Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Csak hogy mindenkit jo kedvre deritsek , tessek nevetni ! En a 150 es Bombert jelenleg 2006 os Polaris vazban hasznalom !:lol1:
Jo persze ideiglenes megoldas, kozben 1000 el keresek 1 hozza valo vazat, na de most ez van, ezt kell szeretni. Total puhara allitva a telo, es total ovatosan veszem a sok lepcsos drop-okat :) meg birja ... :clap:

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Nekem 145-ös Nixon van benne és sztem elfogadható a fejcsõszög, de ha 14,5 ös be akarod tenni...Az szerintem sok lenne. Persze lehet, hogy ezt csak én gondolom így..

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Én csak azt mondtam hogy geot nem rontotta el..boxxert énis hülyeségnem tartom.
Nekem eszembe se jutna 130nál nagyobbat belerakni, mégha elbirja akkorse, most is 80as stance van benne..

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
nem baj, majd lehet sírni hogy szar az umf ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
majd leszakad a fejcsõ...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Tudok egy-két embert, aki Boxxert rakott bele, na meg a 2005-ösben ugye 150-es Sherman van, egyik se volt vészes..
Szóval nem lesz gáz, fejcsõszög még jó lesz, daci is most ilyen telót használ polar-x-ben.

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás
Szevasztok!
Véleményetekre lennék kiváncsi, hogy egy Hardy1-es vázba egy drop-off 150-es telót mennyire érdemes belerakni? DH-FR-re használom. Elõre is köszi a válaszotzokat! :D
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Eddig kb akárki vett dropoff akárhányat, dirt jam-et, meg az uj DJ 3-at, szinte mindenkinek koppant kifele amikor megvette..szóval olaj bele, és több visszaút-csilli.

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Erdekes eszrevetel ! Ugyanez a jelenseg zsir uj Bomber Drop off 4 es atutotengelyessel. En is eloszor a leg nyomasra gyanakodtam.Teljesen gyari beallitassal megy minden. Ennyire melle konfigolna a marzocchi a telokat gyarilag ? :scratchhe

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Koppan kifele?
Kevés benne az olaj, vagy pedig a visszaút csillin kéne állítani(bár sztem mind2).
Ha ráfújsz levegõt, még nagyobbat csattan:)

D@NI

D@NI

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Pár napja vettem egy ideji Dirt Jumper 3-ast(nem átütõs) és még nem nagyon használtam ,de amikor mentem akkor észrevettem ,ha kirántom az elejét például manuálba akkor csattan egyet a teló.
Én arra gondoltam bár még nem volt ilyen levegõ ráfujásos telóm ,hogy fújok bele levegõt hátha jobb lesz.
Mit lehetne vele kezdeni szerintetek?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Miért jó a nyílt olajfürdõs cartridge sebességérzékeny szelep? mire való? pl ha végigfuttatom az útját akkor lassabban jön vissza?

trepps

trepps

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Kotyogósodás szempontjából gondoltam, de tényleg ha a tárcsát nem igazán bírja egy teló akkor az miben jelentkezik pontosan, beremeg rángat fékezésnél ez észrevehetõ, de hogy megy tönkre elhajlik a szár és megszorul vagy el is törhet egy nagyobb fékezésnél...?

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Sziasztok!, tárcsafék topikban kérdeztem de lehet h inkább ide tartozik, szóval mesélték h a v-fék hamarabb kikezdi a perselyeket(nagyobb erõvel tolja a külsõ szárat fékezésnél a becsúszóhoz v vmi ilyesmi) mint a tárcsa ebbõl mi igaz?

Általában a tárcsa hamarabb nyírja szét a telót, de nem biztos h a perselyek miatt.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Sziasztok!, tárcsafék topikban kérdeztem de lehet h inkább ide tartozik, szóval mesélték h a v-fék hamarabb kikezdi a perselyeket(nagyobb erõvel tolja a külsõ szárat fékezésnél a becsúszóhoz v vmi ilyesmi) mint a tárcsa ebbõl mi igaz?

Szvsz a terep elõbb gyilkolja szét, mint a v-fék.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

trepps

trepps

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

tuningbb

tuningbb

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
köszi

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

bocsi mindenkinek nem tok irni:D
szal 40-50 ezer ft korül 100mm teres telot keresek...
és h mit vegyek...

Stance Static, vagy az új DJ3, utóbbi sztem olyan kb mint a tavalyi Dirt Jam Pro.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Amikor még gyári olaj és puha rugó volt a pike-ban és 95ön használtam néha rá kellett tekerni, hogy ne csukjam össze.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

A lenyúlkálósnál viszont könnyebb állítani a kompressziót (ha nem tévedek), nem kell a kormányon tekergetni, azt a kis kék tekerõt.

Te szoktad állítani a kompressziót ?
mert én még életemben nem....mármint se a kéktekerõs poplok karral se a telón...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való