengelyes ?

Pike-ból csak átütõtengelyes van... ;) :)

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Hello!

Pike atuto tengelyes ?

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Hello!

"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.366 hozzászólás
Nem megy nekem ez az internet dolog....vki dobjon már meg, vagy linkeljen nekem 06' Black Super manuált légyszi!

A honlapjukon, csak 2002-2004-ig találok black manuálokat....

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Mellesleg nincs valakinek felesleges 100 milli olaja ?
:)

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
A teló szétszedése közben sikerült elfolyatnom a fele olajat, úgyhogy a csillapításom egy idõre elszállt. Amúgy nagyon ronda, fémszemcsékkel teli, szürke színû volt az olaj (2 éves).

Ilyen rendes telózsírt nem kaptam, úgyhogy maradt a lítiumos, de szuperül mozog, olyan mint újkorában.

Mûszerolaj nem jó bele? Kb olyan sûrûségû volt benne. A csillapítás meg kívülrõl állítható, Könnyen be lehetne lõni.

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
a helyzet az hogy most vaz vasarlas elott allok es igazabol 150mm hez illene egy FS vaz .... amivel ki is egyeznek csak az araval mar nehezebben. Gondoltam esetleg ha osze lehetne huzni kicsit a telot, akkor meg elmegy egy hard tail is, a jelenlegi helyett (polaris 06) valami joval erossebb, de mondjuk 130 ra ha osze lehetne huzni, meg elmegy egy kemenyebben oszerakott hard tail-el is a velemenyem szerint. :hair: (bocsi az enyhe off-ert)

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
es valaki esetleg nem szedett szet ien vagy hasonlo telot? telleg nem vagom mi van benne, meg garis, nem igazan szeretnem en szetszedni, csak gondoltam hatha valaki tudja h menyivel huzhato osze. :help:

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Maximum annyival húzható össze, amekkora a távtartó a rugó alatt/fölött.
Már ha egyáltalán van benne..ha nincs akkor bukó.

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Volna 1 kerdesem, adott 1 Marzocchi Bomber Drop Off 4 2007es kiadas, 150mm es uttal. Szerintetek visza lehet venni az utbol valahogya 130mm-re mondjuk ? Es ha igen, akkor hogyan huzhato osze kicsit ?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Csillolaj mivel szennyezõdik? Ezt sosem értettem. Zárt patron egy zárt térben. :chin:

szerintem azt hanyagoljad, felesleges cserélni. a kenés zsirját kicseréled már sokkal jobb lesz.
manitou prep-m egy kis olajjal csodákra képes :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Csillolaj mivel szennyezõdik? Ezt sosem értettem. Zárt patron egy zárt térben. :chin:

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Évente a csilliolajat is érdemes sztem.
Zsírnak pedig Manitou Prep-m, vagy másnéven Motorex.
Kb 3000Ft, de elég sokáig elég.
Azt is csinálhatod hogy a zsírt egy pici olajjal összekevered, akkor nem lesz olyan sûrû.

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Facs: kiprbálhatod, de ne fûzz túl sok reményt hozzá, lehet hogy ha nem is alul, akkor majd felül nyomja ki.
de egy próbá mindenképpen megér.

Jó minõségû szimmeringek vannak a villán, zsírt egy cseppet sem engedett ki sosem! Sztem megtartaná az olajat.
Amúgy lehet inkább megkenem jófajta zsírral, nagyon szépen mozgott két évig, most lassult-keményedett be egy picit.
Amúgy milyen zsírt tudsz, tudtok ajánlani telókenésre és hol lehet beszerezni ilyet?
Gondolom a sima gépzsír (narancssárga-sárga,lítiumos) kikezdené a gumit....

Ja és a patronban lévõ olajat kell cserélni? (a csillapításnak és állításnak semmi baja)

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
furcsa elnevezés,de legalább tudják az emberek hogy mirõl van szó(najó:az emberek egy része:D)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
off:
bocs csak igy elkepzeltem... :)
Sei, soku Si.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

ez jo, tetszik :)

nem ismered? egyik oldalt csillagkulcs, másik oldalon villáskulcs :) alap megnevezés :D
Facs: kiprbálhatod, de ne fûzz túl sok reményt hozzá, lehet hogy ha nem is alul, akkor majd felül nyomja ki.
de egy próbá mindenképpen megér.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.